Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Management & Organisatie >
  3. Human Resources
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Recruiter Gezocht voor Regio Eindhoven

Opdracht ID: 48932

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 22-09-2021
Reacties: 1
Locatie: Eindhoven, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 27-09-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

In aanloop naar een vaste invulling voor Recruiter, zijn wij op zoek naar een freelance Recruiter die ons tijdelijk kan ondersteunen met alle recruitmenttaken. Het in behandeling nemen van sollicitaties, overleggen met hiring managers, campagnes uitzetten en opvolgen, terugkoppelingen verzorgen etc. Uiteraard gebeurt dit alles in samenwerking met je collega's HR. Operationele en tactische ondersteuning in Recruitment bij opstart om Recruitment te scheiden van de taken van de HR Adviseurs.

Jij bent het type dat graag initiatief neemt. Jij voelt je als een vis in het water als het aankomt om connecties maken zowel intern als met externe contacten en potentiele collega's. Jij weet mensen te overtuigen dat wij dé werkgever voor ze zijn en regelt het in van A tot Z (tot akkoord met het contract). Ook heb je al enige ervaring in dit vakgebied en zou je, indien mogelijk, bij willen dragen aan het strategisch plan wat nog in proces is.
We zijn een bedrijf met korte lijnen. Recruitment is een belangrijk onderdeel en wordt steeds belangrijker in de organisatie. Door uitval van een collega zijn we nu tijdelijk op zoek naar voornamelijk operationele en tactische ondersteuning in het wervingsproces. De werving voor een Recruiter in vast dienstverband is reeds in gang gezet.

Kan jij ons tijdelijk uit de brand helpen? Reageer dan nu!
Budget is bespreekbaar. Verkennende fase wat marktconform is.

Freelance HR managers die hebben gereageerd (1)

Ingrid
Ingrid
22-09-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10

HR opdrachten voor ZZP'ers

HR Pro voor Start up in Sustainability Textiles

Geplaatst: 16-09-2022
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance HR professional. Iemand die onze snelgroeiende start-up kan helpen met opzetten van heel veel HR gerelateerde zaken. Zowel interne zaken (cultuur, functieomschrijvingen, beloningen, commissies, etc.) als externe zaken (vacatures, etc.). Onze start-up ontwikkelt sustainability oplossingen voor de textiel industrie. We hebben twee technologieën:…

HR Ondersteuning met het Opzetten van de HR Afdeling

Geplaatst: 20-04-2022
Beste freelancer,  Wij zijn op zoek naar een tijdelijke interimmer die ons kan helpen met het opzetten van onze hr afdelingen en de processen rondom uitstaande vacatures in en extern kan begeleiden. Heb je hr kennis en ervaring en lijkt het je leuk om voor 2 maanden voor ons aan de slag te gaan? Dan horen we graag van je. 

Freelance HR Assistant (Digitaliseren HR)

Geplaatst: 14-03-2022
Beste freelancers, Als multimediabedrijf ondersteunen wij bedrijven met het digitaliseren van hun vraagstukken. Voor één van onze lopende projecten zijn wij op zoek naar HR ondersteuning. Voor deze opdracht ben je deels werkzaam bij op ons kantoor in Rotterdam en deels op locatie in Den Haag bij de opdracht.    De HR ondersteuning is voor het HR Shared Services Centre…

Vacatures Plaatsen op Diverse Platformen

Geplaatst: 08-09-2021
Beste freelancers, Voor onze super leuke vacatures zijn we op zoek naar iemand die ons kan helpen met de werving van kandidaten. Het gaat om het plaatsen van vacatures op diverse vacature platformen en het bijhouden hiervan. De selectie van kandidaten wordt door onze bedrijfsleiders gedaan. Over ons Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij ons! Met centrale liggingen…

Freelance Recruiter Gezocht (Accountancy en Fiscaliteit)

Geplaatst: 18-06-2021
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een goede recruiter/headhunter die voor mij een geschikte kandidaat kan vinden voor één van de openstaande vacatures. We zijn een klein en groeiend administratiekantoor (familiebedrijf) gevestigd in Bergeijk (Zuid-Oost Brabant) dat graag wil uitbreiden. Momenteel hebben we teveel werk, maar te weinig handjes. We zoeken een kandidaat met minimaal…

Jurist HRM en Contracten Leveranciers

Geplaatst: 11-03-2020
Beste freelancers, Ik ben ZZP'er en ben op dit moment bezig met de opstart van een ZZP platform. Ik ben op zoek naar een jurist die mij kan helpen met mijn contracten met klanten en ZZP’ers. Geïnteresseerd? Ik hoor graag van je.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht