Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance SEO Expert Gezocht voor Meerdere Projecten

Opdracht ID: 47618

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 05-05-2021
Reacties: 6
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 05-05-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers, 

Ben jij helemaal thuis in SEO en wil jij hier verdere stappen in zetten bij een jonge en snelgroeiende organisatie? Wij zijn een strategie- en ontwerpbureau voor start-ups, gevestigd in Haarlem. We zijn op zoek naar een ervaren SEO expert voor een langdurige en fijne samenwerking die ons kan ondersteunen bij verschillende projecten.
 
Ben jij de SEO expert die we zoeken en heb/ben jij:
-    Ruime ervaring in zoekmachine optimalisatie 
-    De ambitie om mee te groeien met een snel groeiend bedrijf
-    Basiskennis van CRO
-    Resultaatgericht!

Wat krijg je:
-    Flexibiliteit in waar en wanneer je werkzaamheden uitvoert
-    Lange termijn samenwerking
-    Doorgroeimogelijkheden
-    Regelmatige projecten op vaste maandelijkse basis

Heb jij ambitieuze plannen voor 2021 en wil je met ons meegroeien? Heb je goede communicatieve vaardigheden en is humor een van jouw kernwaarden? ;) Dan zijn we op zoek naar jou, ik kom graag met je in contact. Ik ontvang graag een portfolio/CV en de reden waarom wij met jou zouden moeten samenwerken.

Interesse? We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

 

Freelance SEO / SEA specialisten die hebben gereageerd (6)

Noel
Noel
05-05-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.8
Dolf
Dolf
05-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Mohamed
Mohamed
05-05-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Arne
Arne
05-05-2021
1 referenties
Gemiddelde score
9.5
Marcel
Marcel
05-05-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Jasper
Jasper
05-05-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10

SEA of SEO freelance opdrachten

Wij zijn opzoek naar een SEO/SEA specialist

Geplaatst: 24 jun
Wij zijn een jong ecologisch advies bureau en willen graag onze online leadaanwas verhogen. Daarom zijn we opzoek naar een SEO en SEA specialist die ons voornamelijk kan helpen bij het creëren van kwalitatieve backlinks en adverteren op LinkedIn. Andere tips zijn altijd van harte welkom. Graag reageren met enkele voorbeeld cases! :)

SEA Freelancer Gezocht voor Leadgeneratie

Geplaatst: 10 jul
Voor een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in renovatievloeren, vloerverwarming en isolatieoplossingen. Om onze groei te stimuleren en meer potentiële klanten te bereiken, zijn we op zoek naar een ervaren SEA (Search Engine Advertising) specialist die ons kan helpen met het opzetten en optimaliseren van effectieve betaalde zoekcampagnes. Verantwoordelijkheden: Opzetten en beheren van SEA…

SEA nakijken op Google Ads

Geplaatst: 25 jun
Beste freelancers, Ik zoek iemand die naar wat instellingen kijkt in Google Ads en Analytics Dit is allemaal vorig jaar door professionals ingericht maar ons site adres is nu Engels i.p.v. Nederlands Er zullen wat instellingen aangepast moeten worden Ook op mijn website.

Contentcreatie met SEO optimalisatie

Geplaatst: 20 jun
Voor ons bedrijf - een lead gen in de markt van woningontruiming - ben ik op zoek naar een contentschrijver die ons helpt om met onze sites de concurrentie uit het water te blazen! De opdracht is dus om een aantal templates te schrijven die SEO geoptimaliseerd zijn en dus beter gaan scoren dan de concurrentie. Binnen onze markt kunnen we een 8 tal specifieke onderwerpen/problemen omschrijven waarop…

Marketier gezocht! SEA/META/SEO

Geplaatst: 6 jun
Beste freelanvers, Wij hebben een bedrijf  in de zonnepanelen brache. Wij adverteren momenteel met Meta ads alleen wij merken dat we daar veel meer uit kunnen halen. Ook wil ik zsm met Google ads campagnes beginnen om leads te genereren. Wij hebben nog niet eerder via google geadverteerd dus ben opzoek naar iemand die binnen deze branche pakkende google campagnes kan maken en daarnaast ook onze…

Meta(google) adverteren SEA

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Ik zoek een Meta (facebook) insta) adverteer specialist die me kan helpen met het opzetten en optimaliseren van advertenties op facebook , insta. En misschien ook google. het gaat om een klusplatform waarbij we klusbedrijven maar ook klusopdrachten werven.

SEO specialist voor nieuw op te starten klusplatform

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zoeken een SEO held (specialist) die ons kan helpen groeien. We zijn bezig met het maken van een klusplatform.. Daar waar consumenten klussen kunnen plaatsen en klusbedrijven kunnen reageren. Naast het verbeteren van pagina's en advies. Zoeken we specifiek iemand die kan helpen het maken van SEO pagina's met gevarieerde content.. Bijv: Wat kost een ..... of Hoe maak ik een .....…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht