Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Hulp bij Belastingaangifte en Financien

Geplaatst op:
21 augustus 2019 17:45
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Boekhouden
Opdracht ID:
40325
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot 350
Locatie:
Almere, Flevoland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een boekhouder/accountant die ons helpt met de financiën. Ik ben zelf anesthesioloog en mijn vrouw studeert en is bezig met opzetten van eigen bedrijf.

We zien graag uw offerte tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

Dustin Dustin 21-08-2019
referentiesterren
5 referenties
Meriam Meriam 21-08-2019
Walter Walter 21-08-2019
Pieter Pieter 21-08-2019
referentiesterren
21 referenties
Jacobine Jacobine 21-08-2019
referentiesterren
24 referenties
C C 21-08-2019
Peter Peter 21-08-2019
Peter Peter 22-08-2019
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Controle Deponering Jaarrekening BV (Spoed)
Beste freelancers,    Het is de eerste keer dat ik de jaarrekening deponeer bij de KvK. De BV valt in de categorie micro en is te omschrijven als een lege BV. Ik heb alles ingevuld, maar wil graag even een check van een specialist die hier naar kan kijken vanuit zijn/haar expertise. Het zal maximaal 1,5 uur van je tijd in beslag nemen. Het…
2 jun
Voorbereiden Jaarrekening (Spoed)
Beste freelancers,    Ik ben met grote spoed op zoek naar een freelancer die de jaarrekeningen van 2019 kan voorbereiden voordat het naar de RA gaat. Het is inclusief consolidatie balans en winst-en verliesrekening.  Onze deadline is om dit voor eind mei 2020 bij de bank in te dienen.     Kan je mij hierbij helpen? Ik…
19 mei
Boekhouder Gezocht (Ecommerce)
Beste freelancers,    Wij zijn een internationale online shop voor streetwear. Wij zijn op zoek naar een boekhouder die gespecialiseerd is in e-commerce!    Heb jij interesse in deze opdracht? Dan zien wij graag een reactie tegemoet.
14 mei
BTW Aangifte voor Koeriersbedrijf Weert
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een boekhouder waarmee ik kan samenwerken. Ik heb sinds kort een koeriersbedrijf en ik moet deze maand een btw aangifte indienen wat mij zelf niet lukt. Kan iemand mij hiermee helpen? 
29 apr
Online Boekhouding voor Horeca Bedrijf Epe
Beste freelancers,    Ik zoek hulp bij het opzetten van mij boekhouding met e-boekhouden. Eventueel daarna nog in samenwerking of als controle. Ook is bespreekbaar om het vaker te gaan doen.  Het gaat om een horeca bedrijf gevestigd in de gemeente Epe op de Veluwe.    Ik kijk uit naar je reactie.
28 apr
Jaarrekening 2018 en 2019 Opstellen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die de jaarrekeningen van 2018 en 2019 kan opstellen met balans, winst-en verliesrekening.    Kan je mij hierbij helpen? Ik zie je bericht graag tegemoet.
27 apr
Freelancer voor Boekhouding en Fiscale Zaken
Beste freelancers,    Voor diverse projecten ben ik op zoek naar een freelancer met kennis en ervaring van boekhouding en fiscale zaken. Wij bieden fiscaal en juridische ondersteuning aan Spaanstalige mensen en willen een sterk team opbouwen.    Wij willen uitbreiden dus wij zijn op zoek naar iemand die strategisch meedenkt bij…
23 apr