Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Functioneel Applicatiebeheerder CMS

Geplaatst op:
17 juni 2010 14:19
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
WordPress
Opdracht ID:
976
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 0 tot € 0
Locatie:
Den Haag, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

JOBstream is op zoek naar een Functioneel Applicatiebeheerder CMS.


Functievereisten:
- Kennis van open source cms systemen (hippo/drupal/wordpress)
- Kennis van BISL/ITIL
- HBO werk-/denk niveau
- Bij voorkeur kennis van uitgeefprocessen en op de hoogte van ontwikkelingen op het web
- Ervaring in het opstellen van functionele specificaties
- Kennis van en het kunnen toepassen van tmap (testen)
- Gestructureerd werken / projectmatig werken
- Communicatief goed onderlegd


Start: asap
Inzet: 5 dagen per week (in overleg eventueel 4)

Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Freelancer Gezocht voor WordPress Updates
Beste freelancers,    Voor het updaten van de WordPress site(s), ben ik op zoek naar een freelancer op regelmatige basis (bij uitkomen van noodzakelijke updates/upgrades). Graag had ik een faire prijsindicatie per update en voor upgrades. Het betreft simpele websites met standaard gebruikte plugins. Dus voor de kenner een eenvoudig werkje. …
22 mrt
WooCommerce API Koppeling Maken
Beste freelancers,    Voor mijn webshop heb ik een dropshipping leverancier die een api heeft. Deze moet gekoppeld worden in mijn WooCommerce webshop.    Wie o wie kan mij een indicatie van de kosten geven? De API documentatie heb ik.    Ik hoor het graag.
21 mrt
Website en Marketing Uiting Verbetering
Beste freelancers,    Onze huidige website geschreven in Wordpres moet worden herzien. We willen deze 'zakelijk' inrichten, maar nog wel speels. Een voorbeeld is een collega (www.helix.nl).    Belangrijk zijn een aantal aspecten  1. Inventariseren wensen en behoefte  2. Plan van aanpak maken met duidelijke data…
21 mrt
Membershipfunctie Toevoegen Wordpress Website
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen bij het opzetten van een membership site.Ik heb al een opzet in wordpress. Nu moeten het login systeem gaan bouwen/werken.    clienten kopen training and dan krijgen ze login.    Ik hoor graag wat er mogelijk is.
19 mrt
Website voor Diƫtiste Maken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een mooie, overzichtelijk website om mijn bedrijf op te starten.    Ik ben een Diëtiste en hiervoor hou ik een blog bij en wil ik op een mooie manier laten zien wat ik mijn klanten bieden.    Kun jij mij verder helpen? Dan zie ik graag een offerte tegemoet.
19 mrt
Hulp bij Opzetten Wordpress Blog
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mijn dochter kan helpen om met WordPress een blog te maken. Wij wonen in De Kwakel (bij Amstelveen/Aalsmeer) maar kunnen ook naar iemand toe komen.    Graag een reactie indien je ons verder kunt helpen.
19 mrt
Website Maken voor Vintage Kleding Winkel
Beste freelancers,    Momenteel zijn we nog bezig met de opstart van een winkel in tilburg. Het is natuurlijk mooi, wanneer hier een website aangekoppeld wordt. Zelf weet ik niet exact wat het kost om een website te laten maken, vandaar dat de prijs en ervaringsniveau in overleg kan. Wel betaal ik liever wat meer, zodat het meteen goed is.…
19 mrt