Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Online Markteer Gezocht voor Organisatie Adviseur

Opdracht ID: 49804

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 03-01-2022
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 07-01-2022
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Als organisatie-adviseur heb ik in de afgelopen 20 jaar een grote expertise ontwikkeld op het creëren van een empowerment culture binnen organisaties: welke stappen je doorloopt, hoe je kun zorgen dat het een succes wordt en blijft.

Als 'eenpitter' zoek ik nu een PR/Communicatie rechterhand die mij helpt om mijn expertise zichtbaar te maken; om het gratis te delen en om als expert herkend te gaan worden (wat ook weer leidt tot nieuwe opdrachten).
Concreet denk ik aan het volgende:
  • Het gezamenlijk opstellen van een communicatieplan en vervolgens aan de slag
  • Zorgdragen voor regelmatig posten (van artikelen, een podcast, een interview)
  • Het opstellen van een nieuwsbrief,
  • Mogelijk andere zaken, zodat er roering ontstaat

Ik heb tot nu toe geprobeerd dit zelf te doen, maar het is een te grote kluif naast mijn 'gewone' klantwerk. Het is een pré als je de organisatie-wereld kent, en bekend bent met zelfsturing, zelforganisatie, verandertrajecten. Ik wil graag een lange termijn samenwerking tegen een vaste vergoeding per maand afspreken.

Ben jij de communicatie expert die mij hiermee kan helpen? Stuur me dan je reactie met CV en Ervaringen toe

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (5)

Tex
Tex
04-01-2022
1 referenties
Gemiddelde score
9
Patrick
Patrick
03-01-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Kristel
Kristel
03-01-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Rik
Rik
03-01-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Max
Max
04-01-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.8

Freelance online marketing opdrachten

Online marketeer

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancers, We zijn een kleine kappersketen met in totaal 6 salons (onder 2 namen) voor het verder professionaliseren en eventueel uitbreiden van de diverse kanalen van onze socials zijn we opzoek naar een online-marketeer. Gaat om werven van medewerkers en onze merken beter in de markt zetten.

Sustainable high end slow fashion brand

Geplaatst: 27 mrt
Beste freelancers, Sinds 2 maart heb ik mijn eigen label en winkel gelanceerd. Mijn website moet omgezet worden in het Engels en daarbij is het bereiken van de juiste doelgroep en een stukje online marketing nu erg belangrijk. Een mooie uitdaging om evt samen te groeien? 

Online marketeer

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een online-marketeer voor een (vaste) samenwerking voor het opzetten van een strategie, creëren van content en het uitbrengen van content op social media kanalen. Ons bedrijf verkoopt hair extensions . Wij gaan uitbreiden met een 2de merk. Wij denken ong. 8 uur in de week ondersteuning nodig te hebben. Met vriendelijk groet,

Marketing en content specialist voor startup platform

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een marketing specialist die kan helpen bij social media posts en content. Maar ook iemand die een nieuw op te starten platform kan helpen aan naamsbekendheid, website bezoekers en nieuwe klanten. Bijhouden of maken social media posts. Zoeken of laten vinden door bedrijven en consumenten die gebruik willen maken van ons platform. Naamsbekendheid en vindbaarheid.

Specialist GA4 en GTM

Geplaatst: 26 jan
Beste Freelancer, Wij zijn een trainingsbureau met een breed aanbod (communicatie)trainingen. Wij zijn online actief op Google ads, Facebook/Instagram (posts en ads) en LinkedIn (posts) en willen de conversies van de diverse campagnes meten met Google Tagmanager en GA4. Wij zoeken iemand die eenmalig GTM en GA4 voor ons kan installeren. En waar nodig periodiek ‘onderhoud’ kan doen (bijv.…

Online verkoop therapie-event oa op social media

Geplaatst: 31 jan
Ik wil 1 of 2 therapie-events (mijn website is www.sterkinjebasis.nl) onder de aandacht brengen onder mijn doelgroep via social media ed. Zodat mijn doelgroep die goed/vaak te zien krijg en er naartoe komt! Het gaat dus vooral over het onder de aandacht brengen, ik dit uit handen kan geven. Tzt wil ik ook een online burnout coaching programma verkopen online, ook hierbij wil ik graag hulp. Ik ontmoet…

Amazon SES t.b.v. Mailcampagnes

Geplaatst: 30 jan
Beste freelancers, Voor mijn WooCommerce webshop in combinatie met Funnelkit moet Amazon SES aangemaakt en gekoppeld worden om mails te kunnen versturen zonder gemarkeerd te worden als spam omdat er diverse mailcampagnes gaan draaien.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht