Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. PR/Reclame

Freelancer voor Wekelijkse Voetbal Videocontent

Opdracht ID: 48165

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 28-06-2021
Reacties: 0
Laatst gewijzigd: 28-06-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Voor onze voetbalsite zijn wij op zoek naar een of meerdere freelancers die voor ons op wekelijkse basis video content kan leveren. Deze content is bedoelt ondersteunend aan onze voetbalsite en moet in een energiek geheel de beste wedstrijden en bijbehorende odds bij de bookmakers (zoals TOTO) aan de kijkers overbrengen.
 
  • Het idee is ongeveer 5 minuten per video;
  • De meest interessante voetbalwedstrijden met hierbij de winkansen (odds) bij de bookmakers;
  • Idealiter presentatie van twee personen met voetbalkennis;
  • Pakkende intro dient tevens gemaakt te worden.

Wij willen het project volledig uitbesteden. Wie heeft interesse in deze klus? Graag horen wij van je.

Freelance PR en reclame opdrachten

Internationale Online Advertising Opzetten (Soest)
Geplaatst: 11-10-2021
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opzetten en uitvoeren van internationale advertising via Google en Facebook. Op uren basis. Graag een freelancer uit de omgeving van Utrecht. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Advertorial Maken voor Senioren Tijdschriften (Vastgoed)
Geplaatst: 30-09-2021
Beste freelancers, Wij zijn een vastgoed bureau gevestigd in Ulvenhout. We willen een soort advertorial in ouderen bladen om de overwaarde uit het huis te halen zonder dat mensen hoeven te verhuizen. Ze blijven eigenaar en wonen tot de laatste snik. Dus een aanvulling op hun pensioen uit de stenen. Wie kan ons helpen bij het maken van deze advertorial? Wie zien graag een reactie tegemoet.

Freelance Conceptontwikkelaar Fondsenwerving
Geplaatst: 23-08-2021
Beste freelancers, Wij (een marketingbureau gespecialiseerd in fondsenwerving) zoeken één of meerdere freelance conceptontwikkelaars met ervaring in de non-profit sector en meer specifiek met particuliere fondsenwerving. We willen onze pool van experts uitbreiden: met name voor concepten voor postale direct mailings (nog steeds één van de meest waardevolle fondsenwervingskanalen)…

Publiciteit voor Optredens bij Street Art Event in Den Haag
Geplaatst: 21-04-2021
Beste freelancers, We gaan in juli/augustus met twee musici en een breakdancer vijf performances geven bij een street art event in Den Haag. Voor de publiciteit hebben we iemand nodig die de vormgeving kan doen en de PR op social media en andere kanalen zet. Welke freelancer kan ons hierbij helpen? We zien graag een reactie tegemoet.

Freelance PR Specialist Gezocht voor Boek
Geplaatst: 01-02-2021
Beste freelancers, We zoeken een PR specialist , die de PR van ons boek kan verzorgen. Een boek dat gericht is op de zakelijke markt voor CEO's/HR professionals. Creatief persoon met netwerk en ingangen. Het boek gaat over het fundament van een succesvol samenleving/organisatie: vertrouwen... Interesse in deze opdracht? Dan zien wij graag een reactie op Hoofdkraan.nl tegemoet.

Thuiszorg Organisatie Promoten onder Doelgroep
Geplaatst: 19-01-2021
Beste freelancer, Ik ben ondernemer in de thuiszorg branche en vroeg mij af op welke wijze ik mijn thuiszorg organisatie persoonlijker kan maken en op welke wijze ik thuiszorg toegankelijker kan maken voor hulpbehoefende. Ik zoek dus een freelancer die sterk is in reclame uitingen met ervaring in de zorg. Uiteraard zou ik mensen ook willen stimuleren zich "eventueel" aan te sluiten bij onze…

Toon meer