Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Hulp bij afwezige Pagina's en Metateksten

Opdracht ID: 50688

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 13 apr
Reacties: 6
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 13 apr
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik heb in januari een website (Wordpress) gelanceerd die ik m.b.v. van blockeditor heb gemaakt.
Er is sindsdien een probleem om de website en de url's met metatekst te zien te krijgen. Zelfs de directe keywords intikken doet niets die met Yoast zijn gemaakt. De standaard problemen zijn al nagelopen, de sitemap en domein is aangemeld.

Vroeger met een stokoude website had ik hier geen enkel probleem mee, en kon ik op zoekopdrachten wel wat vinden. Nu dus niet.

Sinds vandaag zie je wel een hit op de domein naam alleen dus zonder metatekst of de andere url's (9). Het is onwaarschijnlijk dat iemand iets gaat vinden die de naam niet al kent. Dat moet toch anders kunnen? Maar Yoast zei dat SEO per pagina eigenlijk best goed was?? Dus wat gaat er mis?

Ik wil eigenlijk dat iemand de boel naloopt en zorgt dat mogelijke fouten of problemen eruit worden gehaald en seo zo nodig beter wordt. Wat ook maar nodig is om de info gevonden te krijgen. Graag hulp dus!
Afhankelijk van het probleem (dat ik niet ken) hoor ik graag wat een oke prijs qua tijdsbesteding is om meer mogelijkheden te krijgen om de website op te kunnen zoeken.

Graag een reactie via Hoofdkraan.nl.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (6)

Adem
Adem
13-04-2022
6 referenties
Gemiddelde score
10
Erik
Erik
13-04-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
nick
nick
13-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Rik
Rik
13-04-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Erik
Erik
13-04-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Gavin
Gavin
13-04-2022
1 referenties
Gemiddelde score
5.5

Freelance Wordpress opdrachten

Website Ontwikkelen voor Uitzendbureau

Geplaatst: 28 nov
Beste freelancers, Wij willen een uitzendbureau website starten. Wij willen een eigen mooie website krijgen voorzien van onze teksten en kleuren. Ook zijn we benieuwd of er aanpassingen of toevoegingen mogelijk zijn in functionaliteiten. De volgende pagina's zullen op website komen: 1) Vacatures: hier komen al onze beschikbare vacatures. Het idee is dat flexwerkers direct kunnen solliciteren op…

Website van Dansstudio Updaten

Geplaatst: 25 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die onze WordPress website kan updaten van PHP 7.4 naar een 8.0 of 8.1. voor 12 december. Ik hoor graag van jullie.

WordPress SEO en Strategie

Geplaatst: 18 nov
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar iemand die het onderhoud voor een lopende WordPress site kan overnemen en ook t/m eind volgend jaar 3 nieuwe WordPress sites/shops voor ons kan installeren en ook bijhouden. Op de eerste site/shop loopt tevens ook een SEO project wat overgenomen en voortgezet moet worden door iemand die daar goed verstand van heeft. Daarnaast hebben wij wat vragen over strategie…

Webbouwer met Ervaring in Teksten Schrijven

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een WordPress website voor mij kan maken. Ik heb zelf al een begin gemaakt maar weet niet precies hoe het programma werkt dus ik heb wat hulp nodig. Ik denk dat het ongeveer 5 uur in beslag zal nemen en kan ook wat dingen zelf doen. Foto's, thema en teksten heb ik al. Hij moet alleen wat beter en mooier gemaakt worden. Interesse? Reageer direct!

WordPress Website weer Fatsoeneren

Geplaatst: 22 nov
Beste freelancers, Ik zoek iemand die helemaal thuis is in WordPress (Divibuilder), die mij kan helpen met het weer goed grafisch neerzetten/tonen van een zeer eenvoudige website.  Ik hoor graag van jullie.

Kleine WordPress Vraag met Spoed

Geplaatst: 6 okt
Beste freelancers, Mijn WordPress is met Traveller gebouwd. Nu loop ik vast met het goedkeuren van de accommodatiehouders die zich hebben aangemeld. Wie kan mij met spoed helpen?

Enkele Tweaks voor WordPress Website

Geplaatst: 4 nov
Beste freelancers, In mijn WordPress website wil ik graag enkele tweaks doorvoeren: - de "book online" button moet in het horizontale sticky menu komen. - de landingspagina's moeten in de header een read more link krijgen. De "read more" content moet dan boven de footer komen. - design tweak van de home page. - de engelstalige site scoort onvoldoende in seo, daar moet…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht