Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Online Markteer Gezocht voor Organisatie Adviseur

Opdracht ID: 49804

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 03-01-2022
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 07-01-2022
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Als organisatie-adviseur heb ik in de afgelopen 20 jaar een grote expertise ontwikkeld op het creëren van een empowerment culture binnen organisaties: welke stappen je doorloopt, hoe je kun zorgen dat het een succes wordt en blijft.

Als 'eenpitter' zoek ik nu een PR/Communicatie rechterhand die mij helpt om mijn expertise zichtbaar te maken; om het gratis te delen en om als expert herkend te gaan worden (wat ook weer leidt tot nieuwe opdrachten).
Concreet denk ik aan het volgende:
  • Het gezamenlijk opstellen van een communicatieplan en vervolgens aan de slag
  • Zorgdragen voor regelmatig posten (van artikelen, een podcast, een interview)
  • Het opstellen van een nieuwsbrief,
  • Mogelijk andere zaken, zodat er roering ontstaat

Ik heb tot nu toe geprobeerd dit zelf te doen, maar het is een te grote kluif naast mijn 'gewone' klantwerk. Het is een pré als je de organisatie-wereld kent, en bekend bent met zelfsturing, zelforganisatie, verandertrajecten. Ik wil graag een lange termijn samenwerking tegen een vaste vergoeding per maand afspreken.

Ben jij de communicatie expert die mij hiermee kan helpen? Stuur me dan je reactie met CV en Ervaringen toe

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (5)

Tex
Tex
04-01-2022
1 referenties
Gemiddelde score
9
Patrick
Patrick
03-01-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Kristel
Kristel
03-01-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Rik
Rik
03-01-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Max
Max
04-01-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.8

Freelance online marketing opdrachten

CRO Specialist Gezocht

Geplaatst: 24 feb
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij advies kan geven op het gebied van CRO voor het verbeteren van de website. Graag een expert op dit gebied met bewezen resultaten.

Marketing Freelancer voor Ecommerce Platform

Geplaatst: 16 feb
Beste freelancers, Onze start-up is een e-commerce platform waar webshop eigenaren gemakkelijk plug-ins en tools kunnen vergelijken en een offerte kunnen aanvragen voor een website of webshop. Wij zijn op zoek naar een marketing medewerk(st)er die campagnes bedenkt en online reclame maakt voor onze website. De opdracht is ongeveer 10 uur werk, daarna regelmatig (bijvoorbeeld 15 uur per maand). Bij…

Ervaren Online Marketeer Gezocht in Utrecht

Geplaatst: 13 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren freelance online marketeer die ons team wil komen versterken. Als online marketeer voer je taken uit die gericht zijn op de promotie van ons juridische platform via onze digitale kanalen. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van strategieën om de gestelde doelstellingen te behalen. Je gaat campagnes opzetten,…

TikTok Creative Marketeer (Scriptschrijver)

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, TikTok Creative Marketeer (Scriptschrijver). Dit gaat om een parttime freelance rol binnen onze TikTok agency. Als TikTok Creative Marketeer en Scriptschrijver is jouw belangrijkste verantwoordelijkheid het ontwikkelen en schrijven van native en engaging scripts en briefings voor TikTok advertenties. Je werkt samen met de klant om de brand guidelines, brand USPs en doelstellingen…

Content Marketeer Gezocht in Lemmer

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Voor een organisatie actief in de agrarische sector zijn wij op zoek naar een content marketeer. Uren in overleg, werken op locatie (zowel op kantoor, als bij klanten). Omgeving Lemmer, Friesland. De werkzaamheden zullen bestaan uit: - Meewerken aan onze maandelijkse campagnes - Beheren social media kanalen (plaatsen, reageren etc.) - Visuals maken en editen, foto's / video's,…

Online Marketing voor Joodse Community

Geplaatst: 3 jan
Beste freelancers, Voor onze organisatie zoeken wij een alleskunner die goed kan schrijven (Nederlands en Engels), onze website kan beheren, nieuwsbrieven kan verzorgen alsook zijn/haar creativiteit kwijt kan op de verschillende social media kanalen. Het gaat om 10 uur per week. Interesse? Dan horen wij graag van je.

Online Marketeer Lead Generation

Geplaatst: 9 feb
Beste freelancers, We hebben onlangs een nieuwe website en webwinkel in handgemaakt brood opgezet in WordPress. Deze willen we graag boosten naar €350k omzet per maand binnen 2 jaar. De kandidaat is van alle online marketing technieken thuis en weet om te gaan met lead generation. Van alle hulpmiddelen kan/mag gebruik worden gemaakt. Interesse? Reageer direct!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht