Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Social Media
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Social Media Manager (Sport)

Opdracht ID: 51389

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 26 jul
Reacties: 6
Locatie: Nijmegen, Gelderland
Laatst gewijzigd: 2 aug
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn wereldwijd een van de toonaangevende bedrijven in online wedden en gaming, actief in een groot aantal landen over de hele wereld. Eigendom van Super Group, dat aan de beurs van New York staat genoteerd. Het bedrijf is opgericht in 2006 en heeft ruim 3500 werknemers wereldwijd, met kantoren in onder andere Londen, Madrid, Kaapstad en Malta. We hebben ruim 60 partnerships met clubs en evenementen, zoals bijvoorbeeld West Ham United, Atletico Madrid, Schalke 04, Chicago Bulls, Miami Heat en de Golden State Warriors.

Sinds oktober 2021 is de Nederlandse online kansspelmarkt gelegaliseerd. Wij verwachten in het laatste kwartaal van dit jaar ook in Nederland actief te zijn. Als onderdeel daarvan zijn we op zoek naar een freelance social media manager.

Wat je zult doen
• Als Social Media Manager houd je je dagelijks bezig met de online groei van ons merk. Je draagt de verantwoordelijkheid over de organische groei van al onze communities en weet hoe je met een duidelijke strategie impact teweegbrengt onder onze doelgroep.
• Je draagt volledige ownership over onze social kanalen en kiest koers door het opstellen van een duidelijke strategie met helder geformuleerde doelstellingen.
• Je werkt met een strak contentplan, een overzichtelijke contentkalender en je weet precies welke tools en functionaliteiten je moet inzetten om resultaat te behalen.
• Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en uitrollen van campagnes met impact en schakelt hiervoor intensief met de Head of The Netherlands en ons social media team in Londen.
• Je weet hoe het is om projectmatig te werken en overziet wat er nodig is om van een plan tot productie te komen.
• Je zet slimme activaties in die ons merkimago versterken en die de doelgroep ertoe aanzetten om onze content verder te delen en ons merkbereik te vergroten.
• Je stelt maandelijkse social media rapportages op en analyseert de kwalitatieve en kwantitatieve resultaten.
Je rapporteert direct aan de Head of The Netherlands en werkt nauw samen met het centrale social media team in Londen.

Dit ben jij
• Je hebt een passie voor sport, voornamelijk voetbal.
• Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding.
• Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als Social Media Manager.
• Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.
• Flexibel qua inzet, aangezien het over sport gaat moet er regelmatig worden ingespeeld op de actualiteit
• Je hebt ervaring met Photoshop en kunt zelf templates aanpassen of aanmaken.
• Je weet hoe je de doelgroep in het hart raakt. Je begrijpt de kunst van aantrekkelijke content.
• Je bent pro-actief. Je ziet kansen voor het bedrijf of gaat actief op zoek naar verhalen die het waard zijn om te vertellen.
• Je bent projectmatig en organisatorisch ingesteld. Je brengt structuur aan en je kunt plannen als geen ander.
• Je bent communicatief sterk en let hierin op details.

Wat wij bieden
• Flexibele tijden en je kunt vanuit thuis werken.
• Je mag de hele dag over je passie (sport) praten.
• Uitstekende financiële vergoeding.
• De kans om met jouw inzet en ervaring je stempel te drukken op ons merk en postionering in Nederland
• Slimme, enthousiaste en ondernemende collega’s om mee te werken en te leren.
• Vanaf dag 1 alle ruimte en vertrouwen om veel verantwoordelijkheid te nemen.

Ben je enthousiast? Reageer dan nu. Hoe meer je kunt delen over jezelf en de reden dat je solliciteert, hoe beter.

Social media managers die hebben gereageerd (6)

Dolf
Dolf
26-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Annemijn
Annemijn
26-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Rik
Rik
26-07-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Renske
Renske
26-07-2022
9 referenties
Gemiddelde score
9.7
Max
Max
27-07-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Marielle
Marielle
28-07-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8

Freelance social media opdrachten

Social Media voor Onderneming Den Haag

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Als startende ondernemer wil ik mijn onderneming graag de aankomende periode op zoveel mogelijke manieren zichtbaar maken voor mijn klanten. Mijn onderneming zal zich (binnen nu en 2 maanden) voornamelijk bezig houden met verkoop van uitsluitend biologische producten in het segment superfoods, gedroogd fruit, voedingssupplementen. Dit zal op basis van B2B gebeuren. Ik ben daarom…

Facebook en Instagram Store Opzetten

Geplaatst: 16 sep
Beste freelancers, Wie helpt ons de Facebook en Instagram store opzetten? Kleine collectie, Lightspeed webshop en 4 talen. Hoor jullie graag en in overleg of we dit via feed doen of handmatig.

Social Media voor Skincare Branche

Geplaatst: 13 sep
Beste freelancers, Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die Facebook en Instagram posts kan plaatsen. Onze klant heeft een skincare bedrijf en heeft al een klant bestand. Doel: meer engagement met bestaande klanten, klanten beter informeren over nieuwtjes, brand awareness creëren, top of mind blijven bij bestaande klanten en nieuwe klanten aantrekken. Taak: campagne planning maken voor…

Freelance Social Media Specialist in Utrecht

Geplaatst: 17 aug
Beste freelancers, Wij zoeken voor onze magazines, gidsen en websites een social media specialist voor 8-16 uur per week. 1e periode september-oktober. Werkzaamheden:   SEO writing blogs en landingpages. Posts+marketing(campagnes) TikTok, Facebook, Instagram. Daarnaast ook werkzaamheden SEA (GoogleAds). Heb jij gerichte ervaring en ben jij de juiste aanvulling voor ons ? Dan zien wij graag een…

Facebook Marketing voor Kunstbeelden

Geplaatst: 25 aug
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Facebook marketing specialist voor het opzetten en bijhouden van Facebook campagnes, 2x per week een post plaatsen. Pagina heeft op dit moment 1000+ organische likes. Doel: conversie op webshop Target land: Nederland, België Niche: kunst beelden Set up fee in overleg Vergoeding rond de 250 per maand ex btw Ad spend budget rond de 300-500 per maand Je…

Vacature Teksten Schrijven voor Social Media

Geplaatst: 10 jun
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een vacature schrijver en een social media beheerder (Facebook, Instagram en LinkedIn). Het gaat om vacatures en content binnen het onderwijs. Ik zoek wel iemand die origineel is en die de juiste woorden weet te gebruiken bij het schrijven van de vacatures en heel goed is met leuke advertenties en content op socials. Ook is het belangrijk om te weten welke woorden…

Facebook Marketing en Adverteren Expert

Geplaatst: 28 jul
Beste freelancers, Ik kom voor een project graag in contact met een Facebook marketing & advertising expert. Het hoeft niet altijd, maar ik overleg en brainstorm graag 1:1. In dit geval over adverteren op -en creatieve marketing met- Facebook. Daarom kom ik dan ook graag in contact met een freelancer die woonachtig is in de omgeving van Delft/Den Haag/Rotterdam. En iemand die het ook leuk vindt…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht