Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance SQL Server Database Developer Gezocht

Opdracht ID: 47868

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 27-05-2021
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 27-05-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ben jij de freelancer die op onze taxatiesoftware de SQL Server-databases en rapportages komt ontwikkelen en onderhouden? Heb je interesse in financiële vraagstukken? Werk je graag samen met een klein team waar je echt een impact kan maken? Dan vind je bij ons je nieuwe uitdaging!

Wie zijn wij?
Onze klanten behoren tot de grootste vastgoedbedrijven van Nederland, Duitsland, België en Zwitserland. Zij werken met onze financieel analytische software die hen helpt om tot de beste van de vastgoedwereld te blijven behoren. Jij speelt een belangrijke rol in de (door)ontwikkeling van deze producten.
Samen met jouw collega’s ontwikkel, modelleer en implementeer je de financiële modellen en rapportages voor onze opdrachtgevers. Onze oplossingen worden gegenereerd met behulp van ons product (Taxatie Management).

Wat ga je doen?
Je bent in deze rol zowel functioneel als technisch bezig. Je ontwikkelt en onderhoudt de SQL Server databases achter onze software en gaat ook aan de slag met het bouwen van rapportages en de inrichting van ETL, waarbij je SSRS/AS/IS gebruikt. In een scrum team werk je iedere sprint aan zowel de doorontwikkeling van onze producten. Daarnaast ben je betrokken bij de implementatie van onze oplossingen bij onze klanten en lever je een bijdrage aan het verder professionaliseren van onze diensten en producten.

Jouw Profiel
Je hebt een afgerond diploma HBO Bedrijfskundige Informatica, Business IT & Management of een vergelijkbare studie op zak. Verder heb je ervaring met SQL Server databases. Als je ook kennis hebt van SSRS/AS/IS en ETL is dat een pré.
Je vindt het leuk om in een klein informeel team te werken. Wanneer je flexibel, zelfstandig en collegiaal bent, zul je goed bij ons team passen.
Je bezit een groot analytisch en probleemoplossend vermogen, waarbij er je niet voor terugschrikt om je te verdiepen in complexinhoudelijke materie. Je bent nauwkeurig, klantgericht en goed communiceren is voor jou vanzelfsprekend.

Werken bij ons
In professionele en gezellige multidisciplinaire teams werken wij op het snijvlak tussen Finance, IT en vastgoed. In onze kleine teams maak jij het verschil.
Wij vinden het belangrijk dat iedereen plezier heeft in het werk, de kans krijgt zich verder te ontwikkelen en een gezonde werk-privé balans geniet. We zijn een informele en platte organisatie waarbij je professionele vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt over jouw werk.

Deze rol is via inhuur in te vullen het uurtarief is in overleg en voor langere periode. Locatie Ede, maar er kan veel vanuit huis gewerkt worden. Reacties graag via Hoofdkraan.nl

Website bouwers die hebben gereageerd (2)

Bjorn
Bjorn
27-05-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Jorrit
Jorrit
27-05-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7

Freelance website opdrachten

Biedplatform Maken voor Makelaar

Geplaatst: 11 mei
Beste freelancers, Wij hebben een makelaarswebsite. Wij willen de kosten die een verkoper maakt als zijnde makelaarscourtage verleggen op de koper. Oftewel . Een huisverkopen kan gratis. Maar een koper krijgt extra veiling/biedingskosten die bovenop de vraagprijs komen. Voordeel: Bied u 300.000 met veilingkosten zal dit boven op het bod komen zeg: 300.1500 waardoor dit soms ook meegefinancierd kan…

Adobe XD Overzetten (Spoed)

Geplaatst: 10 mei
Beste freelancers, Ik heb zeer dringend iemand nodig om Adobe XD over te zetten op mijn site, gezien die betalingen aflopen en ik mijn hele prototype daar zal verliezen. Hieronder de opdrachtbeschrijving in het Engels: The developer should know : Django 3 - python - RestFramework Vue 3 - html - javascript sass & css Mysql or Postgresql We are building an art and ecology encyclopaedia and…

Ervaren Freelance Python Programmeur

Geplaatst: 5 mei
Beste freelancers, Wij zoeken een ervaren Python programmeur voor website onderhoud en onze applicaties. Github, SQL ervaring met Cherry py en api's is mooi meegenomen. Het is voor ons belangrijk dat je genoeg tijd hebt zodat we snel dingen klaar hebben. We hebben meerdere python programmeurs aan het werk dus je moet in staat zijn nette code te schrijven en goed te communiceren met de andere teamleden.…

Freelance Word Expert Gezocht voor Macro's

Geplaatst: 20 apr
Beste freelancers, De opdracht betreft het aanpassen van tiental Macro's in Word. Vergoeding €60 per uur. Graag bij reactie ervaring vermelden. Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelance Huddle Specialist Gezocht

Geplaatst: 12 apr
Beste freelancers, Wij werken al geruime tijd met Huddle van de IMU als software. Hierop staat momenteel onze vastgoedcursus. Wij willen graag onze Huddle herorganiseren en hier veel meer uit halen qua look en feel en functionaliteiten. Is dan ook een must dat er ervaring is met Huddle. Wij zien jullie reacties graag tegemoet.

Game Developers voor Play 2 Earn Spel

Geplaatst: 11 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar game developers die een play to earn spel kunnen bouwen in samenwerking met een nft project op een blockchain. Bij interesse hoor ik graag van je.

Freelance Software Webtester Gezocht

Geplaatst: 7 apr
Beste freelancers, Wij zijn op dit moment op zoek naar een freelance software testspecialist. We willen hierbij benadrukken dat we niet(!) op zoek zijn naar een andere organisatie die iemand wil aanbieden of het project wil overnemen met collega's in binnen- of buitenland. Wij zijn een digital agency / softwarehuis dat aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt en door de huidige hoeveelheid…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht