Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Audio
Specificaties
Status
Match!
Geplaatst op
6 juli 2021 14:25

Budget
€ 50 tot 350
Locatie
Arnhem, Gelderland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48232

Freelancer die Audiobestanden kan Bewerken

50 tot 350 Arnhem, Gelderland (3) reacties
Status
Match!
Geplaatst op
6 juli 2021 14:25
Categorie
Design & Multimedia
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelance audio editor of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Ik heb een aantal niet altijd even duidelijke audiobestanden. Veel fragmenten zijn wel voldoende helder. In totaal is het wellicht 2 uur aan audio.

Ik zoek iemand die de audio mogelijk helder kan maken, door bijvoorbeeld de ruis uit te filteren, en de bestanden eventueel kan opsplitsen in 2 of 3 verschillende bestanden met alleen de door ons geselecteerde audiofragmenten. 
Het is mooi als u op onze locatie kunt werken, maar dat is geen vereiste. Omdat wij de fragmenten moeten uitkiezen zal je dus wel samen moeten kunnen werken voor dit project. 

Kunt u dit op korte termijn en tegen een scherp tarief voor ons realiseren, dan horen we graag van u. 
Stuur deze opdracht door:

Audio editor freelancers die hebben gereageerd (3)

Mark
06-07-2021
Tomas
06-07-2021
Stevan
06-07-2021
Specificaties
Status
Match!
Geplaatst op
6 juli 2021 14:25

Budget
€ 50 tot 350
Locatie
Arnhem, Gelderland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48232

Freelance audio editor opdrachten

Hulp op Afstand Gevraagd bij Gebruik van Audicity
Beste freelancers,    Ik zoek hulp bij het maken van een opname van mijn stem en daarnaast hoe ik mijn stem dan kan samenvoegen met muziek. Ik wil voor mijn cliënten opnames maken ter ondersteuning van de therapie. Ik ben zelf aan het prutsen met Audicity maar kom er niet echt uit temeer daar ik Nederlandse versie heb en tutorials uitgaan…
15 feb
Editen Audio van Intro voor Podcast
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die voor mij een intro en outro van mijn nieuwe podcastkanaal kan maken. Ik heb al de muziek en mijn stem, maar nu nog mooi combineren en er 1 geheel van maken. Ik heb een heel duidelijk beeld van wat ik wil en zoek een freelancer die mij hiermee kan helpen.    Mocht het betaalbaar zijn, dan…
08-12-2020
Audio Editor voor Beluisterbaar Maken van Telefoongesprek
Beste freelancers,    Ik zoek een audio editor die op (zeer) korte termijn een telefoongesprek van lage kwaliteit kan oppoetsen tot een beluisterbaar stukje. Knippen is niet nodig. Het gaat om een fragment van 11 minuten.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
14-07-2020
Duitse Audio Inspreken voor Animatievideo's
Beste freelancers,    Wij zoeken een Duitse moedertaalspreker die 12 audio's voor ons wil inspreken. Het gaat hierbij om 12 animatievideo's die van audio voorzien moeten worden. De video's duren ongeveer 80 seconden, en de in te spreken tekst bestaat steeds uit ca. 200 woorden. Deze teksten liggen al (vertaald naar het Duits)…
07-04-2020
Podcast Professioneel Editen
Beste freelancers,    De opdracht betreft het professioneel editen van een podcast tot 30 a 40 minuten in Adobe Audition.  Intro, transition en outro met muziek en voice over aanwezig.    Titel: Over de Liefde.    Bij interesse zie ik graag een reactie tegemoet.   
30-12-2019
Montage Hulp voor Podcasts
Beste freelancers,    Bij de start-up waar ik werk zijn wij bezig met het maken van een Data Science podcast. Nu zijn we erachter gekomen dat het monteren ervan echt een vak op zich is. Daarom zoeken wij iemand die ons kan helpen met de montage van onze podcasts. In eerste instantie zonder video, maar we laten ons graag adviseren door jou!  …
02-12-2019
Toon meer