Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Jelle

Jelle Reijngoudt
Over Jelle

Nadat ik cum laude afgestudeerd was aan de HBO-Verpleegkunde, heb ik de post-HBO opleiding tot verpleegkundig pijnconsulent gevolgd. Daarna ben ik gestart met de master Verplegingswetenschap. Na enige jaren werkervaring opgedaan te hebben als wijkverpleegkundige, heb ik daarna uitdaging gezocht op kwalitatief vlak; het inhoudelijk adviseren van organisaties met betrekking tot het opzetten, uitbreiden en optimaliseren van wijkverpleging. Gelijktijdig geef ik als ZZP-er les aan (wijk)verpleegkundigen over een breed scala aan onderwerpen. Ook heb ik twee boeken geschreven over mijn ervaringen in de wijkverpleging. Hierdoor heb ik zowel als wijkverpleegkundige, maar ook zeker als schrijver, adviseur en als docent ruime ervaring opgebouwd.
Ook als adviseur, onderzoeker en strategisch partner heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan. Ik haal voldoening uit complexe taken die ik nog niet eerder gedaan heb, om zo het beste uit mezelf te halen en de ander maximaal te helpen.

 

Vraag Jelle direct om offerte


Stuur een bericht