Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Overige Marketing & Communicatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Google Ads Specialist voor Coaching Traject

Opdracht ID: 52535

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 16-02-2023
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 27-02-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een Google adverteerder die kan helpen een coaching traject te adverteren. Niet op zoek naar allround Google adverteerders, maar het liefst iemand die de tijd neemt om specifiek in de zaken van een specifieke klant te duiken om de business ECHT te begrijpen en daarmee dus succesvolle converterende advertenties opzetten.

Een advertentie opzetten en een tarief vragen kan iedereen, maar een succesvolle advertentie opstellen die nauw is afgesloten op de business, de doelgroep en geoptimaliseerd ten opzichte van concurrenten, dat is een kunst. Maximaal rendement tegen een efficiënt budget dat conversies oplevert. In principe zal deze opdracht niet veel tijd hoeven kosten (in theorie) er is momenteel een Performance Max advertentie opgezet met behulp van een Google Ads specialist vanuit Google zelf. Echter, zouden wij graag via de bestaande landingspagina sales genereren en daarvoor zijn wij op zoek naar een eerlijke, efficiënte Google Ads specialist.

Herken jij jezelf hierin en geef je oprecht om de resultaten van de klant ipv enkel het sturen van een factuur met je gemaakte uren? Dan hoor ik graag van jou.

Samenwerking voor de langere termijn is zeker mogelijk, want er staan naar de toekomst ook andere projecten op de agenda.

Product: een online coaching traject van 4-6 sessies.

Het budget is bespreekbaar afhankelijk van de mogelijke resultaten. Dit kan bespreekbaar worden gemaakt tijdens een kennismaking.

Marketing freelancers die hebben gereageerd (5)

Rik
Rik
16-02-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10
Max
Max
16-02-2023
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Jasper
Jasper
16-02-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Dominique
Dominique
17-02-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.3
Judith
Judith
27-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance marketing opdrachten

Opstellen van marketingplannen en evenementenplanning

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een freelance marketeer met expertise in het opstellen van marketingplannen en evenementenplanning om een uitgebreid plan te ontwikkelen voor een urban straatvoetbal evenement in Marrakesh, gericht op het aantrekken van grote sponsoren. De freelancer moet strategieën bedenken om de zichtbaarheid van het evenement te vergroten en de waarde propositie voor…

Sales Specialist (B2B)

Geplaatst: 4 apr
Gezocht: Sales Specialist (B2B) De uitdaging: Ben jij een Sales Specialist die ons team wil versterken? Als Sales Specialist ben jij het eerste aanspreekpunt voor potentiële klanten. Jouw missie? Het genereren van nieuwe leads en het opbouwen van duurzame klantrelaties. Over ons: Nestors Create is een ambitieuze start-up in de design- en marketingsector met een unieke twist. Wij streven ernaar…

Bedrijven benaderen

Geplaatst: 28 mrt
Beste freelancers Ik ben op zoek naar iemand met een goed communicatief vermogen die bedrijven kan benaderen voor samenwerking. Het is flexibel werken. Voor meer info of interesse, stuur een berichtje. 

Marketing/communicatie medewerk(st)er

Geplaatst: 4 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken een marketing/communicatie medewerk(st)er voor 20 uur per week. Je taken bestaan uit: • Ondersteunen van Marketing/Sales manager bij het realiseren van projecten richting partners en dochterondernemingen. • (Mede) opzetten, begeleiden van commerciële activiteiten. • (Mede) opzetten en plannen van het marketing beleid. • (Mede) realiseren van catalogi,…

Schrijven van mijn ondernemingsplan

Geplaatst: 7 mrt
Hallo allemaal, Ik ben een ondernemingsplan aan het schrijven voor het zlf (zelfstandigen loket Flevoland) Ik heb best wel al veel gedaan. Mijn plan gaat over paardencoaching en energetisch werk. Wie zou me daarin willen helpen? Budget 200

E-mail handtekening

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, Ik zou graag een handtekening willen laten maken voor in mijn mail.  incl. Socials en logo. 

Nieuwsbrief maken

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Ik heb een bedrijf in partijhandel werkkleding met een vast klantenbestand. B2b. Ik zou graag 1 x per maand een nieuwsbrief willen versturen met mijn actuele assortiment. Wie kan ons helpen om dit op te pakken en ons hierin te helpen groeien.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht