Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Video-editor Gezocht voor YouTube-kanaal

Opdracht ID: 48542

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 05-08-2021
Reacties: 6
Locatie: Bilthoven, Utrecht
Laatst gewijzigd: 06-08-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wil jij als video-editor bijdragen aan een snel groeiend YouTube-kanaal met als niche software development en design in Python (momenteel 24000 abonnees, en 20-60k views per video)? Word jij enthousiast van het werken aan content specifiek voor YouTube, vind je het leuk om mee te denken over hoe we de videocontent kunnen verbeteren en optimaliseren, ben je creatief, sta je open voor een flinke uitdaging en heb je oog voor detail? Dan ben ik op zoek naar jou!

Mijn kanaal publiceert wekelijks een video van 15-25 minuten en ik zoek iemand om mij te helpen met videobewerking en eventueel thumbnail-ontwerp. Een vereiste is dat je kunt werken met Final Cut Pro. Daarnaast zoek ik iemand die open staat voor een langdurige samenwerking.

Als je dit interessant vindt, neem contact met mij op via Hoofdkraan.nl!

Videografen die hebben gereageerd (6)

Steven
Steven
05-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Ids
Ids
05-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Martijn
Martijn
05-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Tjade
Tjade
05-08-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
John
John
05-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Arna
Arna
06-08-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance video en filmopdrachten

Gezocht Gepassioneerde en Ervaren Cameramannen/ Vrouwen

Geplaatst: 20 mrt
Beste freelancers, Zoek jij een dynamische werkomgeving waar mens en media centraal staan? Ons bedrijf, is multidimensionaal en bestaat uit drie onderdelen: People Minded Media, The Branding Factory en People Minded Studio's. Wij zijn gepassioneerd over het vastleggen van het unieke verhaal van mensen en bedrijven door middel van fotografie, videografie en livestreaming. Ons creatieve team brengt…

Foto/Videograaf gezocht voor verjaardag

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, Op 6 mei aanstaande vier ik mijn verjaardag. Tijd van 18.00 - 00.00. Ik ben op zoek naar een video-/fotograaf voor die dag.budget

Vrouwelijke Videograaf Gezocht in Den Haag

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een vrouwelijke videograaf die een filmpje van maximaal 3 minuten kan opnemen en eventueel editen. Locatie: Den Haag. Bij interesse hoor ik graag van je.

Videograaf Bruiloft 22 september 2023

Geplaatst: 23 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken een videograaf voor onze bruiloft op 22 september in Nootdorp. We willen een videograaf die er de gehele dag is, 12 uur. Van circa 10 tot 22 uur. Graag ontvangen we het volgende: - Compilatie film van 1,5 uur - Compilatie film van circa 2 minuten - Ruwe beelden Budget is niet meer heel ruim maar we horen graag voorstellen.   

Videomontage

Geplaatst: 22 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die op korte termijn - vandaag of morgen - twee video's kan monteren (circa 7 en 12 minuten). Er zijn opnamen beschikbaar (een praatje voor een witte muur), maar de bedoeling is dat het geheel een professionelere uitstraling krijgt. Met sfeerbeelden ertussen gemonteerd en hier en daar teksten erbij. Onderwerp: 1. een zakelijk boek schrijven en 2. een zakelijk…

Bedrijfsfilm Filmen in Nijkerk

Geplaatst: 10 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een bedrijfsfilm/productfilm kan filmen en editen. Locatie: Nijkerk. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Korte Video van Evenementenweek in Den Haag

Geplaatst: 6 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een korte video (2-3 minuten) van een feestweek. Betreft maken van beeldmateriaal tijdens verschillende dagen volgende week (minimaal 2 tussen 13 en 17 maart) op locatie in Den Haag. Inclusief editen. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht