Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Schrijver Gezocht over Spirituele Ervaringen

Opdracht ID: 48113

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 22-06-2021
Reacties: 7
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 26-06-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelance tekstschrijver die mijn ervaring op het gebied van spirituele kennis kan herschrijven. 

Het betreft ondermeer de ervaring die ik heb met de Wim Hof Method, sjamanisme, hypnose, hart meditaties, yoga, trance en persoonlijke ervaringen.

Sta jij open voor de spirituele wereld en weer je op dit op de juiste wijze op papier te krijgen, dan kom ik graag met jou in contact.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (7)

Brigitte
Brigitte
22-06-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Ilona
Ilona
22-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Femke
Femke
22-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Mark
Mark
22-06-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Bastiaan
Bastiaan
22-06-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Karo
Karo
22-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Jim
Jim
26-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance creatief schrijven opdrachten

Film script uitwerken

Geplaatst: 24 jun
ik zoek iemand die mijn film script verder wil uitwerken tot een echt filmscript. ik had iemand maar die is gestopt er mee door prive omstandigheden

Ondernemingsplan

Geplaatst: 24 jun
Amsterdam 23 juni 2024 Geachte heer mevrouw, Ik ben op zoek naar een freelancer tekstschrijver of copywriter die voor m een complete ondernemingsplan wilt schrijven voor het starten van een hostel ( 30 a 40 personen ). Mijn budget €500,00 max €750,00  

Ghostwriter voor het schrijven van een biografie

Geplaatst: 14 jun
Beste schrijvers, Ik ben benaderd door een uitgever voor het schrijven van een boek. De outline businesscase is dat het gaat over mijn ervaringen/avonturen bij verschillende specialistische overheidsinstanties. De rode draad van het boek is, naast een inkijk in de “verborgen wereld” (titel van het boek wordt: verborgen werkelijkheid), is mijn persoonlijk verhaal. Dit is een verhaal van…

Reis/toerisme en camping- journalisten

Geplaatst: 18 jun
Voor het Interdijk Media team zoeken wij leuke reis/toerisme tekstschrijvers- journalisten(m/v) voor het maken van interviews/reportages op campings (meerdere op 1 dag/3.000-4.000 woorden p.dag) , steden (NL en Buitenland) en op beurzen (product- interviews en teksten caravans, campers, accessoires.)

Boek Editor gezocht

Geplaatst: 24 jun
Beste freelancers, Ik zoek een editeur die mijn boek zou kunnen nakijken. Een boek is nu af Engelstalig dus daar zou de vertaler bekend mee moeten zijn en het is fantasie dus verbeeldingskracht is belangrijk. Maar mijn vraag is ook wat de kosten zijn van rond de 75000 woorden?

Hulp of schrijver gezocht voor boek

Geplaatst: 3 jun
Beste schrijvers, ik ben een vrouw van 51 en ben getrouwd met een man van 61 jaar. Wij hebben beide voor de overheid gewerkt en hier hele nare ervaringen mee gehad, vooral aan het eind. Sinds onze relatie vechten wij al tegen de overheid en rechtstaat waarbij wij keer op keer aan het kortste eind, denk bijvoorbeeld aan intimidatie en pestgedrag op werkplek, afdoening PTSS dienstongeval, vechtscheiding…

Mailchimp expert gezocht!

Geplaatst: 13 jun
We zijn opzoek naar een ‘mailchimp expert’. Kan jij een mooie opmaak maken, ben je conceptmatig sterk en een goede tekstschrijver? Dan neem ik graag contact met je op! 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht