Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. PHP
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Programmeur Gezocht tbv Ontwikkeling Woordzoekspel

Opdracht ID: 48257

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 06-07-2021
Reacties: 6
Locatie: Culemborg, Gelderland
Laatst gewijzigd: 08-07-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek iemand die een woordzoekerspel voor mij kan maken. Ik heb een soort lijstje van eisen gemaakt waaraan het programma moet voldoen om er goed mee te kunnen werken. Ik heb eventueel ook een voorbeeld.

Het moet mogelijk zijn zo’n 40 tot 50 woorden in te voeren door middel van een kopieer en plakken, maar liefst wel allemaal tegelijk. Deze gegevens komen uit een ander bestand. In het spel moet vooraf aangegeven kunnen worden, in de voorkeuze instellingen, hoe de puzzels gemaakt moeten worden.
De woordjes die ingevuld kunnen worden moeten horizontaal, verticaal en diagonaal en eventueel in tegenovergestelde richting weergegeven worden. Vooraf moet bij de voorkeursinstellingen aangegeven worden hoe de woorden verwerkt moeten worden.
De woorden kunnen maximaal een aantal posities breed zijn, als de woorden verwerkt zijn in het spel moeten er een aantal posities(letters) overblijven. De zogenaamde ‘overgebleven’ posities (letters) zijn bepaald door de oplossing die we van te voren hebben ingegeven en vormen de oplossing van de puzzel.

Bijvoorbeeld:
De oplossing is: "HET WORDT DE HELE ZOMER ZONNIG EN LEKKER WARM".  Dan worden daarna de ‘zoekwoorden’ ingegeven. De ingegeven zoekwoorden vullen het raster. Als de woorden (letters) vervolgens weggestreept worden, blijven er letters over. Deze letters vormen dan de zin, zoals we die vooraf gedefinieerd hebben. Dit moet het programma kunnen: Het raster / de vakken, moet uitgeprint kunnen worden. Of deze nu 16 vakken breed wordt, of 20 vakken breed, de hoogte en breedte moet altijd op het zelfde formaat geprint worden. Deze moet met name als PDF kunnen worden afgedrukt/opgeslagen.

Daarnaast moeten er een lijst geproduceerd kunnen worden met de woorden die in de puzzel verwerkt zijn, verdeeld over 2 rijen met woorden. Ook deze lijst moet aan bepaalde formaten voldoen en mag een bepaalde afmeting niet overschrijden. Feitelijk moet de afdruk voldoen aan een bepaald formaat (hoogte – breedte) waarbinnen bijvoorbeeld 2 x 20 woordjes staan, maar dat zouden er ook 1 x 20 en 1 x 30 woorden kunnen zijn - de woordjes worden dan kleiner).
De output mag bestaan uit één PDF waarin zowel de puzzel als de woordjes staan, maar mag ook als 2 PDF’s worden afgedrukt. Waarbij de naam duidelijk herkenbaar is, bijvoorbeeld ‘NAAM PUZZEL.PDF – NAAM WOORDJES.PDF. Een dergelijk optie zouden we ook bij de voorkeursinstellingen moeten kunnen aangeven. De output moet in Caprital. 
Verder moet er een scherm kunnen worden afgedrukt met de oplossing van de puzzel, waarbij de overgebleven letters (de oplossing) op een goede manier zichtbaar is. De puzzel moet voorzien kunnen worden van een naam (voor de herkenning) en bij het uitprinten (als PDF) moet er handmatig een naam aan de PDF kunnen worden toegekend.
Het programma moet gebruikt kunnen worden in een Windowsomgeving of via een Web-based app maar het gaat om de output.

Ben jij de programmeur die ons hiermee kan helpen?
Reageer dan nu!

PHP programmeurs die hebben gereageerd (6)

Jurre
Jurre
06-07-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Bjorn
Bjorn
06-07-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Sjoerd
Sjoerd
06-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Didier
Didier
06-07-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Roelf
Roelf
06-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Gino
Gino
06-07-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6

Freelance PHP opdrachten

Full Stack Developer Gezocht

Geplaatst: 24 jan
Beste freelancers, Ben jij de Full stack developer of Front end ontwikkelaar waar we naar op zoek zijn? De opdracht Graag willen wij ons back en front-end team uitbreiden. Onze systemen zijn geschreven in Symfony en maken wij gebruik van diverse frameworks zoals ReactJS. Het werk wat jij voor ons mag doen bestaat uit het door ontwikkelen van onze systemen, je inzetten voor het maken van nieuwe games…

PHP Library Sharepoint Office 365 Azure

Geplaatst: 09-12-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een PHP programmeur die voor mij een library kan maken, of een fatsoenlijk werkende basis-library heeft, om te communiceren met Office 365/Azure. Qua authenticatie mag dit geen ‘Basic Auth’ zijn (omdat Microsoft deze techniek niet meer ondersteunt). Ik wil graag vanuit PHP een functie aanroepen die de actie uitvoert. Dus geen 10-stappenplan. Het is…

PHP Dev Boekingssysteem Herstellen (Versie 5.6)

Geplaatst: 10 jan
Beste freelancers, We zijn een klein reisbureau en zouden ons oude boekingssysteem graag weer werkend willen krijgen om oude functies in te kunnen zien. De code van dit oude boekingssysteem is beschikbaar, maar deze loopt alleen op een oudere PHP-versie; (waarschijnlijk) op versie 5.6.  Graag krijgen we dit systeem weer werkbaar/inzichtelijk op een lokale server. 

Freelance Programmeur Gezocht

Geplaatst: 30-12-2022
Beste freelancers, We ontwikkelen software voor zwembaden en scholen. Voor de uitbreiding van ons team zoeken we nieuwe backend programmeurs (PHP/Javascript/SQL). Misschien in het begin losse opdrachten, maar het liefst een langdurige relatie met vast dienstverband en vele voordelen. We horen graag van jullie bij interesse.

Website Geschikt Maken voor PHP8.1

Geplaatst: 27-12-2022
Beste freelancers, Wie kan mij helpen om mijn website geschikt te maken voor PHP8.1? Ik hoor graag van jullie.

PHP Programmeur Gezocht

Geplaatst: 27-12-2022
Beste freelancers, Voor een van de website die wij beheren moeten er met regelmaat aanpassingen worden gemaakt in een plugin die speciaal voor dit project gemaakt is. Deze is gewoon geschreven in PHP. Hiervoor zoeken we een vaste partner die wij hiervoor in kunnen huren. Tarief in overleg. We horen graag van jullie.

Herschrijven PHP Script

Geplaatst: 05-12-2022
Beste freelancers, We zijn in het bezit van 3 RPG games met een PHP versie van 5.4. De spellen zijn vanaf 2005 gebouwd en waren toendertijd veelbezochte spellen. We merken dat deze weer in opkomst zijn en willen de spellen nu opgewaardeerd krijgen naar de nieuwste versie van PHP. Tegelijkertijd zitten er nog zaken als Hyves en MSN in welke uiteraard ook dienen te worden verwijderd. Wij zoeken dus…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht