Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Hulp bij Wordpress Security Updates en Staging Site (Plesk)

Opdracht ID: 47972

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 08-06-2021
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 11-06-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste Wordpress Developer,

Recentelijk met Wordpress site naar een snellere hosting provider overgestapt. Deze maakt gebruik van Plesk Control Panel. Er dienen een aantal updates doorgevoerd worden zonder dat de site breekt.

Na een status crawl zijn er een aantal zaken naar boven gekomen en dienen er security updates te worden uitgevoerd.
  • Deze updates moet uitgevoerd worden zonder dat de site breekt
  • activeren hsts via plesk

Tijdens het aanmaken van een staging site (clone) kreeg ik een melding dat een melding dat een file in quarantaine is gezet:
WordPress Toolkit was not able to properly access website files. This is most likely caused by a malware infection. It is strongly recommended to check this website for viruses and malware. If you have identified and fixed the underlying issue, click Refresh
Path /var/www/vhosts/....../......


Momenteel maakt de site reeds gebruik van een security plugin (Malcare). Die geeft dergelijke melding overigens niet
  • Graag beoordelen wat het probleem is (zowel staging als voor productie site)
  • Probleem fixen zodat staging site gebruikt kan worden
  • Malcare is wellicht is deze door Plesk's uitgebreide security overbodig geworden. Graag jouw advies.

Ben jij een goede Wordpress Developer met Plesk Skills en kan troubleshooten?
Dan zie ik je reactie met belangstelling tegemoet!

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (1)

Gert Jan
Gert Jan
08-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance Wordpress opdrachten

Wordpress website voor klussen

Geplaatst: 17 apr
Goedemorgen. Ik wil een simpele maar goede wordpress website hebben waar consumenten hun opdrachten op kunnen zetten. Het gaat hoofdzakelijk om opdrachten in de vloerenbranche. Bezoekers plaatsen de opdracht, wij zoeken een geschikte vloerenlegger. Wat is er mogelijk en wat zijn de kosten hiervoor?

Breakdance wordpress thema aanpassen.

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, [VANWEGE HET GROTE AANTAL REACTIES KAN IK HELAAS NIET OP ALLE REACTIES REAGEREN. EXCUUS] We hebben een wordpress site met break dance thema waarin we enkele aanpassingen willen doen. Ik zoek iemand die break dance kan en op free lance basis mij kan helpen aanpassingen te maken.  

Google Analytics

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik beheer enkele websites. In het verleden kon ik via Google Analytics zien hoeveel mensen de websites bekeken, welke pagina's (berichten) het meest werd bekeken enzovoort. Sinds enige tijd heeft Google het Google Analytics systeem veranderd. Nu moet ik een en ander instellen, maar dit is niet mijn ding. Ik zoek iemand die mij hierbij kan helpen, en in de toekomst ook een…

Website developer Frontend

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Wij zijn een bedrijf die alleen met freelancers werkt. Ik heb geen personeel. Om ons team te versterken zoek ik nu een freelancer die op regelmatige basis werk voor me kan uitvoeren, een website developer met als specialiteit DIVI. Maar die ook bekend is met Elementor. Ik zoek dus geen programmeur, (die hebben we al) maar echt een developer. Of kort door de bocht: een website bouwer!…

Wordpress website ombouwen

Geplaatst: 2 apr
Beste freelancers, Ik wil mijn website, gebouwd met thema Astra en Elementor Pro, omzetten naar het Avada thema en opnieuw opbouwen. De pagina- en categoriestructuur moet anders worden en de hele achterkant moet opnieuw ingeregeld worden (technische zaken, statistisch paneel, beveiliging, maar ook huisstijl, zoals kleuren en fonts). De site moet voorzien worden van een blog-omgeving, mogelijkheid…

Filter/custom fields via code toevoegen aan WP Store Locator

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Programmeur of developer gezocht die in de plugin WP Store Locator via code dropdown filters/custom fields kan toevoegen. WP Store Locator heeft slechts 1 categorie-filter. Tarief in overleg, maar daar komen we uit!

WordPress website

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een WordPress website voor mij kan bouwen en deze binnen 1 week kan opleveren. De website bestaat uit 4 pagina's (inclusief de contactpagina). Graag iemand die creatief is, meedenkt en vlot is. Mocht je interesse hebben in de opdracht, reageer dan op dit bericht met wat van je al verrichtte werk en de prijs. 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht