Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance SQL Server Database Developer Gezocht

Opdracht ID: 47868

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 27-05-2021
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 27-05-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ben jij de freelancer die op onze taxatiesoftware de SQL Server-databases en rapportages komt ontwikkelen en onderhouden? Heb je interesse in financiële vraagstukken? Werk je graag samen met een klein team waar je echt een impact kan maken? Dan vind je bij ons je nieuwe uitdaging!

Wie zijn wij?
Onze klanten behoren tot de grootste vastgoedbedrijven van Nederland, Duitsland, België en Zwitserland. Zij werken met onze financieel analytische software die hen helpt om tot de beste van de vastgoedwereld te blijven behoren. Jij speelt een belangrijke rol in de (door)ontwikkeling van deze producten.
Samen met jouw collega’s ontwikkel, modelleer en implementeer je de financiële modellen en rapportages voor onze opdrachtgevers. Onze oplossingen worden gegenereerd met behulp van ons product (Taxatie Management).

Wat ga je doen?
Je bent in deze rol zowel functioneel als technisch bezig. Je ontwikkelt en onderhoudt de SQL Server databases achter onze software en gaat ook aan de slag met het bouwen van rapportages en de inrichting van ETL, waarbij je SSRS/AS/IS gebruikt. In een scrum team werk je iedere sprint aan zowel de doorontwikkeling van onze producten. Daarnaast ben je betrokken bij de implementatie van onze oplossingen bij onze klanten en lever je een bijdrage aan het verder professionaliseren van onze diensten en producten.

Jouw Profiel
Je hebt een afgerond diploma HBO Bedrijfskundige Informatica, Business IT & Management of een vergelijkbare studie op zak. Verder heb je ervaring met SQL Server databases. Als je ook kennis hebt van SSRS/AS/IS en ETL is dat een pré.
Je vindt het leuk om in een klein informeel team te werken. Wanneer je flexibel, zelfstandig en collegiaal bent, zul je goed bij ons team passen.
Je bezit een groot analytisch en probleemoplossend vermogen, waarbij er je niet voor terugschrikt om je te verdiepen in complexinhoudelijke materie. Je bent nauwkeurig, klantgericht en goed communiceren is voor jou vanzelfsprekend.

Werken bij ons
In professionele en gezellige multidisciplinaire teams werken wij op het snijvlak tussen Finance, IT en vastgoed. In onze kleine teams maak jij het verschil.
Wij vinden het belangrijk dat iedereen plezier heeft in het werk, de kans krijgt zich verder te ontwikkelen en een gezonde werk-privé balans geniet. We zijn een informele en platte organisatie waarbij je professionele vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt over jouw werk.

Deze rol is via inhuur in te vullen het uurtarief is in overleg en voor langere periode. Locatie Ede, maar er kan veel vanuit huis gewerkt worden. Reacties graag via Hoofdkraan.nl

Website bouwers die hebben gereageerd (1)

Jorrit
Jorrit
27-05-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7

Freelance website opdrachten

Webflow specialist gevraagd

Geplaatst: 14 jun
Voor een startup templates/ pagina's ontwikkelen in webflow zodat er een solide basis staat welke wij zelf verder kunnen uitbouwen. Het betreft een organisatie die trainingen en diensten aanbiedt voor (persoonlijke) ontwikkeling.

wix hulp gevraagd

Geplaatst: 17 jun
hoi ik heb een wix site in editor maar op de een of andere manier heb ik iets verkeerd gedaan en nu staat het in wix studio. Wie kan mij helpen want ik mis nu heel veel van mijn blogs 400 ik hoor graag iemand die mij even te woord kan staan of belt.

Installatie windows software

Geplaatst: 12 jun
Hallo goedendag, ik heb een kassa gekocht met windows software voor mijn tabakszaak. Ik heb iemand nodig die kassa software installeert en pin aansluit. Regio Amsterdam z.s.m.

kampeerartikelen uploaden in verkoopomgeving Mirakl.

Geplaatst: 27 mei
Uploaden van artikelen op een verkoopplatform dat gebruik maakt van Mirakl. Dit kan vanuit de eigen werkplek, wij mailen de bestanden en teksten. Artistieke vrijheid en aanbevelingen zijn is zeker gewenst. Gewenst is een vaste prijs per geplaatst product (euro 25,- tot 35,-) en een variabele fee voor advies.

Shopify POS install IDeal en Socket barcodescanner

Geplaatst: 6 jun
We zijn bezig installeren van Shopify POS, we hebben alleen twee problemen. Ik ben nu momenteel gratis trial versie aan het gebruiken en ik heb gezonden retail pakket maar bij het installeren van IDeal krijg ik een melding dat het niet mogelijk is om te installeren. Volgende probleem is het koppelen van barcodescanner met POS, ik blijf hangen bij barcodescanner verbinden pagina en het gaat niet verder.…

Specialist in e-learning game

Geplaatst: 21 mei
Beste ZZP-er, Mijn collega en ik willen graag een fysieke jaaropleiding omzetten in een virtuele e-learning beleving/'game' met de volgende elementen erin: - Een e-learning beleving/game met 8x een uur of 16x een half uur spel (even kijken wat handiger is). - Deelnemers kunnen in energie met ons/elkaar verbinden en krijgen verschillende ervaringen/belevingen (dmv opdrachten). - Een energiek/lichte…

Verbeteren van Zendesk implementatie en efficientie.

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Wij zijn een internationaal opererende marktplaats in de reisindustrie, met HQ in Amsterdam. Wij zoeken iemand met ervaring met inrichting en support van ons Zendesk klantenservice omgeving, voor teams in Argentinie en Bangkok. (Suite professional) We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht