Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

HTML 5 Canvas Ontwikkelaar Gezocht

Geplaatst op:
5 november 2019 16:05
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
PHP
Opdracht ID:
41292
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 40 tot 60 p.u.

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zoeken een ontwikkelaar met HTML5 Canvas ervaring die een fotorealistische tool kan maken voor het ontwerpen van een shirt.

Het moet een tool worden waarbij de gebruiker zelf werkt aan een gepersonaliseerd shirt. Het is de bedoeling dat het eindresultaat wordt geëxporteerd in een PDF/SVG bestand voor de drukker in een specifieke (reeds bestaande) template.
Alle knoppen en functionaliteiten zullen buiten het canvas in HTML met Bootstrap (de CSS library) zitten. Een uitzondering hierop is als de gebruiker een element in het canvas moet kunnen selecteren om voor dat deel wijzigingen aan te brengen (hier later meer over).

Voor de gebruiker moet de tool zijn opgedeeld in verschillende stappen:
  1. Layout van het shirt bepalen (hierbij hanteren we 5 verschillende layouts). Bij het kiezen van een layout verandert de opdruk van het shirt in het canvas naar het gekozen ontwerp.
  2. Kleur van de vlakken van op het shirt bepalen. De vlakken van een layout zullen selecteerbaar moeten zijn om de kleur te kiezen. Feedback tijdens het hoveren over/selecteren van een vlak is gewenst. De kleuren zullen moeten conformeren aan CMYK. Er zal een voorselectie van kleuren moeten zijn, maar de gebruiker moet de mogelijkheid hebben de voorselectie uit te breiden door uit een lijst gewenste kleuren te selecteren.
  3. Logo's en tekst toevoegen. Op vooraf aangegeven vlakken moet de gebruiker een vector afbeelding kunnen uploaden om op het shirt te plaatsen. De gebruiker moet de mogelijkheid hebben de afbeeldingen te kunnen schalen. De gebruiker moet ook een vooraf aangegeven vlak kunnen selecteren voor het plaatsen van een logo. Het zelfde principe geldt voor het toevoegen van tekst. Na het selecteren van een vlak moet er een tekst box verschijnen waar de gebruiker de gewenste tekst in kan voeren. Daarbij moet er een lijst verschijnen waar de gebruiker de font kan kiezen, zal de gebruiker de mogelijkheid moeten hebben de kleur aan te passen van de tekst en moet de gebruiker het formaat van de font kunnen kiezen.
  4. Rits en merk. Het logo van ons merk zal wit of zwart moeten zijn (op basis van de kleur rondom, de meest duidelijk zichtbare), de kleur van de rits moet grijs of zwart gemaakt kunnen worden.

Kan jij ons hiermee helpen, dan komen we graag met jou in contact!
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Jeroen Jeroen 05-11-2019
referentiesterren
3 referenties
Manolito Manolito 06-11-2019
referentiesterren
3 referenties
Lars Lars 07-11-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

PHP Upgrade van Website in Amersfoort (SPOED)
Beste freelancers,    Ik ben met spoed op zoek naar iemand die de website van mijn bedrijf kan upgraden naar PHP7.2.  Het upgraden vindt plaats in Amersfoort.    Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag zo snel mogelijk tegemoet.
11 nov
Python, Node en Go Developer voor SIDN Dropcatcher
Beste freelancers,    Wij zoeken een Python/Node/Go developer die voor ons een SIDN Dropcatcher (script) kan maken, het is belangrijk dat wij op een makkelijke manier nieuwe domeinnamen kunnen toevoegen om te catchen. Deze domeinnamen moet in een wachtrij komen tot het moment van vrijkomen.    Budget is bespreekbaar (maar zien graag…
11 nov
PHP en HTML Programmeur voor aanpassen Emails
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die voor een project van ons in PHP geschreven e-mails kan aanpassen.  Er zullen na deze klus meerdere klussen aankomen waar we zeker hulp bij kunnen gebruiken.    Heb je ervaring en ben je geïnteresseerd? Dan zien we graag je reactie tegemoet.
8 nov
Fulltime Python Developer Gezocht (Den Haag)
Beste Freelancers,    Wij zijn een opleidingsorganisatie die vernieuwingen wil doorvoeren in ons planningssysteem en het CRM systeem. De vernieuwingen moeten bij voorkeur in Python uitgevoerd worden.  Hiervoor zoeken wij een fulltime developer die zowel bij op ons kantoor in Den Haag als op afstand development opdrachten voor…
4 nov
Ervaren React js. en React Native Developer
Beste freelancers,    Wij zijn een muziekplatform (start up) die op zoek is naar extra hulp. Het platform bestaat uit een web versie en een mobiele app ontwikkelt met Php / Lavarel / React js. / React native.    We zijn momenteel op zoek naar developers die zin hebben in een uitdagend project met veel potentie.  Het team bestaat…
31 okt
Laravel Programmeur voor Zorgsector
Beste freelancers,    Ik ben geen programmeur maar werk in de zorg en ik ontwikkel websites voor een eigen zorgonderneming. Ik programmeer met Laravel maar loop soms vast.    Daarom zoek ik een Laravel programmeur/ deskundige die mij op uurbasis kan ondersteunen. Het gaat om online advies geven, mijn code controleren wanneer iets…
31 okt