Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Technisch Schrijven

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
21 januari 2021 17:05

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Tekst & Vertaling
Subcategorie
Technisch Schrijven
Opdracht ID
46295

Freelance Projectplan Schrijver (Technisch)

25 tot 40 p.u. (1) reacties
Status
Match!
Geplaatst op
21 januari 2021 17:05
Categorie
Tekst & Vertaling
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn een fabrikant en leverancier van elektronische-, cyber-, en fysieke beveiligingsoplossingen voor de vitale infrastructuur. Wij zijn actief in binnen- en buitenland.

Wij zijn op zoek naar een freelance tekstschrijver die ervaring heeft met het schrijven van complexe technische projectplannen en per direct beschikbaar is. Dit is in eerste instantie voor een eenmalig project, waarbij zoals gesteld direct actie en output gewenst is.

Een vereiste is dat diegene die wij zoeken dan ook aantoonbare ervaring heeft met het schrijven van projectplannen (liefst in technische sfeer). Vanzelfsprekend verwachten we hierbij foutloos ABN.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (1)

Rien
21-01-2021

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
21 januari 2021 17:05

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Tekst & Vertaling
Subcategorie
Technisch Schrijven
Opdracht ID
46295

Opdrachten in dezelfde categorie

Documenten Controleren op Nederlands
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een documenten bestaande uit 3 pagina's na wil kijken voor mij qua Nederlands. Het gaat dus alleen om grammatica en zinsbouw.    Ik heb het document uiterlijk zaterdag 20 juni nodig en moet het dan correct inleveren.    Ik hoor het graag of iemand hier interesse…
17-06-2020
Rapport van Open Overheid Proeflezen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het proeflezen van een rapport op het gebied van open overheid van ongeveer 50 pagina's. Het rapport is vertaald vanuit het Engels naar het Nederlands, maar waarvan spelling, interpunctie en correctie van formuleringen/syntax nog een keer tegen het licht moeten worden gehouden.…
18-05-2020
Controle van Huiswerk op Spelfouten
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij zou kunnen begeleiden bij mijn school opdrachten. Het gaat om niveau MBO Verpleegkundige, en ik zoek vooral iemand die mijn werk zeer goed kan nakijken op spellingsfouten.    Heb je interesse, dan kom ik graag met je in contact.
01-04-2020
Hulp bij Coderen van Interviews
Beste freelancer,    Voor mijn onderzoek heb ik  in totaal 10 interviews van 15 tot ca. 20 minuten getranscribeerd. Ik zoek iemand die mij kan helpen bij het coderen van de interview resultaten. De interviews gaan over online marketing.    Wie kan mij hiermee helpen?
26-03-2020
Controleren en Corrigeren van een Nederlandstalig Boek
Beste freelancers,    Binnenkort zal een uitgever mijn boek publiceren. Voor hij hiermee aan de slag gaat, moet er een corrector worden aangesteld.  Ik ben dus op zoek naar een deskundige freelancer die de Nederlandse taal perfect beheert. Mijn boek telt ca. 48,500 woorden.    Kan jij me hiermee helpen, dan zie ik je reactie…
21-02-2020
SuiteCRM Handleiding Schrijven
Beste freelancers,    Ik ben een salescontent proces developer. Onder andere zijn wij het crmpakket SuiteCRM interessant aan het maken voor verkoopgerichte MKB-bedrijven. Ik ben op zoek naar iemand die voor mij compacte gebruikersvriendelijke handleidingen wilt schrijven en presentatieklaar wil maken voor de meest voor de hand liggende handelingen…
13-02-2020
Toon meer