Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Salarisadministratie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Salarisadministrateur Gezocht

Opdracht ID: 51234

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 30-06-2022
Reacties: 2
Locatie: Baarn, Utrecht
Laatst gewijzigd: 15-07-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij, een belastingadvies- en administratiekantoor, zoeken een freelance salarisadministrateur die maandelijks voor al onze cliënten de salarisverwerking wil uitvoeren.

Onze cliënten zijn zowel DGA’s als kleine-middelgrote ondernemingen met personeel. Wij verwerken de salarissen in Exact Online, doen aangiften bij diverse pensioenfondsen. Daarnaast stellen we arbeidsovereenkomsten op, adviseren over wettelijke regelingen en HR beleid. Ons kantoor is gevestigd in Baarn, maar het is ook prima mogelijk om van huis uit te werken.

We zoeken een freelancer die ruime ervaring heeft, het leuk vindt om binnen een no-nonsense team te werken en plezier haalt uit contacten met de klant. 

Salarisadministratie freelancers die hebben gereageerd (2)

Wesley
Wesley
30-06-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Tamara
Tamara
03-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Interim salarisadministratie opdrachten

Loonstroken Maken voor een DGA (Spoed)

Geplaatst: 27-12-2022
Beste freelancers, Ik ben met spoed op zoek naar een boekhouder die 3 loonstroken kan maken voor een DGA. Salaris is reeds uitbetaald. Ik hoor graag van jullie.

Loonstrook en Werkgeverslasten Proforma Berekening

Geplaatst: 02-05-2022
Beste freelancers, Wie kan voor mij een proforma loonstrook maken? Ik heb 2 B.V's een Holding en een werkmaatschappij deze zijn een fiscale eenheid. Ik ben enige werknemer (directeur van de werkmaatschappij, DGA van de Holding) dus loonstrook en werkgeverslasten en of ik een eerste dag melding moet doen en wat ik daar invul. De hoogte van het brutosalaris is 1800,- ex werkgeverslasten. Geboortedatum:…

Freelancer Gezocht voor Salarisadministratie

Geplaatst: 14-04-2022
Beste freelancers, Gezocht: salarisadministratie voor 6-10 medewerker (nieuwe café). Ervaringsniveau: 0-5 jaar Gewenste startdatum: 14-4-2022. Deadline is eind april. Budget: maximaal 35 per uur, kan ook maandelijks werkzaamheden worden. Graag een reactie bij interesse.  

Salarisadministratie voor Uitzendbureau Inrichten in Exact

Geplaatst: 02-02-2022
Beste freelancers, Ik zoek iemand die in Exact Online onze salarisadministratie kan inrichten. Het gaat om de salarissen van uitzendkrachten dus de CAO van de ABU dient te worden toegepast compleet met reserveringen, toeslagen, afdracht pensioen. Het betreft het aanmaken van grootboekkoppelingen, instellingen, arbeidsvoorwaardengroepen, componenten, CAO aanmaken en verlof en verzuim. Eventueel later…

Freelance Salarisadministrateur Gezocht voor Samenwerking

Geplaatst: 29-07-2021
Beste freelancers, Door het toenemende aantal salarisadministraties van mijn klanten en de steeds specifieke benodigde kennis kan ik de kwaliteit niet meer waarborgen. Daarom ben ik op zoek naar een samenwerking met een freelance salarisadministrateur die mij voor de lange termijn kan ondersteunen met het voeren van salarisadministraties voor +/- 15 (kleine) klanten. Naast het opvragen- en invoeren…

Salarispakketten Koppelen aan CRM Systeem

Geplaatst: 06-07-2021
Beste freelancers, Wie kan ons helpen met het koppelen van verschillende salarispakketten aan ons CRM systeem? Om te beginnen met NMBRS. Interesse? Reageer direct!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht