Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
27 mei 2021 09:05

Budget
€ 60 tot 80 p.u.
Locatie
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47868

Freelance SQL Server Database Developer Gezocht

60 tot 80 p.u. (2) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
27 mei 2021 09:05
Categorie
Websites & Applicaties
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelance website bouwer of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Ben jij de freelancer die op onze taxatiesoftware de SQL Server-databases en rapportages komt ontwikkelen en onderhouden? Heb je interesse in financiële vraagstukken? Werk je graag samen met een klein team waar je echt een impact kan maken? Dan vind je bij ons je nieuwe uitdaging!

Wie zijn wij?
Onze klanten behoren tot de grootste vastgoedbedrijven van Nederland, Duitsland, België en Zwitserland. Zij werken met onze financieel analytische software die hen helpt om tot de beste van de vastgoedwereld te blijven behoren. Jij speelt een belangrijke rol in de (door)ontwikkeling van deze producten.
Samen met jouw collega’s ontwikkel, modelleer en implementeer je de financiële modellen en rapportages voor onze opdrachtgevers. Onze oplossingen worden gegenereerd met behulp van ons product (Taxatie Management).

Wat ga je doen?
Je bent in deze rol zowel functioneel als technisch bezig. Je ontwikkelt en onderhoudt de SQL Server databases achter onze software en gaat ook aan de slag met het bouwen van rapportages en de inrichting van ETL, waarbij je SSRS/AS/IS gebruikt. In een scrum team werk je iedere sprint aan zowel de doorontwikkeling van onze producten. Daarnaast ben je betrokken bij de implementatie van onze oplossingen bij onze klanten en lever je een bijdrage aan het verder professionaliseren van onze diensten en producten.

Jouw Profiel
Je hebt een afgerond diploma HBO Bedrijfskundige Informatica, Business IT & Management of een vergelijkbare studie op zak. Verder heb je ervaring met SQL Server databases. Als je ook kennis hebt van SSRS/AS/IS en ETL is dat een pré.
Je vindt het leuk om in een klein informeel team te werken. Wanneer je flexibel, zelfstandig en collegiaal bent, zul je goed bij ons team passen.
Je bezit een groot analytisch en probleemoplossend vermogen, waarbij er je niet voor terugschrikt om je te verdiepen in complexinhoudelijke materie. Je bent nauwkeurig, klantgericht en goed communiceren is voor jou vanzelfsprekend.

Werken bij ons
In professionele en gezellige multidisciplinaire teams werken wij op het snijvlak tussen Finance, IT en vastgoed. In onze kleine teams maak jij het verschil.
Wij vinden het belangrijk dat iedereen plezier heeft in het werk, de kans krijgt zich verder te ontwikkelen en een gezonde werk-privé balans geniet. We zijn een informele en platte organisatie waarbij je professionele vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt over jouw werk.

Deze rol is via inhuur in te vullen het uurtarief is in overleg en voor langere periode. Locatie Ede, maar er kan veel vanuit huis gewerkt worden. Reacties graag via Hoofdkraan.nl
Stuur deze opdracht door:

Website bouwers die hebben gereageerd (2)

Bjorn
27-05-2021
Jorrit
27-05-2021
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
27 mei 2021 09:05

Budget
€ 60 tot 80 p.u.
Locatie
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47868

Freelance website opdrachten

Hulp Gezocht bij Outlook op Mac (Apple)
Beste freelancers,    Outlook op Mac server loopt steeds vast en zit vol. Ik zou graag tips willen krijgen om dit te verhelpen.  Daarnaast advies over hoe het beste een archief te maken van e-mails.    Wie zou mij persoonlijk verder kunnen helpen? Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
20 okt
Freelance Developer Gezocht voor Inrichting Shopware
Beste freelancers,    Wij zijn een groothandel in dierenbenodigdheden en zullen voor onze producten het e-commerce product Shopware in gebruik nemen. We zoeken nu een allround developer die ons kan helpen met de complete inrichting van het Shopware versie 6.  De juiste freelancer beschikt over kennis en ervaring van Shopware en weet…
19 okt
One Pager Koppeling Maken d.m.v. een App
Beste freelancers,    Voor een camping willen we een one pager maken. Maar die one pager moet ook te openen zijn vanuit een app. De app hoeft er alleen voor te zorgen dat de website geopend wordt.    Is dit mogelijk (of is er een andere oplossing?) en wat zijn de kosten?    We zien graag een reactie tegemoet op Hoofdkraan.nl.
12 okt
Website Developer Gezocht voor Verouderde Website
Beste freelancers,    Wij zouden graag onze oude website weer online krijgen, de backups van de website heb ik van de ontwikkelaar ontvangen. Ik kan dde site via filezilla etc. weer terug zetten maar helaas heb ik hiervan niet voldoende kennis.  Daarom ben ik op zoek naar een webdeveloper die mij kan helpen de website weer in de…
7 okt
Beginnend Schrijver zoekt Website voor Promotie en Verkoop
Hallo freelancers,    Ik ben een beginnend schrijver en wil graag op korte termijn een eigen website waarin ik mijn boeken kan promoten en verkopen. Het liefst low budget. Wat zijn hier de mogelijkheden voor?    Ik hoor graag van u via een reactie op Hoofdkraan.nl.
30 sep
Freelancer Gezocht, Implementatie van CRM Applicatie Efficy
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het implementeren van ons CRM-programma Efficy. In combinatie met Office 386, Outlook en standaard brieven en mails. Er zal langere tijd voor nodig zijn, wij verwachten een doorlooptijd van enkele maanden met enkele dagen per week aan werk. Mogelijk kan dit leiden tot een langdurige…
21 sep
Responsive Website voor Trainingspraktijk
Hallo freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een (responsive) website kan bouwen voor mijn trainingspraktijk.    Ik wil een vlotte en inspirerende website met veel foto/video, waar potentiële cliënten hun gegevens achter kunnen laten zodat ik contact met ze op kan nemen. Ook ben ik geïnteresseerd in een WhatsApp…
21 sep
Toon meer