Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance SEO Expert Gezocht voor Meerdere Projecten

Opdracht ID: 47618

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 05-05-2021
Reacties: 6
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 05-05-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers, 

Ben jij helemaal thuis in SEO en wil jij hier verdere stappen in zetten bij een jonge en snelgroeiende organisatie? Wij zijn een strategie- en ontwerpbureau voor start-ups, gevestigd in Haarlem. We zijn op zoek naar een ervaren SEO expert voor een langdurige en fijne samenwerking die ons kan ondersteunen bij verschillende projecten.
 
Ben jij de SEO expert die we zoeken en heb/ben jij:
-    Ruime ervaring in zoekmachine optimalisatie 
-    De ambitie om mee te groeien met een snel groeiend bedrijf
-    Basiskennis van CRO
-    Resultaatgericht!

Wat krijg je:
-    Flexibiliteit in waar en wanneer je werkzaamheden uitvoert
-    Lange termijn samenwerking
-    Doorgroeimogelijkheden
-    Regelmatige projecten op vaste maandelijkse basis

Heb jij ambitieuze plannen voor 2021 en wil je met ons meegroeien? Heb je goede communicatieve vaardigheden en is humor een van jouw kernwaarden? ;) Dan zijn we op zoek naar jou, ik kom graag met je in contact. Ik ontvang graag een portfolio/CV en de reden waarom wij met jou zouden moeten samenwerken.

Interesse? We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

 

Freelance SEO / SEA specialisten die hebben gereageerd (6)

Noel
Noel
05-05-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Dolf
Dolf
05-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Mohamed
Mohamed
05-05-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Arne
Arne
05-05-2021
1 referenties
Gemiddelde score
9.5
Marcel
Marcel
05-05-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Jasper
Jasper
05-05-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10

SEA of SEO freelance opdrachten

SEO specialist i.v.m. uitbreiden dienstsverlening

Geplaatst: 12:25
Beste freelancers, Als specialist wil ik mijn aanbod gaan verbreden qua dienstverlening. Hiervoor ben ik op zoek naar een SEO specialist om dit zo goed mogelijk aan te pakken. Mijn huidige website die is een jaar oud en ingericht op die specialisatie waarbij dit ook is verwerkt in de domeinnaam. Kan ik de bestaande website uitbreiden waardoor de url niet meer goed aansluit bij de nieuwe dienstverlening…

Adwords Specialist gezocht

Geplaatst: 28 nov
Beste AdWords Specialist Freelancers, Wij zijn een marketingbedrijf dat trots is op het leveren van uitstekende resultaten voor onze klanten gedurende 10 jaar. Vanwege de groeiende vraag naar onze diensten zijn we op zoek naar een gemotiveerde AdWords specialist om ons team te versterken. Functie: AdWords Specialist Freelancer. Uurtarief: €25 per uur. Verantwoordelijkheden: - Beheren en optimaliseren…

SEA specialist

Geplaatst: 27 nov
We are looking for a SEA specialist who can help us making our current campain(s) more tactical en efficient. Before we hire we would like to speak to a personal candidate by phone.

SEA Specialist gezocht!

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Voor compleet nieuw start-up ben ik op zoek naar een specialist die mij kan helpen met SEA. Opdracht kan later evenetueel uitgebreid worden met SEO en LinkedIn campagnes.

Expert op het gebied van SEO/linkbuilding gezocht

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, Wij zoeken een expert op het gebied van SEO/linkbuilding. Deels doen we wij veel zelf op pagina- en contentniveau maar linkbuilding is niet onze specialiteit. Er zit veel kaf tussen het koren op dit gebied, maar wij zoeken een professionele freelancer met verstand van zaken op het gebied van linkbuilding.

SEA specialist gezocht

Geplaatst: 9 okt
Beste, Wij zoeken een slimme en creatieve SEA-specialist die onze SEO specialiste terzijde kan staan. Ook graag ervaring met bijv. Linkedin campagnes, zodat we af en toe ook actief en slim kunnen adverteren. 

SEO/content specialist voor SEO website

Geplaatst: 9 okt
Hallo, wij zijn een producent in de industrie en zoeken per direct een junior SEO/Content Specialist (max 2 jaar ervaring) voor een klus van 20 uur in de eerste fase. We starten met 6-8 uur voor het goedzetten van alle SEO titels op de NL site inclusief intern hyperlinken. Na een tussentijdse korte evaluatie van onze kant, doen we de andere talen. We zoeken geen bureau, maar een freelancer/ZZP’er…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht