Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

HTML 5 Canvas Ontwikkelaar Gezocht

Geplaatst op:
5 november 2019 16:05
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
PHP
Opdracht ID:
41292
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 40 tot 60 p.u.

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zoeken een ontwikkelaar met HTML5 Canvas ervaring die een fotorealistische tool kan maken voor het ontwerpen van een shirt.

Het moet een tool worden waarbij de gebruiker zelf werkt aan een gepersonaliseerd shirt. Het is de bedoeling dat het eindresultaat wordt geëxporteerd in een PDF/SVG bestand voor de drukker in een specifieke (reeds bestaande) template.
Alle knoppen en functionaliteiten zullen buiten het canvas in HTML met Bootstrap (de CSS library) zitten. Een uitzondering hierop is als de gebruiker een element in het canvas moet kunnen selecteren om voor dat deel wijzigingen aan te brengen (hier later meer over).

Voor de gebruiker moet de tool zijn opgedeeld in verschillende stappen:
  1. Layout van het shirt bepalen (hierbij hanteren we 5 verschillende layouts). Bij het kiezen van een layout verandert de opdruk van het shirt in het canvas naar het gekozen ontwerp.
  2. Kleur van de vlakken van op het shirt bepalen. De vlakken van een layout zullen selecteerbaar moeten zijn om de kleur te kiezen. Feedback tijdens het hoveren over/selecteren van een vlak is gewenst. De kleuren zullen moeten conformeren aan CMYK. Er zal een voorselectie van kleuren moeten zijn, maar de gebruiker moet de mogelijkheid hebben de voorselectie uit te breiden door uit een lijst gewenste kleuren te selecteren.
  3. Logo's en tekst toevoegen. Op vooraf aangegeven vlakken moet de gebruiker een vector afbeelding kunnen uploaden om op het shirt te plaatsen. De gebruiker moet de mogelijkheid hebben de afbeeldingen te kunnen schalen. De gebruiker moet ook een vooraf aangegeven vlak kunnen selecteren voor het plaatsen van een logo. Het zelfde principe geldt voor het toevoegen van tekst. Na het selecteren van een vlak moet er een tekst box verschijnen waar de gebruiker de gewenste tekst in kan voeren. Daarbij moet er een lijst verschijnen waar de gebruiker de font kan kiezen, zal de gebruiker de mogelijkheid moeten hebben de kleur aan te passen van de tekst en moet de gebruiker het formaat van de font kunnen kiezen.
  4. Rits en merk. Het logo van ons merk zal wit of zwart moeten zijn (op basis van de kleur rondom, de meest duidelijk zichtbare), de kleur van de rits moet grijs of zwart gemaakt kunnen worden.

Kan jij ons hiermee helpen, dan komen we graag met jou in contact!
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Jeroen Jeroen 05-11-2019
referentiesterren
3 referenties
Manolito Manolito 06-11-2019
referentiesterren
4 referenties
Lars Lars 07-11-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Freelancer Gezocht met Kennis van Akeneo
Beste freelancers,    Ik zoek een freelancer met kennis van Akeneo. We moeten meerdere PIM systemen connecteren met elkaar. Alsook bepaalde import en export profielen aanmaken. Tenslotte moeten er ook API's geschreven worden.  Het gaat om een samenwerking voor de lange termijn.    Ik hoor graag van jullie.
27 mei
Dropcatch Script Schrijven voor Domeinnamen
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met het maken van een dropcatch script voor domeinnamen.    Ben jij een ervaren php-er dan kom ik graag in contact om je te voorzien van meer informatie.
1 mei
Front en Backend Developer voor Single Page Application
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een developer die op korte termijn een front-end (als Single Page Application) en back-end kan bouwen.    Het project omvat meerdere formulieren waar bezoekers gegevens in kunnen vullen en producten kunnen aanvinken. Op basis van geselecteerde producten wordt de totaalprijs bepaald, welke…
22 apr
PHP Scripts Schrijven voor Synchronisatie Webshop
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die scripts kan schrijven in php voor o.a. een synchronisatie tussen diverse onderdelen in wordpress websites.    Het gaat in ieder geval om een synchronisatie tussen 2 webshops omdat de bestaande plugin niet voldoet.  Daarnaast een realtime synchronisatie tussen ons kassasysteem…
17 apr
Developer Gezocht voor Grote Klus
Beste freelancers,    Voor een nieuw en uitgebreid project ben ik op zoek naar een website bouwer die mij een kostenvoorstel kan geven. We zijn bezig met de opstartende fase van onze dienst en willen graag weten wat dit bij jou zou kosten. Indien het concept tot uitvoering komt, wordt deze webbuilder ook degene die de website zal gaan bouwen.…
26 mrt
API Webservice Ontwikkelen (EDSN)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die ervaring heeft met de API/webservice van EDSN. Het is de bedoeling om een (php)-script te maken waarmee gegevens van slimme meters worden uitgelezen.    De werkzaamheden hoeven niet bij ons op locatie, maar bij voorkeur wel deze week worden uitgevoerd.    Kan jij…
25 mrt
Omzetten MVC.net Applicatie naar Laravel
Beste freelancers,    Ik zoek een ervaren Laravel programmeur die een applicatie in mvc.net kan herbouwen in Laravel. De programmeur moet samen met me zitten om stap voor stap deze overgang te maken, ik werk vanuit de omgeving Den Haag.    Kan jij mij helpen en dit goed uitleggen, dan hoor ik graag van je
16 mrt