Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Hulp bij afwezige Pagina's en Metateksten

Opdracht ID: 50688

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 13-04-2022
Reacties: 6
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 13-04-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik heb in januari een website (Wordpress) gelanceerd die ik m.b.v. van blockeditor heb gemaakt.
Er is sindsdien een probleem om de website en de url's met metatekst te zien te krijgen. Zelfs de directe keywords intikken doet niets die met Yoast zijn gemaakt. De standaard problemen zijn al nagelopen, de sitemap en domein is aangemeld.

Vroeger met een stokoude website had ik hier geen enkel probleem mee, en kon ik op zoekopdrachten wel wat vinden. Nu dus niet.

Sinds vandaag zie je wel een hit op de domein naam alleen dus zonder metatekst of de andere url's (9). Het is onwaarschijnlijk dat iemand iets gaat vinden die de naam niet al kent. Dat moet toch anders kunnen? Maar Yoast zei dat SEO per pagina eigenlijk best goed was?? Dus wat gaat er mis?

Ik wil eigenlijk dat iemand de boel naloopt en zorgt dat mogelijke fouten of problemen eruit worden gehaald en seo zo nodig beter wordt. Wat ook maar nodig is om de info gevonden te krijgen. Graag hulp dus!
Afhankelijk van het probleem (dat ik niet ken) hoor ik graag wat een oke prijs qua tijdsbesteding is om meer mogelijkheden te krijgen om de website op te kunnen zoeken.

Graag een reactie via Hoofdkraan.nl.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (6)

Adem
Adem
13-04-2022
6 referenties
Gemiddelde score
10
Erik
Erik
13-04-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
nick
nick
13-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Rik
Rik
13-04-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Erik
Erik
13-04-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Gavin
Gavin
13-04-2022
1 referenties
Gemiddelde score
5.5

Freelance Wordpress opdrachten

Website van Stichting Herontwerpen

Geplaatst: 2 mrt
Beste freelancers, Voor een stichting, een non-profitorganisatie, zoeken wij een freelancer met kennis van WordPress. De gewenste functionaliteit van de site is nagenoeg gelijk aan de huidige, waar onder: – koppeling naar een extern register van inspecteurs (dit register valt niet binnen de opdracht) – diverse downloadbare pdf-documenten (examenreglement, toetsmatrijzen, etc) – enkele…

Webshop inrichten

Geplaatst: 20 mrt
Hallo freelancers,  Voor mijn nog te ontwerpen webshop zoek ik een betaalbare maar deskundige freelancer om deze in te richten. Graag wil ik ook onderzoeken of een bestaande website te kopiëren is en aan te passen.  Zelf heb ik al een redelijk beeld hoe deze eruit zou moeten komen te zien. Echter laat ik mij graag informeren over de vereiste functionaliteit m.b.t. de online consumentenmarkt.…

Webdesigner Gezocht voor Ontwerpen nieuwe Website

Geplaatst: 20 mrt
Hoi freelancers, Momenteel zijn wij bezig met de ontwikkeling van een nieuw platform op het gebied van fietsen. Het gaat hierbij om de inkoop en verkoop. Op basis van onze huidige huisstijl en een voorbeeld van een bestaande partij dient een volledig nieuwe website ontworpen te worden. Dit volledige ontwerp dient gebouwd te worden in Woocommerce/Wordpress. Voor deze opdracht kunnen dus meerdere freelancers…

Muziekwebshop Upgraden

Geplaatst: 16 mrt
Beste freelancers, Mijn WordPress winkel met custom theme heeft FE upgrade nodig. Ook mobiele versie moet worden nagelopen en verbeterd. Wie kan mij hierbij helpen?

Gezocht WordPress /WooCommerce Programmeur.

Geplaatst: 20 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken een enthousiaste WordPress/WooCommerce programmeur voor een kleine aanpassing in de huidige code (deze aanpassing zal uiteindelijk op meerdere van onze websites toegepast worden): Om bij ons te kunnen bestellen dient de klant zijn/haar BTW nummer in te voeren, dit stukje code is reeds gemaakt en het resultaat verschijnt netjes bij de bestelling in het besteloverzicht…

WordPress Website Opknappen

Geplaatst: 10 mrt
Beste freelancers, Ik heb een ietwat gedateerde WordPress website met wat kleine mankementen. Zou deze graag weer up to date willen hebben . Kan zelf nagenoeg niks en mijn oude contacten die dit konden zijn verwaterd . Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Hulp met WooCommerce Webshop

Geplaatst: 9 mrt
Beste freelancers, Voor een WooCommerce webshop moet het mogelijk zijn om bestellingen gratis af te halen en te laten bezorgen vanaf €15,- voor €2,- per bestelling. Afhalen moet geen minimum bedrag hebben om te bestellen. Dit moet met een stukje aan het child-theme worden toegevoegd. Ik zie jullie offertes graag tegemoet,
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht