Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Apps
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelancer Gezocht Feministische Reisplanner App Ontwikkelen

Opdracht ID: 48382

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 19-07-2021
Reacties: 4
Locatie: Amsterdam-Zuidoost, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 02-08-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor de ontwikkeling van een reisplanner-app ben ik op zoek naar een programmeur. Mijn naam is Carmen Entius en ben beeldende kunstenaar woon- en werkzaam in Amsterdam.
Ik werk momenteel aan de vormgeving van een app die seksuele intimidatie binnen het openbaar vervoer in Amsterdam in kaart brengt. Als grafisch vormgever heb ik het design-gedeelte aardig gedekt. Echter, voor het daadwerkelijk produceren en publiceren van de app doe ik graag een beroep op jullie diensten. Het projectplan en prototype liggen klaar om gedeeld te worden.

Graag kom ik in contact met een freelancer die mij kan helpen met de ontwikkeling van deze app.

Freelance app developers die hebben gereageerd (4)

Maurice
Maurice
19-07-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Danny
Danny
19-07-2021
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Henk
Henk
19-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Arnoud
Arnoud
20-07-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.4

Opdrachten voor freelance app onwikkelaars

App Ontwikkelen voor HR Vakgebied

Geplaatst: 27 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een app zou kunnen bouwen. Het wordt een app in het HR vakgebied. Het moet een mooie look en feel krijgen en makkelijk in gebruik zijn.  Interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Web App Developer Gezocht

Geplaatst: 06-12-2022
Beste freelancers, Voor een start-up zoek ik een Web Application Developer voor het opslaan en bijhouden van sportprestaties. Wij werken met een internationaal netwerk met topsporters. Gegevens en afgeleide data van deze sporters moeten via een webapplicatie kunnen worden opgeslagen en worden opgeroepen om ons werk te ondersteunen. Ervaring met: Client/server applicaties, webservices, databases Gewenst:…

App Ontwikkelaar Gezocht

Geplaatst: 10-11-2022
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een app ontwikkelaar. De app moet dienen voor deel-auto's. Kan jij ons hier bij helpen? Dan horen wij dit graag.

Freelancer Gezocht voor App Ontwikkeling

Geplaatst: 05-12-2022
Beste freelancers, Graag zou ik hulp krijgen bij het ontwikkelen van een app (IOS en een Android) waarbij aanbieder en gebruiker met elkaar in contact worden gebracht, waarbij aanbieder de mogelijkheid krijgt om product/dienst te plaatsen met een tijdvak en gebruiker de mogelijkheid heeft deze te kopen. Gebruiker registreert zich eenmalig met e-mail en telefoonnummer. Is daarna altijd ingelogd bij…

App Bouwen voor Sportstudio

Geplaatst: 31-10-2022
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een app voor mijn sportstudio kan bouwen. Voornamelijk voor het rooster, pushberichten, voorbeelden van work-out et cetera. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.

Aanpassen van Bestaande Code

Geplaatst: 31-10-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het aanpassen van een bestaande code in Flutter. Wij hebben een document opgesteld met een paar punten (spellingfouten,knopjes en interfaces) die anders moeten in de app. Wij verwachten dat dit ongeveer tussen de 10-15 uur zal duren. Interesse? Reageer direct!

Transcriberen App Concept

Geplaatst: 09-09-2022
Beste freelancers, Ik heb vorig jaar op mijn hbo opleiding verschillende interviews moeten uitwerken. Ik heb verschillende bestaande apps geprobeerd, echter lukt het niet om de uitgesproken tekst goed, volledig en foutloos uit te kunnen werken door middel van een app. Bij de app moet het mogelijk zijn om 'voice' automatisch en goed uit te laten typen in een tekstverwerkingsdocument. Dit levert…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht