Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Horeca Zaak zoekt Boekhouder voor Aangifte over 2020

Opdracht ID: 48064

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 17-06-2021
Reacties: 1
Locatie: Schiedam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 17-06-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een boekhouder die het jaar 2020 voor mij kan indienen met wat spoed, graag een boekhouder met een directe lijn zodat we snel kunnen schakelen.

Het gaat in eerste instantie om de hulp bij aangiften over het jaar 2020. Tot nu toe zijn er minimale aangiften gedaan. De belasting aangifte is voor mijn horeca afhaalzaakje in de regio Rotterdam. Daarom heeft het mijn voorkeur om een boekhouder in de regio Rotterdam te vinden zodat we ook op locatie kunnen afspreken. 

De aangifte dient uiterlijk 25 juni voltooid te worden, ik zoek dus iemand die per direct beschikbaar is.
Ben je beschikbaar en kan je mij helpen? Reageer dan direct!

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (1)

Jaap
Jaap
17-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance boekhouder opdrachten

Spoed cijfers nodig voor bezichtiging woning

Geplaatst: 10:05
Spoed cijfers nodig 2022, 2023 voor een woning. Bezichtiging is maandagochtend om 9:00

Boekhouder gezocht voor de verkeersregelaar branche

Geplaatst: 19 jul
Ik ben op zoek naar iemand die de boekhouding van mijn bedrijf zou kunnen uitvoeren. Graag een boekhouder die alle kneepjes van het vak kent voornamelijk van de branche Verkeersregelaar.

Met spoed accountantsverklaring huur nodig

Geplaatst: 11 jul
Beste freelancers, Voor het huren van een woning ben ik met spoed op zoek naar iemand die voor mij een accountantsverklaring kan opstellen. 2022 heb ik zelf gedaan via e-boekhouden dus daar heb ik sowieso een accountantsverklaring voor nodig. De boekhouding en inkomstenbelasting is in 2020 en 2021 door een professionele boekhouder gedaan, heb ik dan nog steeds een accountantsverklaring nodig?…

(SPOED)Voorspelling winst-en verliesrekening voor huurwoning

Geplaatst: 11 jul
Voor het huren van een woning ben ik met spoed op zoek naar iemand die voor mij een voorspelling winst- en verliesrekening voor 2024 kan opstellen. Ik doe normaal gesproken al mijn boekhouding en prognoses zelf, maar de woningvereniging wilt dat deze door een erkend accountant of boekhouder gemaakt wordt. De voorspelling winst- en verliesrekening moet daarop een stempel, het beconnummer en op briefpapier.…

boekhouder voor de afschrijving van niet-verkochte producten

Geplaatst: 11 jul
Ik ben eigenaar van een groothandel in biologische voedingsmiddelen en zoek een boekhouder voor de afschrijving van niet-verkochte producten. We hebben diverse producten in ons magazijn die we helaas niet meer kunnen verkopen. Deze producten zijn beschadigd, verouderd of er is geen vraag meer naar. Graag wil ik deze producten afschrijven, maar ik heb hierbij uw expertise nodig. Heeft u ervaring met…

Jaarverslagen spoed voor hypotheek

Geplaatst: 26 jun
Beste Freelancers, Wij hebben met spoed een jaarverslag nodig van 2022 en 2023 voor een eenmanszaak ivm aanvraag hypotheek. Wij gebruiken het boekhoudprogramma Jortt voor onze boekhouding.

Boekhouder gezocht voor aangifte inkomstenbelasting

Geplaatst: 10 jul
Boekhouder gezocht die op korte termijn mijn aangifte inkomstenbelasting (zzp'er, klein bedrijfje, ca. 20-25 uitgaande facturen) in orde kan maken. Als de samenwerking bevalt, dan volgend jaar weer. 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht