Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Management & Organisatie >
  3. General Management
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Hulp bij Aanmelden Thuiszorgorganisatie

Opdracht ID: 52228

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 29-12-2022
Reacties: 1
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 4 jan
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer die alles weet over het ondernemen en oprichten van een thuiszorg organisatie.
Ook iemand die samen met mij alle documenten in orde kan maken met alle normen volgens de eisen van HKZ/WTZI/ISO voor in de thuiszorg.

De thuiszorgorganisatie biedt WMO/ZVW en WLZ aan cliënten. Het zal gevestigd zijn in regio Noord-Holland/Zuid-Holland.

Vind jij dit een leuke opdracht? Reageer vandaag nog!

Freelance general managers die hebben gereageerd (1)

Jelle
Jelle
29-12-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance management opdrachten

Gedreven Interim Manager en Consultant Gezocht

Geplaatst: 15-01-2020
Beste freelancers, Wij zijn permanent op zoek naar gedreven interim managers/consultants. Ons bedrijf staat voor aanpakken! Het oplossen van organisatievraagstukken, onder andere door de inzet van onze partners voor interim management, advisering, coaching & training. Dit houdt in: ondernemers met raad & daad terzijde staan. Ook als het even wat moeilijker gaat of er zelfs sprake is van een…

Allround Manager Zorginstelling in Amsterdam

Geplaatst: 13-12-2019
Beste freelancers, Ik ben met spoed op zoek naar een allround manager voor een zorgbedrijf in Amsterdam met kennis in: Financiën HRM Planning Bedrijfsvoering (processen en protocollen opzetten) Affiniteit met zorg (Nedap, Vecozo) is niet een must, maar wel gewenst. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Hulp bij Opstart Salesforce (Den Bosch)

Geplaatst: 17-06-2019
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons een dag of twee kan helpen met de inrichting van het verkoop- en servicedeel van Salesforce op onze locatie in 's-Hertogenbosch. Het budget is in overleg een vaste prijs is gewenst. Wij zien graag een reactie tegemoet.

CRM specialist gezocht (Engels)

Geplaatst: 18-06-2018
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een CRM specialist die een report (geheel in het Engels) kan schrijven mbt de CRM strategie van een bedijf en mogelijke verbeterpunten. Opleidingsniveau HBO/WO. Begindatum: zsm. Opdracht duurt tot 3 juli. T huiswerken mogelijk. Bij interesse hoor ik het graag.

Hulp bij Opzetten van Onderzoek (MBA/MsC)

Geplaatst: 22-01-2016
Beste freelancers, Voor een MBA/MsC dien ik een onderzoek op te zetten (dit onderzoek is zowel kwantitatief als kwalitatief van aard). Het onderzoek gaat over de kwaliteit van informatie in een organisatie en zal ongeveer 15 pagina's bestrijken. Het is echter voor mij meer dan 20 jaar geleden dat ik zoiets heb opgezet. Ik ben inmiddels meerdere keren vastgelopen. Ik heb met name hulp nodig bij…

Freelance Bedrijfsadviseur Gezocht

Geplaatst: 01-09-2015
Beste freelancers, Wij zoeken een bedrijfsadviseurs die adviseren in bijzondere bedrijfssituaties, zoals in zwaar weer, bij complexe financieringsvraagstukken en bij conflicten tussen stakeholders. Ben jij een specialist met een bancaire- en/of juridische/bedrijfseconomische achtergrond. Ben jij in staat om op basis van een gedegen en diepgaande financiële analyse een brug te slaan tussen de…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht