Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Modeontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelancer Gezocht; Ontwerp Handtas Uitwerken tbv Productie

Opdracht ID: 48353

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 14-07-2021
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 14-07-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik heb al een paar jaar een bepaald type handtas in gedachten, waarvan ik het ontwerp graag wil laten uittekenen voor productie in het buitenland.
Ik ben daarom op zoek naar een freelancer die mijn idee kan omzetten naar een professioneel ontwerp op papier en digitaal zodat we dit voor productie kunnen gebruiken,

Bij interesse, graag reageren met een prijs

Freelance modeontwerpers die hebben gereageerd (2)

Mehmet Akif
Mehmet Akif
14-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Olga
Olga
14-07-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance mode ontwerp opdrachten

Schoudertas Ontwerpen

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met het ontwerpen van een schoudertas. Materiaal katoen. Vergoeding in samenspraak. Liefst regio Zuid-Holland. Ben jij degene die ik zoek? Reageer direct!

Sokken Ontwerpen

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance designer die sokken voor mij kan ontwerpen. Zie bijlage voor een voorbeeld. Ben je geïnteresseerd? Dan hoor ik graag van je.  

Fashion Designer voor Beginnende Kledinglijn

Geplaatst: 9 jan
Beste freelancers, Beginnend aan mijn kledinglijn ben ik op zoek naar een passende fashion/graphic designer die mij kan helpen om mijn ontwerpen te realiseren en op papier te zetten. Mijn design is gereed, het moet nog door een professional getekend worden. Budget bespreekbaar. Bij interesse hoor ik graag van je.

Tech Pack Maken

Geplaatst: 24 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die Tech Packs kan maken aan de hand van een bestaand kledingstuk. Graag werken voor een vast bedrag voor de Tech Pack. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Modeontwerper voor Sports en Streetwear

Geplaatst: 3 jan
Beste freelancers, Wij zijn een start-up en nieuw label voor modest Sports & Streetwear en op zoek naar een fashion designer. Samen met ons ontwerp je een sample collectie die aansluit bij de identiteit van ons label. Lijkt het jou leuk om jouw designer en branding ambities waar te maken bij ons label, neem dan contact met ons op en stuur ons je portfolio. We zien graag een reactie.

Freelance Designer Gezocht

Geplaatst: 18-11-2022
Beste freelancers, Ik zoek iemand die met mij mee kijkt naar een design met stof. Heel veel meer kan ik er niet over zeggen nog. Het valt ongeveer in de categorie tassen/toilet tassen. Interesse? Reageer direct!

Technisch Designer voor Kledinglijn

Geplaatst: 08-12-2022
Beste freelancers, Voor het opstarten van een kledinglijn voornamelijk gericht op herenkleding ben ik op zoek naar een technisch designer. Het ontwerpen van sweaters, tracksuits en t-shirts is hierbij de hoofdzaak. Er zijn al designs en er is al een website welke in principe klaar is voor de start. We zoeken iemand die zich kan vinden in ons merk en onze stijl.  Heb jij ervaring in deze wereld…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht