Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Hulp Bij Stata Regressie

Geplaatst op:
24 april 2019 13:25
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Overige Analyse & Advies
Opdracht ID:
38920
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 250
Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste Freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer met Stata kennis die mij kan begeleiden met de vervolgstappen zodat ik de juiste regressies maak.

Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van mijn Master thesis. In mijn onderzoek maak ik gebruik van Stata en heb ik een excel bestand met alle informatie. In mijn studie heb ik regelmatig met Stata gewerkt, maar ik merk dat ik onzeker ben of ik goed bezig ben/welke vervolg stappen ik moet maken. Daarom zou ik graag met de laatste stappen wat begeleiding willen zodat ik de juiste regressies maak.

Ik wil gebruik maken van dif-in-dif regressies in Stata, ervaring met deze manier van regressie is dus vereist. Afhankelijk van de kennis van de freelancer is te bepalen hoe lang we hier mee bezig zijn.

Ik zou graag zo snel mogelijk in contact komen. Zelf beschik ik niet over Stata op mijn laptop, maar zouden we eventueel op de universiteit in Amsterdam kunnen afspreken.

Ik hoor graag of mij iemand mij kan helpen.
 

Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Overnamedeskundige Gezocht
Beste freelancers,    Ik heb samen met 3 anderen een app laten ontwikkelen en ben dus een bedrijf gestart en ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het bepalen van de waarde van mijn aandeel in het bedrijf (ivm mogelijke verkoop/overname).    Graag hoor ik of iemand mij hiermee kan helpen en zie graag een reactie tegemoet.
12 apr
Data Verwerken van CSV File uit Microcontroller in Excel
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het maken van een Excel template voor het verwerken van data uit een micro-controller.    Data met analoge en digitale waarden worden in een CSV file gelogd en dienen gevisualiseerd te worden (3-4 grafieken). Er is reeds werk verzet, maar de gemaakte Excel template…
11 apr
Hulp Bij Behalen van NEN7510
Beste freelancers,    Wij zijn een software bedrijf gevestigd in Den Haag. Wij zijn opzoek naar een expert die ons kan helpen in het behalen van de NEN7510.    Alle benodigde documenten hebben wij ingekocht van een adviesbureau, echter moeten deze nog aangepast worden naar onze situatie.    Kan jij:    een risicoanalyses…
9 apr
Data Analyseren met SPSS
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer (in Amsterdam en omstreken) die mij kan helpen met mijn data-verwerking voor mijn scriptie.    Het gaat hierbij om een kwantitatief onderzoek, dus SPSS moet hiervoor worden gebruikt.  Ik heb mijn data al in een SPSS bestand verwerkt maar ik loop vast met een aantal…
26 mrt
Financieelplan Opstellen voor Snackbar
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een financieel plan kan opstellen.  Met hierin een Investeringsbegroting, financieringsbegroting, exploitatiebegroting en een liquiditeitsbegroting. Aanvang kan per direct en het liefst zo snel mogelijk klaar.     Het plan is bedoelt voor de aanvraag…
25 mrt
Ondernemingsplan Goedkeuren
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mijn ondernemingsplan van 13 pagina's op zeer korte termijn kan goedkeuren.    Het moet wel iemand zijn die bij het NOAB geregistreerd staat. Wie zou dit voor me willen doen?  Een vaste prijs is gewenst.    Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.
12 mrt