Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. PHP
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
6 juli 2021 09:25

Budget
€ 40 tot 60 p.u.
Locatie
Culemborg, Gelderland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48257

Freelance Programmeur Gezocht tbv Ontwikkeling Woordzoekspel

40 tot 60 p.u. Culemborg, Gelderland (6) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
6 juli 2021 09:25
Categorie
Websites & Applicaties
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelance PHP programmeur of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Ik zoek iemand die een woordzoekerspel voor mij kan maken. Ik heb een soort lijstje van eisen gemaakt waaraan het programma moet voldoen om er goed mee te kunnen werken. Ik heb eventueel ook een voorbeeld.

Het moet mogelijk zijn zo’n 40 tot 50 woorden in te voeren door middel van een kopieer en plakken, maar liefst wel allemaal tegelijk. Deze gegevens komen uit een ander bestand. In het spel moet vooraf aangegeven kunnen worden, in de voorkeuze instellingen, hoe de puzzels gemaakt moeten worden.
De woordjes die ingevuld kunnen worden moeten horizontaal, verticaal en diagonaal en eventueel in tegenovergestelde richting weergegeven worden. Vooraf moet bij de voorkeursinstellingen aangegeven worden hoe de woorden verwerkt moeten worden.
De woorden kunnen maximaal een aantal posities breed zijn, als de woorden verwerkt zijn in het spel moeten er een aantal posities(letters) overblijven. De zogenaamde ‘overgebleven’ posities (letters) zijn bepaald door de oplossing die we van te voren hebben ingegeven en vormen de oplossing van de puzzel.

Bijvoorbeeld:
De oplossing is: "HET WORDT DE HELE ZOMER ZONNIG EN LEKKER WARM".  Dan worden daarna de ‘zoekwoorden’ ingegeven. De ingegeven zoekwoorden vullen het raster. Als de woorden (letters) vervolgens weggestreept worden, blijven er letters over. Deze letters vormen dan de zin, zoals we die vooraf gedefinieerd hebben. Dit moet het programma kunnen: Het raster / de vakken, moet uitgeprint kunnen worden. Of deze nu 16 vakken breed wordt, of 20 vakken breed, de hoogte en breedte moet altijd op het zelfde formaat geprint worden. Deze moet met name als PDF kunnen worden afgedrukt/opgeslagen.

Daarnaast moeten er een lijst geproduceerd kunnen worden met de woorden die in de puzzel verwerkt zijn, verdeeld over 2 rijen met woorden. Ook deze lijst moet aan bepaalde formaten voldoen en mag een bepaalde afmeting niet overschrijden. Feitelijk moet de afdruk voldoen aan een bepaald formaat (hoogte – breedte) waarbinnen bijvoorbeeld 2 x 20 woordjes staan, maar dat zouden er ook 1 x 20 en 1 x 30 woorden kunnen zijn - de woordjes worden dan kleiner).
De output mag bestaan uit één PDF waarin zowel de puzzel als de woordjes staan, maar mag ook als 2 PDF’s worden afgedrukt. Waarbij de naam duidelijk herkenbaar is, bijvoorbeeld ‘NAAM PUZZEL.PDF – NAAM WOORDJES.PDF. Een dergelijk optie zouden we ook bij de voorkeursinstellingen moeten kunnen aangeven. De output moet in Caprital. 
Verder moet er een scherm kunnen worden afgedrukt met de oplossing van de puzzel, waarbij de overgebleven letters (de oplossing) op een goede manier zichtbaar is. De puzzel moet voorzien kunnen worden van een naam (voor de herkenning) en bij het uitprinten (als PDF) moet er handmatig een naam aan de PDF kunnen worden toegekend.
Het programma moet gebruikt kunnen worden in een Windowsomgeving of via een Web-based app maar het gaat om de output.

Ben jij de programmeur die ons hiermee kan helpen?
Reageer dan nu!
Stuur deze opdracht door:

PHP programmeurs die hebben gereageerd (6)

Jurre
06-07-2021
Bjorn
06-07-2021
Sjoerd
06-07-2021
Didier
06-07-2021
Roelf
06-07-2021
Gino
06-07-2021
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
6 juli 2021 09:25

Budget
€ 40 tot 60 p.u.
Locatie
Culemborg, Gelderland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48257

Freelance PHP opdrachten

Ervaren WordPress, PHP, Javascript Developer Gezocht
Beste freelancers,    Gezocht: PHP / Javascript / Wordpress developer 3+ jaar ervaring.    Wij zijn op zoek naar een Wordpress developer die mee wilt werken in een bestaand team. Het team bestaat uit drie ervaren programmeurs en een UX designer.    Je werkt aan verschillende plugins, connect API's en verbetert…
14 okt
Homepage Aanpassen van Virtual Airline Website
Beste freelancers,    Op de homepage van onze website wil ik graag iets aangepast hebben. Het is heel eenvoudig, maar heb geen idee hoe ik dat moet doen. Er staat 'Active Bookings' en dat wil ik weg hebben. In het menu bij Operations Centre staat er in het Pull Down menu 'Live Flights' en dat wil ik op de plaats hebben…
11 okt
Freelancer Gezocht voor Dropcatch Script
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een Dropcatch Script kan maken? Domein toevoegen / verwijderen Directe registratie (Mogelijkheid bij verschillende registrars)   Graag hoor ik de prijsopgave.
24 sep
API Integreren in een PHP Formulier
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het integreren van API in een PHP formulier. Het formulier is al gemaakt en documentatie van PHP is aanwezig.    Kan jij mij hierbij helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
17 sep
Freelance PHP Developer voor Cloud-based Application
Beste freelance developer,    Voor onze social platform m.b.t. activiteiten en events zijn we op zoek naar een ervaren freelance developer voor een issue m.b.t. e-mail bevestigingen en abonnement reminders. En voor development e-mail m.b.t. adjustment date and time, event cancelation.    Een aantal e-mails worden dubbel verstuurd,…
30 jul
Freelance Full Stack Developer Gezocht voor Lange Termijn
Beste freelancers,    Wij zijn een software development organisatie en werken continu aan innovatieve ideeën in de regio Den Haag. wij leveren maatwerkoplossingen, apps en digitale AI-platforms aan gemeenten en andere publieke organisaties. en werken continu aan innovatieve ideeën. Momenteel zijn op zoek…
15 jul
Toon meer