Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Audio
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Geluidsman Gezocht voor met eigen Gear Amsterdam / Utrecht

Opdracht ID: 50172

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 15 feb
Reacties: 1
Locatie: Café in Amsterdam en thuislocatie Utrecht
Laatst gewijzigd: 15 feb
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor een pilot van een nieuwe webserie met Jeroen Spitzenberger, Rian Gerritsen, Dennis Willekens en drie jonge actrices zijn we op zoek naar een geluidsman/vrouw met het liefst eigen gear. De stijl van de serie is komisch/absurdistisch.Het gaat om een low budget project waarbij vanzelfsprekend alle onkosten worden vergoed. De pilot zal ingediend worden op verschillende platformen (vpro dorst, 3lab). Draaiperiode: 26 en 27 februari de hele dag en 28 februari vanaf 15:00 uur in Utrecht en Amsterdam.

Ben jij de freelancer die wij zoeken, dan hoor ik het graag.

Audio editor freelancers die hebben gereageerd (1)

Delano
Delano
15-02-2022
5 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance audio editor opdrachten

Audio Producer Gezocht voor Soundtrack

Geplaatst: 9 jun
Beste freelancers, We zoeken een audio producer die deels van bestaande muziek en deels met samples een audio track kan maken voor een promo video van een tribute band uit de jaren 70 tot 90. Het moet een strakke audio productie worden wat lekker klinkt. Bij voorkeur een vaste prijs afspraak. Het zou top zijn als je gevoel voor muziek hebt en weet hoe je een vette audio track maakt die aanspreekt. Lengte…

Audiovisueel Productie Assistentie in Amsterdam

Geplaatst: 30 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar audiovisueel (junior) productie assistentie in Amsterdam op 7 juni van 16:00 tot 21:00 uur. Bijeenkomst van 60 personen. Vergoeding €245 exclusief btw. Ben je geïnteresseerd? Dan hoor ik graag van je.

Ervaren Vrouwelijke Stemacteur voor Inspreken Audio

Geplaatst: 28 mrt
Beste freelancers, Ervaren vrouwelijke stemacteur gezocht voor het inspreken van audio in een burn-out cursus. Opnametijd ca 4 uur, in een professionele studio in Woerdense Verlaat. Interesse in deze opdracht? Dan zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Vrouwelijke Voice-over Gezocht (Spoed)

Geplaatst: 28 mrt
Beste freelancers, Ik ben met spoed opzoek naar een vrouwelijke voice-over stem. Het gaat om 407 woorden. Graag ook een link met voice-over voorbeeld. Ik heb het met spoed (vandaag) nodig. Graag spoedig een reactie via Hoofdkraan.nl.

Freelance Audio Editor Gezocht (Last Minute)

Geplaatst: 2 feb
Beste freelancers, Ik zoek een audio editor die op zeer korte termijn het geluid van 7 podcast afleveringen voor mij kan verbeteren. Er is iets mis gegaan met het opnemen van de audio (klinkt schel en galmend). Interesse? Laat dan snel iets van je horen via een reactie op Hoofdkraan.nl!

Freelancer die Audiobestanden kan Bewerken

Geplaatst: 06-07-2021
Beste freelancers, Ik heb een aantal niet altijd even duidelijke audiobestanden. Veel fragmenten zijn wel voldoende helder. In totaal is het wellicht 2 uur aan audio. Ik zoek iemand die de audio mogelijk helder kan maken, door bijvoorbeeld de ruis uit te filteren, en de bestanden eventueel kan opsplitsen in 2 of 3 verschillende bestanden met alleen de door ons geselecteerde audiofragmenten. …
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht