Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Blogger
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance schrijver voor website gezondheidsgenre

Opdracht ID: 51130

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 14 jun
Reacties: 7
Locatie: Dordrecht, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 17 jun
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Houd je ervan om over gezondheid te schrijven? Beschouw je jezelf als een voedingsdeskundige?

Als je ja hebt geantwoord, lees dan verder.

Mijn naam is Jeroen en samen met mijn broer Bas run ik een blog over afslanken door gezond eten. We zijn op zoek naar een deskundige schrijver die ons kan helpen onze site uit te breiden. We hebben een enorme backlog aan contentideëen die we willen gaan produceren.

Dit is een geweldige kans voor jou om te schrijven over datgene waar je het meest van houdt - gezondheid! Of je nu een hobbyist bent of jezelf als een pro op dit gebied beschouwt, we willen dat je voor ons schrijft. Je behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder het bredere gezondsheidsgenre in het algemeen.

Hiervoor hebben we een echte liefhebber nodig! Als je geen passie voor gezondheid hebt, gaat het niet werken, vrees ik.

Nog steeds aan het lezen? Super!

Dus, what’s in it for you? Naast dat je geld verdient met je passie en bijdraagt aan een gezonder Nederland gaan wij samen aan de slag om buitengewoon goede content te creëeren die ontzettend goed scoort in Google.

Ben je nog geen ster in SEO? Geen probleem! Daar helpen wij je bij.

We bieden je een consistente en flexibele hoeveelheid te schrijven artikelen, je hoeft dus nooit verlegen te zitten om werk. Daarnaast werken we met een goed ontwikkelde redactionele workflow en een fijne software stack. Alles om het schrijven zo prettig en gestroomlijnd mogelijk te doen verlopen.

Je zult deel uitmaken van een snel groeiend bedrijf dat regelmatig in het nieuws is en daadwerkelijk het leven van hun klanten verbetert.

Vereisten
Tenminste 2 jaar ervaring met het schrijven van webteksten/blogs
Tenminste 2 voorbeeldartikelen in gezondheidsniche beschikbaar

Onze arbeidsvoorwaarden
5 cent per woord
Elke week consistente werklast (hoeveelheid in overleg, veel werk beschikbaar)
Opleiding op SEO gebied
Stabiel werk als onderdeel van een goed presterend team.
Volledig remote

Freelance bloggers die hebben gereageerd (7)

Yuki
Yuki
14-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Nina
Nina
14-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Max
Max
14-06-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Gjelt
Gjelt
14-06-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Marjolein
Marjolein
14-06-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Chantal
Chantal
14-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Anne
Anne
15-06-2022
8 referenties
Gemiddelde score
9.9
Toon meer reacties

Freelance blogger opdrachten

Blogschrijver Digital Transformation Gezocht

Geplaatst: 4 nov
Beste freelancers, Ik zou graag 3 maal per maand een blog publiceren op mijn website. Een inhoudelijk gedegen artikel, wat naast kennis een stukje praktijk weergeeft van alles wat met Digitale Transformatie (Internet of Things, Blockchain, Artificial Intelligence, Cyber Security, Cloud, Big Data, Metaverse) te maken heeft, gericht op de Zakelijke Markt. De blog plaatsen op mijn website, incl. SEO-tags,…

Tekstschrijvers voor Grootste Autoforum

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Voor ons platform zijn wij op zoek naar tekstschrijvers met een passie voor auto's/auto-techniek. Wij zijn al ruim 20 jaar het grootste autoforum van Nederland en België. Met maandelijks ruim 300.000 bezoekers bereik je een groot publiek. Naast het forum willen we nog meer informatie verschaffen aan onze bezoekers middels interessante (technische) blogs. We hebben grote…

CBD Blogger met Kennis van SEO

Geplaatst: 19 sep
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een enthousiaste blogger voor onze website. We hebben de volgende wensen:   Je schrijft leuk, begrijpend en SEO Technisch Je schrijft over onderwerpen die mede meer verkoop van onze producten (cbd) genereren Nederlands en of Engels (voor het vertalen van je eigen originele blog bieden we 0.07 ct) Kan jij ons hiermee helpen en heb je enige kennis van onze…

Blogs (SEO) voor Sportschool in Voorburg

Geplaatst: 11 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die wekelijks kan bloggen voor een lokale sportschool om de SEO te verbeteren. Ben jij degene die ons hierbij kan helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Tekstschrijver voor Tech Website (Wekelijks)

Geplaatst: 19 sep
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons blogs kan schrijven (niet plaatsgebonden). Wij zijn een website dat praktische vragen beantwoordt rondom tech en elektronica. Denk aan informatieve blogs over beeld, audio, internet en computer. Je moet denken aan ongeveer 2 blogs per week van ongeveer 1500 tot 2500 woorden per blog. We zoeken naar iemand die voor een lange periode voor…

Bloggers met Affiniteit in de Cannabisbranche

Geplaatst: 9 aug
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar bloggers die affiniteit hebben met de cannabisbranche. Het is een pre dat er bij het schrijven gelet wordt op effectieve keywords, interne links en SEO optimalisatie. Vertaling van geschreven blogs NL naar Engels heeft de voorkeur. Heb je daarnaast kennis met Google Analytics etc om onze content naar een next level te brengen, laat het weten! Ik zie jullie reacties…

Blogger voor Haaruitval Specialist

Geplaatst: 9 sep
Beste freelancers, Wij zijn specialist in haaruitval. Ik schrijf meestal 3 blogs per week en dat wil ik nu wat professioneler gaan aanpakken, ook met SEO aanpak en plaatsen op de Social Media. Ik schrijf zelf de content maar dat moet soms nog wel eens opgeleukt worden. Interesse? Dan hoor ik graag van je.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht