Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Graphic design schilderij

Opdracht ID: 53619

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 22 aug
Reacties: 6
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 9 sep
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancer,

Wij zijn opzoek naar een goede graphic designer/fotoshopper die ons kan helpen met een cadeau-idee. Wij zouden een redesign willen maken op basis van het schilderij “de anatomische les van Rembrandt van Rijn” en deze in een lijst als cadeau geven. Hiervoor zouden we op de gezichten van het originele schilderij, 16 gezichten van onze vrienden willen plakken, aangekleed met gadgets en andere attributen, die nog nader te bepalen zijn. De aangepaste design zou dan op een canvas in goede kwaliteit uitgeprint worden als die klaar is.

Prijs is nader te bepalen in overleg, naar schatting van het aantal uren wat in het project zal gaan. Eerdere ervaring in soortgelijk graphic design is een vereiste.

Groeten, Max

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (6)

Jedidjah
Jedidjah
22-08-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10
Jarno
Jarno
23-08-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Freddy
Freddy
28-08-2023
5 referenties
Gemiddelde score
9.1
malu
malu
05-09-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Yan
Yan
06-09-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Ciska
Ciska
09-09-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance illustrator opdrachten

Ontwerp t-shirt

Geplaatst: 14 nov
Beste freelancers, Voor een t-shirt zoek ik een vette illustratie. Het t-shirt zal ongeveer 40 keer gemaakt worden en de prijs waar we op mikken voor een ontwerp zal tussen de 100-300 euro zijn.  

Vegan kinderboek

Geplaatst: 28 nov
Beste freelancers, Ik heb een verhaal geschreven om ethisch veganisme uit te leggen aan jonge kinderen en zoek een illustratrice/ illustrator om het illustreren uit te besteden. Wie heeft zin in deze inspirerende en educatieve opdracht! 

Tekenaar Surinaams kinderboek.

Geplaatst: 4 dec
Beste freelancers, Ben dringend opzoek naar een tekenaar voor de omslag van een Surinaams kinderboek.

Tafel beschilderen met gezelschapsspellen

Geplaatst: 17 nov
Beste freelancers, Een compilatie tekenen van verschillende gezelschapsspellen en deze schilderen op het blad van een tafel (140 cm x 90 cm). Dit mag een tweedehands tafel zijn. Ik wil graag een unieke tafel hebben voor in mijn spellen museum waar op het blad verschillende spellen staan afgebeeld. Budget is 1000 euro.

Cartoon maken

Geplaatst: 6 nov
Beste freelancers, Het maken van een cartoon van een foto van een meisje, 2 varianten. omzetten van een foto naar cartoon dus

Illustraties bij dichtbundel

Geplaatst: 8 nov
Beste freelancers, Ik wil een dichtbundel uitbrengen met mijn gedichten. Veel woordspelingen, humor, filosofie, kort en lang. Ik zou bij enkele gedichten illustraties willen toevoegen van een illustrator. Budget in overleg en belangrijk dat de stijlen bij elkaar aansluiten.  

Illustrator voor een persoonlijk kinderboek.

Geplaatst: 26 okt
Beste freelancers, Samen met mijn zoontje van 5 wil ik graag een kinderboek maken, wij zijn op zoek naar een getalenteerde illustrator met een beetje kennis van grafisch ontwerp om dit tot een werkelijkheid te brengen. Wij zijn van plan om een boek zelf uit te geven zonder uitgever, eerst voor familie en vrienden en voor de kinderen om iets te hebben later om naar terug te kijken en dan kijken wij…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht