Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. PHP
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Programmeur Gezocht tbv Ontwikkeling Woordzoekspel

Opdracht ID: 48257

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 06-07-2021
Reacties: 6
Locatie: Culemborg, Gelderland
Laatst gewijzigd: 08-07-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek iemand die een woordzoekerspel voor mij kan maken. Ik heb een soort lijstje van eisen gemaakt waaraan het programma moet voldoen om er goed mee te kunnen werken. Ik heb eventueel ook een voorbeeld.

Het moet mogelijk zijn zo’n 40 tot 50 woorden in te voeren door middel van een kopieer en plakken, maar liefst wel allemaal tegelijk. Deze gegevens komen uit een ander bestand. In het spel moet vooraf aangegeven kunnen worden, in de voorkeuze instellingen, hoe de puzzels gemaakt moeten worden.
De woordjes die ingevuld kunnen worden moeten horizontaal, verticaal en diagonaal en eventueel in tegenovergestelde richting weergegeven worden. Vooraf moet bij de voorkeursinstellingen aangegeven worden hoe de woorden verwerkt moeten worden.
De woorden kunnen maximaal een aantal posities breed zijn, als de woorden verwerkt zijn in het spel moeten er een aantal posities(letters) overblijven. De zogenaamde ‘overgebleven’ posities (letters) zijn bepaald door de oplossing die we van te voren hebben ingegeven en vormen de oplossing van de puzzel.

Bijvoorbeeld:
De oplossing is: "HET WORDT DE HELE ZOMER ZONNIG EN LEKKER WARM".  Dan worden daarna de ‘zoekwoorden’ ingegeven. De ingegeven zoekwoorden vullen het raster. Als de woorden (letters) vervolgens weggestreept worden, blijven er letters over. Deze letters vormen dan de zin, zoals we die vooraf gedefinieerd hebben. Dit moet het programma kunnen: Het raster / de vakken, moet uitgeprint kunnen worden. Of deze nu 16 vakken breed wordt, of 20 vakken breed, de hoogte en breedte moet altijd op het zelfde formaat geprint worden. Deze moet met name als PDF kunnen worden afgedrukt/opgeslagen.

Daarnaast moeten er een lijst geproduceerd kunnen worden met de woorden die in de puzzel verwerkt zijn, verdeeld over 2 rijen met woorden. Ook deze lijst moet aan bepaalde formaten voldoen en mag een bepaalde afmeting niet overschrijden. Feitelijk moet de afdruk voldoen aan een bepaald formaat (hoogte – breedte) waarbinnen bijvoorbeeld 2 x 20 woordjes staan, maar dat zouden er ook 1 x 20 en 1 x 30 woorden kunnen zijn - de woordjes worden dan kleiner).
De output mag bestaan uit één PDF waarin zowel de puzzel als de woordjes staan, maar mag ook als 2 PDF’s worden afgedrukt. Waarbij de naam duidelijk herkenbaar is, bijvoorbeeld ‘NAAM PUZZEL.PDF – NAAM WOORDJES.PDF. Een dergelijk optie zouden we ook bij de voorkeursinstellingen moeten kunnen aangeven. De output moet in Caprital. 
Verder moet er een scherm kunnen worden afgedrukt met de oplossing van de puzzel, waarbij de overgebleven letters (de oplossing) op een goede manier zichtbaar is. De puzzel moet voorzien kunnen worden van een naam (voor de herkenning) en bij het uitprinten (als PDF) moet er handmatig een naam aan de PDF kunnen worden toegekend.
Het programma moet gebruikt kunnen worden in een Windowsomgeving of via een Web-based app maar het gaat om de output.

Ben jij de programmeur die ons hiermee kan helpen?
Reageer dan nu!

PHP programmeurs die hebben gereageerd (6)

Jurre
Jurre
06-07-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Bjorn
Bjorn
06-07-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Sjoerd
Sjoerd
06-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Didier
Didier
06-07-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Roelf
Roelf
06-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Gino
Gino
06-07-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6

Freelance PHP opdrachten

Library voor Communicatie met Office365

Geplaatst: 24 jun
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een PHP programmeur die voor mij een library kan maken, of een fatsoenlijk werkende basis library heeft, om te communiceren met Office 365. Qua authenticatie mag dit geen ‘Basic Auth’ zijn (omdat deze per 1-10-2022 gaat vervallen). Ik wil graag vanuit PHP een functie aan willen roepen die de actie uitvoert. Dus geen 10-stappen plan. Eisen: - Mail…

Op zoek naar allround softwarearchitect!

Geplaatst: 15 jun
Hi Freelancer, We zijn voor een nieuw project van ons op zoek naar een allround software developer. De details kunnen helaas nog niet worden gedeeld in deze post in verband met NDAs, maar zullen telefonisch met je doorgenomen worden. Nodige skills zijn: * Javascript * Node.js of React.js of Vue.js * PHP Ons budget ligt tussen de 5.000 a 10.000EUR.

Freelancer Gezocht voor PHP Klusjes

Geplaatst: 21 jun
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die PHP klusjes voor mij kan doen. Iemand die voor mijn website een inlog pagina kan maken en wat kleine CSS wijzigingen. Ik hoor graag van jullie.

Full stack developer (Symfony/Bootstrap/ReactJS)

Geplaatst: 15 jun
Hi Freelancer, Ben jij de Full stack developer of Front end ontwikkelaar waar we naar op zoek zijn? De opdracht Graag willen wij ons back en front-end team uitbreiden. Onze systemen zijn geschreven in Symfony en maken wij gebruik van diverse frameworks. Het werk wat jij voor ons mag doen bestaat uit het door ontwikkelen van onze systemen, je inzetten voor het maken van nieuwe games in PHP, HTML en…

PHP Programmeur voor Communityplatformen

Geplaatst: 21 jun
Beste Freelancer, Wij zijn een Nederlandse startup in sociale activiteitenplatformen en zoeken een freelance Laravel developer met minimaal 3 jaar ervaring voor het verder ontwikkelen en uitbouwen van dit mooie project. Samen met onze lead developer werk je vanaf je eigen (thuis) locatie aan verschillende functionaliteiten. Je kunt direct aan de slag voor minimaal 4 tot 8 uur per week. Je bent verder…

WP Plugin voor Kinsta Omgeving (voor VS klanten)

Geplaatst: 1 jun
Beste freelancers, Wij hebben een web-survey met 7 vragen ontwikkeld. Resultaten worden verwerkt in een PDF-rapport met (customized) aanbevelingen voor de klant. Is nu in PHP gecodeerd als webpagina's en werkt naar wens. Hebben nu de behoefte om deze PHP-code onder te brengen in een robuuste WP plugin voor onze Kinsta omgeving voor VS klanten. Moet op korte termijn.

Freelance PHP Programmeur Gezocht

Geplaatst: 16 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het volgende: Koppeling (ticket-verkoop) PHP aanpassen in bestaande webomgeving tussen WordPress site en bestaande locatie plugin. Mag/kan ook gebruik worden gemaakt van Wordpress plugins zoals bijvoorbeeld events. Ik hoor graag van jullie.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht