Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Zakelijk Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Hulp bij Schrijven van Motivatiebrief voor Opdrachtgevers

Opdracht ID: 49752

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 27-12-2021
Reacties: 3
Locatie: Venray, Limburg
Laatst gewijzigd: 31-01-2022
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik hoop hier een freelancer te vinden die me kan helpen met het maken van een goeie motivatiebrief voor opdrachtgevers.

Ik ben al 17 jaar werkzaam als leidinggevende in de detailhandel en ik heb altijd filialen gekregen waar een omzet flink moest stijgen en/of een team nog opgeleid moest worden. Binnen een maand zag ik al een stijgende lijn en begon ik me alweer te vervelen en ging dan weer op zoek naar een andere uitdaging. Door omstandigheden ben ik in 2021 gestopt bij mijn huidige werkgever ook omdat de omzet weer ging stijgen maar ook omdat er dingen gebeurde waar ik niet mee geassocieerd wou worden dus ik was gaan freelancen.

Dit vond ik geweldig om te doen vooral voor de afwisseling maar ik merkte ook dat de filiaalmanagers waar ik ging helpen heel veel vragen hadden aan mij hoe ik dingen deed. Helaas door de lockdown werden al mijn shifts geannuleerd en was ik gaan denken wat ik nu nog kon doen. je merkt natuurlijk dat overal heel moeilijk personeel is te vinden en dat iedereen maar word aangenomen om zo een filiaal draaiende te houden maar dat zie je natuurlijk ook terug aan de omzetten en de conversie/bezoekersaantallen.

Nu zou ik graag die bedrijven willen helpen met het aannemen van goed personeel en die goed inwerken samen met de filiaalmanager wat tegenwoordig ook jong jonger jongst is dus die ook nog niet heel veel ervaring hebben en dan een maand of 3 bij een bedrijf in verschillende filialen in het rayon zorgen dat er weer een goed stabiel team staat wat weet wat die doet en waar de omzetten weer gaan stijgen.

Nu ben ik op zoek naar een freelancer die me wil helpen met het maken van een professionele brief/mail die ik naar de bedrijven kan sturen met tekst en uitleg wat ik doe.

Ik ben makkelijker met praten dan dat ik kort en bondig op papier kan zetten. Dus bij interesse kom ik graag met je in contact via Hoofdkraan.nl.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (3)

Michel
Michel
27-12-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Kristel
Kristel
27-12-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Brigitte
Brigitte
27-12-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8

Zakelijke schrijfopdrachten voor freelancers

Schrijven van Beleidsplannen

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een schrijver voor het volgende:   Meerjarig beleidsplan schrijven Vrijwilligers beleid schrijven Beleidsplan besluitvorming Kan jij mij daarbij helpen? Dan hoor ik graag van je.  

Engelstalige Brief voor Leverancier

Geplaatst: 6 mrt
Beste freelancers, Graag wil ik een Engelstalige brief/e-mail schrijven naar een leverancier in Italië. Ik wil een zeer sterk en overtuigend verhaal schrijven zodat zij hun producten aan mij verkopen en ik ze doorverkoop in mijn toekomstige webshop. Ik heb iemand nodig die mij hiermee kan helpen. Dus ik vertel wat ik in brief/e-mail wil hebben en jullie schrijf het op de juiste manier op…

Juridisch Beleidsstuk Schrijven

Geplaatst: 21 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een juridisch beleidsstuk kan schrijven. Het is maar 4 of 5 pagina’s tekst. Ik heb al een inhoudelijke tekst/strekking, maar mis de professionaliteit van typisch beleid taalgebruik. Dit zou in 1 of max. 2 uurtjes te doen moeten zijn. Budget max. 150 euro. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Engelse Teksten Schrijven en Redigeren (Spoed)

Geplaatst: 21 jan
Beste freelancers, Een spoed klus. Wij, een game studio en academy, maken games voor o.a. andere merken. Voor een bedrijfspresentatie in het Engels zoeken we iemand die bepaalde teksten kan herschrijven en bepaalde andere teksten creëren op basis van bullet points en al een bepaalde tone of voice. Ben je of kan je native schrijven? Heb je relevante ervaring? Kan je het zakelijk schrijven met…

Tekstschrijver Gezocht in Zuid Holland

Geplaatst: 02-12-2022
Beste freelancers, Wij zoeken een freelance tekstschrijver die voor ons een klantcase (klant-referentie casus) kan doen. Type: Journalist. Pre technisch schrijver/affiniteit met de techniek in de regio Zuid-Holland/Rotterdam. Over ons Wij zijn specialist in het invullen van technische projecten binnen het bedrijfsleven en bij de overheid. Wij matchen opdrachtgevers met de juiste technisch professionals,…

Tekstschrijvers voor Event Verslag in Utrecht

Geplaatst: 20-09-2022
Beste freelancers, Voor een congres van een klant op donderdag 6 oktober 2022 (locatie: Jaarbeurs, Utrecht) ben ik op zoek naar 2 tot 3 ervaren tekstschrijvers/journalisten/copywriters die verslag kunnen doen. Er zijn 3 parallel sessies, waarover we graag na afloop een geschreven verslag publiceren op de corporate website en nieuwsbrief. Het gaat om aanwezigheid tijdens congres (14:00 - 15:30) en…

Redacteur voor Bestuur Amateursportverenigingen

Geplaatst: 12-09-2022
Beste freelancers, Voor een belangrijke klant doen wij een grootschalig continu onderzoek over alles wat zich afspeelt in het verenigingsbestuur. Dit als logische aanvulling op het basisonderzoek Lidmaatschap en deelname verenigingen van het CBS uit 2014. Het continu onderzoek draait om wélke vraagstukken spelen in het bestuur en wat het antwoord/visie van de vereniging hierop is. Het is een…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht