Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Beheer & Techniek >
 3. Overige Beheer & Techniek
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

HubSpot Expert voor Complexe Inrichting

Opdracht ID: 43949

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 23-06-2020
Reacties: 0
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 23-06-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

We zoeken een HubSpot expert die alle ins en outs weet en ons kan ondersteunen voor complexere (inrichtings)vraagstukken.

We zouden graag meer informatie en antwoord op de onderstaande vragen krijgen, om te kijken of jij mogelijk een geschikte match bent.
 • Wat kan je vertellen over je HubSpot Sales, Marketing en CRM ervaring? Graag met voorbeelden.
 • Bij hoeveel bedrijven heb je HubSpot geïmplementeerd?
 • Welke HubSpot certificaten heb je wanneer behaalt?
 • Wat is jou ervaring met het geven van training in HubSpot?
 • Wat is jouw kracht in een HubSpot project?
 • Hoeveel dagen ben je beschikbaar aankomende 2-3 maanden?
 • Wat is je uurtarief?
 • Ben je op 1 juli 2020 van 14.00 tot 15.00 beschikbaar? Kan je dit vrij houden?

Graag ontvangen zsm antwoorden op deze vragen. Op basis van de antwoorden plannen nemen we snel contact op.

Freelance beheer en techniek opdrachten

Freelance Fortran Programmeur Gezocht

Geplaatst: 17 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Fortran programmeur voor het doorvoeren van wijzigingen in bestaande milieu software. We bespreken de door te voeren wijzigingen. Jij verwerkt die en op basis van onze controleresultaten voer je de laatste wijzigingen door om te komen tot een definitieve oplevering. Wij horen graag van jullie.

Freelance Arduino Programmeur Gezocht

Geplaatst: 4 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Arduino programmeur die voor mij een programma kan schrijven voor het aansturen van een motor op basis van een seriële input (RS232). Wie kan die voor mij doen? Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Hulp bij Voorbereiding en Live-gang van Drupal Website

Geplaatst: 10 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken een ervaren Linux systeembeheerder die ons in de komende maanden gaat helpen met het voorbereiden en live zetten van een website, die behoorlijk groot is. Groot heeft daarbij betrekking op zowel het aantal pagina's als het aantal bezoekers en medewerkers dat ingelogd is. De configuratie is opgebouwd uit Linux (RedHat), Apache, PHP, MySQL 8, Varnish en MemCache. Drupal…

ROI Calculator Maken in Excel

Geplaatst: 14 feb
Beste freelancers, ROI Calculator maken in Excel: Formule t.b.v. gebruik stimuleren bepaalde software en services. Variabelen zoals uurloon personeel, brandstofkosten, aantal voertuigen, kosten voertuig, aantal werknemers, aantal stops versus besparingspercentages bij gebruik software en services door kortere routes, minder personeelsinzet, lagere materieelkosten e.d. , hogere productiviteit. Zoeken…

Freelancer voor Beheren en Onderhouden van Server

Geplaatst: 24 jan
Beste freelancers, Voor een project ben ik opzoek naar iemand die ervaring heeft met het onderhouden en beheren van servers. De website is ontwikkeld in Laravel en VueJs. • Gehost bij Digitalocean • Linix server (Ubuntu) o Nginx o Mysql o Php o Redis o Supervisorctl o Elasticsearch o Mailutils • Lets Encrypte Heb jij ervaring met bovenstaande? Neem dan gerust contact met mij op! Uurprijs…

Allround ITer tbv Support en Onderhoud Online GGZ Instelling

Geplaatst: 10-12-2021
Beste freelancers, Wij zijn een jonge, innovatieve, net gestarte GGZ instelling en behandelen alle cliënten 100% online. De belangstelling daarvoor (mede door Corona) is sterk groeiende. We zijn nu met 22 collega's en we zullen volgend jaar waarschijnlijk verdubbelen in het aantal collega's. Vanwege deze groei zoeken wij nu een "handige" en breed georiënteerde ITer.…

Homestudio voor Online Trainingen Professioneler Maken

Geplaatst: 01-12-2021
Beste freelancers, Ik heb een homestudio voor online trainingen en kennisclips. Hoewel ik het aardig voor elkaar heb, ziet het er nog net niet professioneel genoeg uit. Ik heb iemand nodig die me kan helpen om de studio nog iets beter in te richten, zodat ik filmpjes van hoog niveau kan opnemen. Interesse in deze opdracht? Dan zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht