Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Overige Marketing & Communicatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Google Ads Specialist voor Coaching Traject

Opdracht ID: 52535

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 16 feb
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 27 feb
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een Google adverteerder die kan helpen een coaching traject te adverteren. Niet op zoek naar allround Google adverteerders, maar het liefst iemand die de tijd neemt om specifiek in de zaken van een specifieke klant te duiken om de business ECHT te begrijpen en daarmee dus succesvolle converterende advertenties opzetten.

Een advertentie opzetten en een tarief vragen kan iedereen, maar een succesvolle advertentie opstellen die nauw is afgesloten op de business, de doelgroep en geoptimaliseerd ten opzichte van concurrenten, dat is een kunst. Maximaal rendement tegen een efficiënt budget dat conversies oplevert. In principe zal deze opdracht niet veel tijd hoeven kosten (in theorie) er is momenteel een Performance Max advertentie opgezet met behulp van een Google Ads specialist vanuit Google zelf. Echter, zouden wij graag via de bestaande landingspagina sales genereren en daarvoor zijn wij op zoek naar een eerlijke, efficiënte Google Ads specialist.

Herken jij jezelf hierin en geef je oprecht om de resultaten van de klant ipv enkel het sturen van een factuur met je gemaakte uren? Dan hoor ik graag van jou.

Samenwerking voor de langere termijn is zeker mogelijk, want er staan naar de toekomst ook andere projecten op de agenda.

Product: een online coaching traject van 4-6 sessies.

Het budget is bespreekbaar afhankelijk van de mogelijke resultaten. Dit kan bespreekbaar worden gemaakt tijdens een kennismaking.

Marketing freelancers die hebben gereageerd (5)

Rik
Rik
16-02-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10
Max
Max
16-02-2023
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Jasper
Jasper
16-02-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Dominique
Dominique
17-02-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.3
Judith
Judith
27-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance marketing opdrachten

Redacteur Arbeidsmarktcommunicatie

Geplaatst: 2 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken op korte termijn iemand met veel aantoonbare ervaring in arbeidsmarktcommunicatie om onze vacatureteksten/profielen aantrekkelijker te maken. Tevens ga je contact opnemen (d.m.v. kort telefonisch interview) met de verschillende teams om in enkele zinnen de specifieke (sfeer)eigenschappen van dat team te beschrijven t.b.v. vacatureteksten. Interesse? Reageer direct!

Marketing Specialist Luxury Brand

Geplaatst: 20 mrt
Beste freelancers, Wij zijn een luxury brand binnen de accessoires en zijn op zoek naar een specialist marketing met ervaring en aantoonbare trackrecord en bovendien een uitstekende beheersing van de Engelse taal. Het gaat hierbij om de volgende taken : *Herschrijven/aanpassen huidige marketingplan met praktisch toepasbare strategie en ideeën zowel voor online als offline  *schrijven van…

Hulp bij Naamsbekendheid van Installatiebedrijf

Geplaatst: 2 feb
Beste freelancers, Ik ben eigenaar van een installatiebedrijf / koeltechnisch bedrijf. Nou heb ik over het werk momenteel niet te klagen maar qua naamsbekendheid loopt het nog wel wat achter. Graag zou ik met iemand willen sparen om hier de nodige verandering in aan te brengen. Graag hoor ik van je of als je dit ziet zitten en wat je ideeën zijn.

Mailchimp Hulp Gevraagd

Geplaatst: 16 jan
Beste freelancers, Ik heb hulp nodig bij het inrichten van Mailchimp. Wij zijn een PT Studio en werk met mensen naar een gezond gewicht, fit lijf en gezonde leefstijl/mindset. Graag wilde wij middels Mailchimp onze mailings/nieuwsbrieven automatiseren. Nu zou ik graag willen dat iemand het voor mij inricht en opmaakt en uitlegt hoe ik zelf uiteindelijk (kleine) aanpassingen kan doen (bijvoorbeeld…

Freelancer met Mailchimp Kennis Gezocht

Geplaatst: 9 jan
Beste freelancers, Met spoed ben ik op zoek naar een freelancer die goed is met Mailchimp. Dit betreft niet een grote klus. Het gaat om het gereed maken en instellen van de DNS instelling t.b.v het effectief afleveren van campagnes bij klanten. Ik hoor graag van jullie.

Hulp bij Mailchimp Inrichten

Geplaatst: 5 jan
Beste freelancers, Ik heb hulp nodig bij het inrichten van Mailchimp. Ik ben personal trainer/coach en werk met mensen naar een gezond gewicht, fit lijf en gezonde leefstijl/mindset. Ik heb een 12 weken programma waarbij deelnemers elke week een mail van mij krijgen met informatie en opdrachten. Nu stuur ik die mail elke week handmatig maar dat wil ik met Mailchimp automatiseren. Nu zou ik graag willen…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht