Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Tex

Tex Rijnders
Over Tex

Wat 'n aantal anderen over mij zegt:
Martijn: "Tex werkt gestructureerd, is dedicated to the job, flexibel en denkt mee. Een projectmatige samenwerker. Dat kunnen natuurlijk meer communicatiespecialisten zeggen, maar wat Tex echt onderscheidt van de rest is haar luisterend vermogen. Ze zorgt voor een resultaat dat staat! 

Ava: "Tex is daadkrachtig en flexibel, super veelzijdig, energiek, snel en slim. In haar werk kan ze zich heel goed verplaatsen in wat een klant vraagt. Verder ziet Tex snel de grote lijnen. Haar communicatie is conceptueel sterk."

Natascha: "Tex is niet alleen uiterst creatief, maar ook punctueel en zakelijk. En niet in de laatste plaats: ze is gewoon een heel prettig persoon om mee te werken."

Patricia: "Het is een verademing om met Tex te werken. Ze is creatief, helder en to the point en weet verschillende expertises aan elkaar te koppelen. Ze kijkt altijd mee naar het totale...

Uitstekend
1 beoordelingen

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Loading.

Loading.

Loading.

Loading.

Loading.

Loading.

 

Vraag Tex direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht