Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelancer met BECON-nummer voor IND-formulier

Opdracht ID: 55027

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 30 apr
Reacties: 1
Locatie: Huizen, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 6 mei
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een ervaren freelancer die me kan assisteren bij het verkrijgen van een verblijfsvergunning voor mijn partner. Voor deze aanvraag is een "Verklaring omtrent inkomen zelfstandig ondernemer" (formulier 7112) vereist, welke moet worden ingevuld door een administrateur met een BECON-nummer van de Belastingdienst, volgens de eisen van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND).

Het formulier is reeds volledig ingevuld en alle financiële documenten liggen klaar voor controle. Ik zoek nu een freelancer die dit formulier kan toetsen en ondertekenen, en die beschikt over het benodigde BECON-nummer.

Als jij de freelancer bent die mij snel kan helpen, dan hoor ik graag van je!

Met vriendelijke groet,

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (1)

Peter
Peter
30-04-2024
8 referenties
Gemiddelde score
9.9

Freelance boekhouder opdrachten

Prognose 2024 voor hypotheekaanvraag (spoed)

Geplaatst: 21 jun
Goedemiddag, Mijn vriendin Alex en ikzelf zitten in de afrondende fase van onze hypotheekaanvraag en op dit moment ontbreekt enkel nog een prognose van het bedrijf van Alex. We houden de boekhouding zelf bij in het boekhoudpakket van Knab echter om de aanvraag bij de bank af te ronden hebben we een prognose voor 2024 nodig met begeleidend schrijven (vormvrij) van een boekhouder/accountant dat de prognose…

Ondernemingsplan

Geplaatst: 18 jun
Ik heb een oudere ondernemingsplan die aangepast moer worden en nieuwe prognose cijfers over 5 jaar berekend Mvg karim

Prognose winst- en verliesrekening 2024 gevraagd

Geplaatst: 19 jun
Hallo iedereen, Ik heb een prognose winst- en verliesrekening over dit jaar nodig door een erkend boekhouder. Budget: max. 200 euro. Ik heb mijn eigen boekhouding in een Excel bestand en ik kan ook mijn contracten aanleveren. Alvast bedankt.

Prognose Ondernemersinkomen ZZP

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers, Ik heb een Prognose Ondernemersinkomen nodig (ondertekend door een boekhouder of accountant) voor een huurwoning. Ik ben ZZP met een hondenuitlaatservice. Al mijn inkomsten en uitgaven heb ik op een Excel bestand.

Prognose 2024

Geplaatst: 14 jun
Beste, Ik heb voor vandaag een document nodig voor een prognose van 2024. Wie kan mij hierbij helpen? Mvg, Luc Timmerman

Spoed prognose.

Geplaatst: 11 jun
Ik heb met spoed een prognose van 2023 nodig.( voor 12-6-2024) Alle kosten zijn overzichtelijk in excel.

Boekhouder/ Accountant voor inkomstenopgave 2023 gezocht

Geplaatst: 27 mei
Beste boekhouders, Ik ben opzoek naar iemand die voor mij de inkomstenopgave van 2023 kan invullen. Ik heb er zelf niet veel verstand van en wil het ook 100% accuraat doen. Even kort over mijn bedrijf, Ik ben een eenmanszaak/ZZp'er waarbij ik online producten verkoop via bol.com en ook ben ik ZZp'er in de horeca. Alle facturen van kosten/opbrengsten heb ik digitaal staan. Hopelijk kan iemand…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht