Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Schrijver van mijn Levensverhaal in Boekvorm

Opdracht ID: 48109

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 22-06-2021
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 13-07-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zou graag in contact willen komen met een empathisch schrijver die mijn verhaal zou willen verwoorden in een boek.

Het verhaal omvat geluk, verdriet, decennia van familieintriges, terug knokken uit geslagen positie na zware burn out. Het bagatelliseren van een ziekenhuisopname van je eigen kind door je ouders en zuster terwijl jezelf als ouders in grote onzekerheid verkeerd, het verdriet wat dat veroorzaakt heeft.
Dat je ouders 5 jaar lang niet met hun kleindochter spreken en wat uiteindelijk een onherstelbare breuk veroorzaakt door iets wat zij zelf veroorzaakt hebben maar nooit hebben toegeven.
Een zuster die alles met voorbedachte rade bekokstooft om er zelf uiteindelijk beter van te worden.
Door familie ruzies het niet bijwonen van de begrafenis van je moeder en broer en onlangs mijn vader.

Inmiddels ben ik dit trauma nu aan het verwerken en kan ik hopelijk weer de kracht vinden. Uiteindelijk hoop je er sterker uit te komen met hulp, daarnaast zou ik met mijn verhaal andere graag willen helpen als ervaringsdeskundige.

Als dit voor iemand interessant genoeg is dan kom ik graag in contact.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (5)

Yuki
Yuki
25-06-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Brigitte
Brigitte
22-06-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Gaby
Gaby
22-06-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Femke
Femke
22-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Jim
Jim
26-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance creatief schrijven opdrachten

Herschrijven/ ghostwriter

Geplaatst: 29 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ghostwriter/herschrijving van mijn boek.Het gaat om bestaande tekst welke een moderne update nodig heeft. Geschreven voor mensen in deze tijd. 

Hulp met een boek schrijven

Geplaatst: 6 nov
Beste freelancers, Ik heb geen groot budget helaas. Mijn verhaal is eigenlijk wel heel bijzonder denk ik zelf. Een lange aanloop voordat ontdekt werd dat ik ernstig ziek was en na de operatie erachter komen dat je leven compleet in puin ligt. Dit is een verhaal van een periode van 5 tot 7 jaar.

Kinderboek controleren

Geplaatst: 9 nov
Hallo tekstschrijvers, Bijna een jaar geleden had ik het idee om een kinderboek te schrijven en dit boek is nu voor 85% klaar, maar ik zou graag iemand naar de tekst willen laten kijken, aangezien ik op een gegeven moment niet meer precies wist waar ik naartoe wilde :). Zou iemand mij toevallig kunnen helpen? Het gaat om het checken van spelling en grammatica van wat ik heb geschreven en misschien…

Almanak voor een dispuut

Geplaatst: 1 nov
Beste freelancers, Wij zouden graag een almanak van de afgelopen 10 jaar maken. Hier hebben wij iemand voor nodig die interviews af neemt en een verhaal daar van maakt. 

Nederlands controleren op spelling en grammatica

Geplaatst: 14 okt
Beste freelancers, Voor websites en reisgidsen ben ik opzoek naar iemand die Nederlandse teksten kan controleren op grammatica en spelling. De werkzaamheden kunnen overal worden uitgevoerd. Het gaat om een opdracht voor een langere periode (hopelijk jaren).

Ghostwriter - kunst fotoboek (Tribal-Art)

Geplaatst: 19 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ghostwriter voor het schrijven van een kunst fotoboek. De kunst fotoboek gaat over over de boomschorstekening (barkpaintings) genaamd "Khombow" art. Dit zijn traditionele, tribal art paintings op boomschors uit West-Papua-Nieuw Guinea, visserdorp "Asei" bij het Sentani-Lake (rivier-gebied). Dit is het gebied waar mijn vader vandaan komt.…

Non fictie boek

Geplaatst: 22 sep
Beste freelancers, Ik wil een non fictie boek laten schrijven van pakweg 300 woorden. Over actualiteiten in de politiek en mensen in het publieke spectrum.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht