Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Herschrijven Algemene Leveringsvoorwaarden

Geplaatst op:
9 april 2019 15:05
Categorie:
Overige Services
Subcategorie:
Juridisch
Opdracht ID:
38756
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 100
Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik sta op het punt om een nieuw bedrijf te starten in de reisbranche en ben op zoek naar een juridische schrijver.

Om mijn website te kunnen lanceren mis ik enkel nog de algemene leveringsvoorwaarden.
Wie kan deze voor mij schrijven? Ik ben al een heel eind op weg, maar er zal het een en ander herschreven moeten worden.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Algemene Voorwaarden voor Klusbedrijf
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij de algemene voorwaarden voor mijn bedrijf kan schrijven.    Ik ben een ZZP’er en wil zelf klussen gaan aannemen. Ik heb deze algemene voorwaarden nodig tbv de offertes en website.    Ik zie graag een reactie tegemoet.     
30 apr
Addendum voor Arbeidsovereenkomst
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een addendum (in een A4) kan maken ter aanvulling van een arbeidsovereenkomst.    Ik ben een eigenaar van tankstations. Sinds 1 januari 2016 is een wet opgetreden.  (Het gaat hierbij om het vullen van gasflessen met LPG wat verboden is.    Documenten omtrent…
17 apr
Juridisch Advies Aanpak Persoonlijke Situatie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een jurist voor een advies aanpak ten aanzien van het afhandelen van een relatie en de gemeenschappelijke goederen.    Verdere informatie kan ik persoonlijk toelichten.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
13 feb
Jurist voor Sociaal Maatschapelijk Vraagstuk
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een jurist die gespecialiseerd is in sociale/maatschappelijke wetgeving om een instantie aan te schrijven.  Het gaat erom dat deze instantie zeer nalatig danwel non-chalant in hun optreden is geweest. Zij boden niet de zorg die noodzakelijk was.    Wie kan mij helpen?
11 feb
Overnamecontract Juridisch Beoordelen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een jurist die een overnamecontract kan beoordelen tussen een eenmanszaak en een v.o.f.  Het contract is al volledig opgesteld en afgerond door de koper. Nu zou ik graag het contract willen laten beoordelen door een jurist vanuit het oogpunt van de koper.    Wie kan mij hiermee…
29 jan
Jurist voor het Controleren van Privacy Statement
Beste freelancers,    Voor het controleren van het Privacy Statement voor onze website ben ik op zoek naar een Jurist.    Deze Jurist moet aan de hand van het huidige tekstvoorstel en ons bedrijfsprofiel waar nodig adviseren in hoevere dit voorstel moet worden aangepast.    Graag hoor ik van Juristen die begrijpen waar…
23 jan