Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. PHP
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Programmeur Gezocht tbv Ontwikkeling Woordzoekspel

Opdracht ID: 48257

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 06-07-2021
Reacties: 6
Locatie: Culemborg, Gelderland
Laatst gewijzigd: 08-07-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek iemand die een woordzoekerspel voor mij kan maken. Ik heb een soort lijstje van eisen gemaakt waaraan het programma moet voldoen om er goed mee te kunnen werken. Ik heb eventueel ook een voorbeeld.

Het moet mogelijk zijn zo’n 40 tot 50 woorden in te voeren door middel van een kopieer en plakken, maar liefst wel allemaal tegelijk. Deze gegevens komen uit een ander bestand. In het spel moet vooraf aangegeven kunnen worden, in de voorkeuze instellingen, hoe de puzzels gemaakt moeten worden.
De woordjes die ingevuld kunnen worden moeten horizontaal, verticaal en diagonaal en eventueel in tegenovergestelde richting weergegeven worden. Vooraf moet bij de voorkeursinstellingen aangegeven worden hoe de woorden verwerkt moeten worden.
De woorden kunnen maximaal een aantal posities breed zijn, als de woorden verwerkt zijn in het spel moeten er een aantal posities(letters) overblijven. De zogenaamde ‘overgebleven’ posities (letters) zijn bepaald door de oplossing die we van te voren hebben ingegeven en vormen de oplossing van de puzzel.

Bijvoorbeeld:
De oplossing is: "HET WORDT DE HELE ZOMER ZONNIG EN LEKKER WARM".  Dan worden daarna de ‘zoekwoorden’ ingegeven. De ingegeven zoekwoorden vullen het raster. Als de woorden (letters) vervolgens weggestreept worden, blijven er letters over. Deze letters vormen dan de zin, zoals we die vooraf gedefinieerd hebben. Dit moet het programma kunnen: Het raster / de vakken, moet uitgeprint kunnen worden. Of deze nu 16 vakken breed wordt, of 20 vakken breed, de hoogte en breedte moet altijd op het zelfde formaat geprint worden. Deze moet met name als PDF kunnen worden afgedrukt/opgeslagen.

Daarnaast moeten er een lijst geproduceerd kunnen worden met de woorden die in de puzzel verwerkt zijn, verdeeld over 2 rijen met woorden. Ook deze lijst moet aan bepaalde formaten voldoen en mag een bepaalde afmeting niet overschrijden. Feitelijk moet de afdruk voldoen aan een bepaald formaat (hoogte – breedte) waarbinnen bijvoorbeeld 2 x 20 woordjes staan, maar dat zouden er ook 1 x 20 en 1 x 30 woorden kunnen zijn - de woordjes worden dan kleiner).
De output mag bestaan uit één PDF waarin zowel de puzzel als de woordjes staan, maar mag ook als 2 PDF’s worden afgedrukt. Waarbij de naam duidelijk herkenbaar is, bijvoorbeeld ‘NAAM PUZZEL.PDF – NAAM WOORDJES.PDF. Een dergelijk optie zouden we ook bij de voorkeursinstellingen moeten kunnen aangeven. De output moet in Caprital. 
Verder moet er een scherm kunnen worden afgedrukt met de oplossing van de puzzel, waarbij de overgebleven letters (de oplossing) op een goede manier zichtbaar is. De puzzel moet voorzien kunnen worden van een naam (voor de herkenning) en bij het uitprinten (als PDF) moet er handmatig een naam aan de PDF kunnen worden toegekend.
Het programma moet gebruikt kunnen worden in een Windowsomgeving of via een Web-based app maar het gaat om de output.

Ben jij de programmeur die ons hiermee kan helpen?
Reageer dan nu!

PHP programmeurs die hebben gereageerd (6)

Jurre
Jurre
06-07-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Bjorn
Bjorn
06-07-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Sjoerd
Sjoerd
06-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Didier
Didier
06-07-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Roelf
Roelf
06-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Gino
Gino
06-07-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6

Freelance PHP opdrachten

Backend Developer (Laravel) affiniteit POI Data

Geplaatst: 2 sep
Beste freelancers, Voor het beheren en matchen van POI’s zoeken wij een Laravel backend developer die aan de slag kan met het creëren van een backend met globaal de volgende functies; - POI’s laden via verschillende import mogenlijkheden (o.a. API, excel, .csv, etc) - Het matchen en ontdubbelen van POI’s - POI’s verrijken door het bevragen van externe API’s - Het…

Aanroep Bol.com Open API (affiliate)

Geplaatst: 30 jun
Beste php-er, Ik ben op zoek naar iemand die een 'simpel' php request voor me kan schrijven om de Bol.com open API aan te roepen voor affiliate partners. Ik heb dit in het verleden zelf gedaan toen er nog gebruik werd gemaakt van een eenvoudige API-key, op basis van een Github voorbeeld (zie bijlage, daar wordt de uiteindelijke request gedaan). Nu moet er echter een JWT toegangs token worden…

PHP scripjes weer werkend krijgen

Geplaatst: 21 jun
Hola (IT) freelancers, Ik was druk bezig met het promoten van mijn website (via AdWords e.d.) en normaliter werkt dat wel , maar de laatste week kwam niks binnen, en wat bleek.. Mijn PHP scripjes voor het verzenden ($_POST) van mijn formulieren doen het (denk ik) niet meer. Wie o wie heeft (wel) verstand van Php en helpt mij mijn websiteformulieren weer werkend te krijgen? :)  

Aanpassing in custom web applicatie

Geplaatst: 9 jun
Beste Freelancer, Wij hebben in webapplicatie (reserveringssysteem) in Laravel en zoeken en ervaren ontwikkelaar om hier aanpassingen in te maken. We zoeken uitdrukkelijk een Nederlands sprekende ontwikkelaar, waar wij rechtstreeks contact mee kunnen hebben, zonder tussenpersoon. Met vriendelijke groet

Labelprinteraansturing (php) voor webapplicatie

Geplaatst: 6 jun
Beste freelancers, Voor een webapplicatie die gebruikt wordt voor Tijdregistratie bij paardensport (Endurance) zoek ik iemand die php scripts kan maken om deel-informatie naar labelprinters te sturen (Escpos). Bibliotheek met Escpos voor php is beschikbaar. Werken via af te spreken uur-tarief

aanpassingen PHP website pagina

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die op zeer korte termijn mijn PHP website met SQL database kan updaten, zoals het toevoegen van wat sliders en extra filter knopjes en nog een aantal kleine wijzigingen. Ik hoor graag van jullie.

Productomschrijving genereren met chatgpt

Geplaatst: 4 jun
Beste freelancers, Ik heb een op maat gemaakt php affiliate shopping script. Ik zou graag een cronjob hebben of misschien mijn import.class aangepast om automatisch productomschrijvingen te genereren met chatgpt. De cron moet de mogelijkheid hebben om importaantallen per keer / batches in te stellen. Dit om een servertime-out te voorkomen. Het script moet geen omschrijvingen genereren als er al een…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht