Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelancer Boekhoudersverklaring voor Huurwoning

Opdracht ID: 51562

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 2 sep
Reacties: 2
Locatie: Almere, Flevoland
Laatst gewijzigd: 5 sep
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor het huren van een woning heb ik een boekhoudersverklaring met stempel en handtekening nodig en ben op zoek naar een freelancer om deze voor mij op te stellen.
Ik ben sinds maart als zelfstandig ondernemer begonnen en doe alle administratie zelf. Ik heb geen personeel en hoef ook geen materialen in te kopen wat de administratie dus eenvoudig maakt.

Het gaat om een boekhoudersverklaring met de stand van zaken/prognose van 2022/2023.

Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (2)

Arthur
Arthur
02-09-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Abdelouahab
Abdelouahab
02-09-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance boekhouder opdrachten

Boekhouder Gezocht uit Omgeving Veghel

Geplaatst: 23 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder. Omdat ik geen btw afdraag heb ik 1 keer per jaar mijn aangifte. Het gaat om de aangifte van 2021. Graag omgeving Veghel. Ik hoor graag van jullie.

Administratie van Bedrijven Bijwerken

Geplaatst: 6 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het bijwerken van de administratie van meerdere bedrijven. Wij werken met Twinfield en Smartbooqing. Salaris wordt door de accountant verwerkt in Numbers. Mutaties voeren wij in, in numbers. Werkzaamheden bestaan uit verwerken inkoopfacturen en verkoopfacturen, bijwerken bank, beheren debiteuren en crediteuren opstellen verlies en winstrekening…

Freelance Boekhouder Gezocht

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, We zijn voor onze groep op zoek naar een freelancer die: - Onze administraties regelmatig bijwerkt in Moneybird - Communicatie onderhoudt met debiteuren en crediteuren - Afstemt met onze accountant - Zorgt dat betaalbatches op tijd klaar staan Wij zien jullie reacties graag tegemoet.

Ervaren Boekhouder Gezocht

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een samenwerking met een freelancer die op projectbasis voor verschillende klanten de volgende werkzaamheden kan uitvoeren: - Jaarverslagen maken - Administratie controleren, corrigeren en feedback geven aan klant - Administratieve clean-up(s) - Fiscale aangiftes verzorgen (Vpb, IB, BTW) - Communiceren met klanten + eventueel bespreken van cijfers met klant Vereisten:…

Prognose Ondernemersinkomen (Spoed)

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Voor een huurwoning moet ik een Prognose ondernemersinkomen hebben voor mijn eenmanszaak. Ik moet dit voor dinsdag 11 uur hebben. Als je mij zo snel kan helpen hoor ik graag van je.

Prognose Berekening ZZPer in de horeca

Geplaatst: 9 sep
Beste freelancers, In verband met het huren van een sociale huurwoning ben ik op zoek naar een boekhouder/accountant die een prognose berekening kan maken over 2022. Ik werk voornamelijk in de horeca en ben in juli begonnen als zzp’er na terug naar Nederland te zijn verhuisd vanuit het buitenland. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Boekhouder voor Jaarrekening 2021

Geplaatst: 25 aug
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een boekhouder/administratiekantoor die voor ons een volledig uitgebreide jaarrekening 2021 kan opmaken. Door privé omstandigheden zijn wij hier laat mee. Graag met aanvraag uitstel bij de belastingdienst zal dit voor uiterlijk 1 november 2022 gerealiseerd moeten worden. Het gaat om een kleine onderneming een eenmanszaak met 6 werknemers in dienst. Wij…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht