Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance SQL Server Database Developer Gezocht

Opdracht ID: 47868

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 27-05-2021
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 27-05-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ben jij de freelancer die op onze taxatiesoftware de SQL Server-databases en rapportages komt ontwikkelen en onderhouden? Heb je interesse in financiële vraagstukken? Werk je graag samen met een klein team waar je echt een impact kan maken? Dan vind je bij ons je nieuwe uitdaging!

Wie zijn wij?
Onze klanten behoren tot de grootste vastgoedbedrijven van Nederland, Duitsland, België en Zwitserland. Zij werken met onze financieel analytische software die hen helpt om tot de beste van de vastgoedwereld te blijven behoren. Jij speelt een belangrijke rol in de (door)ontwikkeling van deze producten.
Samen met jouw collega’s ontwikkel, modelleer en implementeer je de financiële modellen en rapportages voor onze opdrachtgevers. Onze oplossingen worden gegenereerd met behulp van ons product (Taxatie Management).

Wat ga je doen?
Je bent in deze rol zowel functioneel als technisch bezig. Je ontwikkelt en onderhoudt de SQL Server databases achter onze software en gaat ook aan de slag met het bouwen van rapportages en de inrichting van ETL, waarbij je SSRS/AS/IS gebruikt. In een scrum team werk je iedere sprint aan zowel de doorontwikkeling van onze producten. Daarnaast ben je betrokken bij de implementatie van onze oplossingen bij onze klanten en lever je een bijdrage aan het verder professionaliseren van onze diensten en producten.

Jouw Profiel
Je hebt een afgerond diploma HBO Bedrijfskundige Informatica, Business IT & Management of een vergelijkbare studie op zak. Verder heb je ervaring met SQL Server databases. Als je ook kennis hebt van SSRS/AS/IS en ETL is dat een pré.
Je vindt het leuk om in een klein informeel team te werken. Wanneer je flexibel, zelfstandig en collegiaal bent, zul je goed bij ons team passen.
Je bezit een groot analytisch en probleemoplossend vermogen, waarbij er je niet voor terugschrikt om je te verdiepen in complexinhoudelijke materie. Je bent nauwkeurig, klantgericht en goed communiceren is voor jou vanzelfsprekend.

Werken bij ons
In professionele en gezellige multidisciplinaire teams werken wij op het snijvlak tussen Finance, IT en vastgoed. In onze kleine teams maak jij het verschil.
Wij vinden het belangrijk dat iedereen plezier heeft in het werk, de kans krijgt zich verder te ontwikkelen en een gezonde werk-privé balans geniet. We zijn een informele en platte organisatie waarbij je professionele vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt over jouw werk.

Deze rol is via inhuur in te vullen het uurtarief is in overleg en voor langere periode. Locatie Ede, maar er kan veel vanuit huis gewerkt worden. Reacties graag via Hoofdkraan.nl

Website bouwers die hebben gereageerd (1)

Jorrit
Jorrit
27-05-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7

Freelance website opdrachten

Website voor psychotherapie praktijk

Geplaatst: 14:25
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een website voor mij kan bouwen in de huisstijl die ik samen met een grafisch ontwerper heb bepaald. Ik werk in de GGZ en heb voornemens om een eigen praktijk op te starten. Voor deze praktijk moet de website worden gebouwd. Ik denk dat de site zelf niet heel ingewikkeld hoeft te zijn, een bladzijde of 5. Ben heel benieuwd of iemand iets voor mij kan…

Designer/bouwer voor een nieuwe website

Geplaatst: 24 nov
Beste freelancers, Gezocht voor een nieuwe website een designer/bouwer. Ik wil mezelf kenbaar maken en presenteren in de (creatieve) dienstverlenende sector met mogelijk 2 hoofdpagina's, tags, reviews van afnemers, "blog", Ik zoek iemand die ook designadviezen geeft. Ik wil achteraf zelf content kunnen wijzigen. Natuurlijk wil ik vindbaar worden. Ik ga voor transparantie en een eerlijke…

Website developer

Geplaatst: 27 nov
Beste freelancers, Een website ontwikkelen die mij helpt de klanten een duidelijke richting op te gaan. Locatie, bedrijf, bestemming, online betalingen. Met het juiste thema uiteraard. Budget 500,- / 1500,-

Code achter contactformulier

Geplaatst: 27 nov
Beste freelancers, Ik heb een website gemaakt aan de hand van een gratis template. Hier zit ook een contactformulier bij. De lay out is prima, dus wat de bezoeker visueel ziet. Echter mist de code na het indrukken van de Send button. Dus ben op zoek naar iemand die die code kan schrijven. Dus dat de input ook echt aan mij gemaild wordt en dat er controle is of er juiste emailadres is ingevoerd en…

LTI programmeur voor ondersteuning in een project

Geplaatst: 9 nov
Beste freelancers, Wij zijn een kleine onderneming dat voor een zorginstelling een e-learning platform, catalogus en LMS ontwikkeld hebben. Hiervoor maken wij gebruik van partner programmeurs. Via API is ons platform gekoppeld met een leerplatform. Wij willen ons platform ook kunnen koppelen middels LTI met aanbieders van online trainingen. De programmeurs lopen hierbij tegen een aantal zaken aan…

Freelance programmeur / back-end developer gezocht

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance programmeur, back-end development. Wij hebben op regelmatige basis een professional op dit gebied nodig. Zelf ontwikkelen we de front-end en besteden we het programmeren/maatwerk in de plugins etc. uit. We zijn niet op zoek naar een bedrijf maar expliciet naar een freelancer.

Kozijnen Product configurator voor WooCommerce

Geplaatst: 24 okt
Beste freelancer, Wij zijn opzoek naar een developer die ons kan helpen met een visuele kozijnen product configurator voor WooCommerce.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht