Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Animatie

Freelancer die Animaties Maakt van Verschillende Poppetjes

Opdracht ID: 49296

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 28 okt
Reacties: 10
Rijswijk, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 5 nov
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Wij zoeken een freelancer die ons kan helpen met het maken van een Animatie:
We hebben 8 animaties bedacht waarin poppetjes een actie uitvoeren. De poppetjes zijn eenvoudig weergegeven (Zie bijlage).
Wellicht kunnen een paar van deze animaties bewegend zijn en een paar in de vorm van een afbeelding. We hebben de 8 animaties al uitgeschreven, maar misschien komen we met de input van de freelancer tot veel betere ideeën. 

Ben jij de freelancer die tot geweldige animaties kan komen? Dan horen wij graag van jou, vergeet niet je portfolio mee te sturen.

Freelance animators die hebben gereageerd (10)

Harmen
Harmen
28-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Wouter
Wouter
28-10-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.3
ymke
ymke
28-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Sander
Sander
28-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Dennis
Dennis
28-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Erik
Erik
28-10-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Vincent
Vincent
28-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Roland
Roland
28-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Donald
Donald
28-10-2021
29 referenties
Gemiddelde score
9.7
Tomas
Tomas
28-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Toon meer reacties

Freelance animatiefilm opdrachten

Korte 2D of 3D Proces Animatie Maken
Geplaatst: 24 sep
Beste freelancers, We zoeken iemand die een korte uitleg animatie/video (2D of 3D) voor ons kan maken van het proces waar we een machine voor gaan ontwikkelen. We zitten in Nijkerk en zouden de uitleg graag bij ons op locatie geven. Ben je geïnteresseerd? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Freelance Game Designer Gezocht
Geplaatst: 15 sep
Beste freelancers, Game designer gezocht die ervaring heeft met het ontwerpen -vormgeven- van dieren, mensen, flora en fauna, landschappen en andere elementen voor games als Roblox. Wij gebruiken zelf blender maar je mag ook andere software gebruiken voor het tekenen. De ontwerp style is low poly. We zijn al erg ver met deze game dus de nieuw te maken ontwerpen moeten naadloos aansluiten bij de overige…

Animatiefilmpjes voor Verpleeghuis (Poetsinstructie)
Geplaatst: 1 sep
Beste freelancers, Voor poetsinstructies voor de verzorgenden in een verpleeghuis zijn wij op zoek naar iemand die hier animatiefilmpjes voor kan maken. Het gaat om 5 filmpjes waarvan steeds een gedeelte overeenkomt en dan een andere situatie visueel zal worden gemaakt. Bijvoorbeeld het poetsen van tanden of het poetsen van een kunstgebit. Tevens willen we erbij ook echte beelden invoegen, dus…

Videoclip Maken met Hybride Animaties
Geplaatst: 18 aug
Beste freelancers, Een videoclip van 3 minuten maken met bewegende poppen met een hoofd van een fotoafbeelding waarbij de mond ook beweegt. Beperkt budget, is een hobbyproject. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn via een reactie op Hoofdkraan.nl.

Freelance Mentor Gezocht voor Blender 3D
Geplaatst: 4 aug
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een mentor voor leren te werken in blender 3D ik heb dit nodig om een project uit te werken. In een later stadium kunnen er ook uren in gekocht worden. Voorstel 60 euro per uur. Maar weet niet wat reëel is. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn middels een reactie via Hoofdkraan.nl.

Outro van Logo aan Einde van Video
Geplaatst: 2 aug
Beste freelancers, Wij zijn een grote Nederlandse (web)shop voor tuinmeubelen. Wij hebben diverse sfeervideo's. Nu hebben wij 1 algemene, mooie outro nodig aan het einde van de video van ons logo. Wie kan ons verder helpen? We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Toon meer