Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Hulp bij Eenmalige Aangifte

Opdracht ID: 51465

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 11 aug
Reacties: 3
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 18 aug
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een boekhouder voor het eenmalig uitvoeren van controle op invoeren aangifte van inmiddels gestopte BV.

Interesse? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (3)

Michiel
Michiel
11-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Karin
Karin
11-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jonah
Jonah
16-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance boekhouder opdrachten

Freelance Boekhouder Gezocht

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, We zijn voor onze groep op zoek naar een freelancer die: - Onze administraties regelmatig bijwerkt in Moneybird - Communicatie onderhoudt met debiteuren en crediteuren - Afstemt met onze accountant - Zorgt dat betaalbatches op tijd klaar staan Wij zien jullie reacties graag tegemoet.

Boekhouder Gezocht uit Omgeving Veghel

Geplaatst: 23 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder. Omdat ik geen btw afdraag heb ik 1 keer per jaar mijn aangifte. Het gaat om de aangifte van 2021. Graag omgeving Veghel. Ik hoor graag van jullie.

Administratie van Bedrijven Bijwerken

Geplaatst: 6 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het bijwerken van de administratie van meerdere bedrijven. Wij werken met Twinfield en Smartbooqing. Salaris wordt door de accountant verwerkt in Numbers. Mutaties voeren wij in, in numbers. Werkzaamheden bestaan uit verwerken inkoopfacturen en verkoopfacturen, bijwerken bank, beheren debiteuren en crediteuren opstellen verlies en winstrekening…

Ervaren Boekhouder Gezocht

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een samenwerking met een freelancer die op projectbasis voor verschillende klanten de volgende werkzaamheden kan uitvoeren: - Jaarverslagen maken - Administratie controleren, corrigeren en feedback geven aan klant - Administratieve clean-up(s) - Fiscale aangiftes verzorgen (Vpb, IB, BTW) - Communiceren met klanten + eventueel bespreken van cijfers met klant Vereisten:…

Prognose Ondernemersinkomen (Spoed)

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Voor een huurwoning moet ik een Prognose ondernemersinkomen hebben voor mijn eenmanszaak. Ik moet dit voor dinsdag 11 uur hebben. Als je mij zo snel kan helpen hoor ik graag van je.

Prognose Berekening ZZPer in de horeca

Geplaatst: 9 sep
Beste freelancers, In verband met het huren van een sociale huurwoning ben ik op zoek naar een boekhouder/accountant die een prognose berekening kan maken over 2022. Ik werk voornamelijk in de horeca en ben in juli begonnen als zzp’er na terug naar Nederland te zijn verhuisd vanuit het buitenland. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Boekhouder voor Jaarrekening 2021

Geplaatst: 25 aug
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een boekhouder/administratiekantoor die voor ons een volledig uitgebreide jaarrekening 2021 kan opmaken. Door privé omstandigheden zijn wij hier laat mee. Graag met aanvraag uitstel bij de belastingdienst zal dit voor uiterlijk 1 november 2022 gerealiseerd moeten worden. Het gaat om een kleine onderneming een eenmanszaak met 6 werknemers in dienst. Wij…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht