Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance (Online) Marketeer Gezocht

Opdracht ID: 52104

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 30-11-2022
Reacties: 6
Locatie: Mijdrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 11-01-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een merkenhuis met 14 kwaliteitsmerken op het gebied van écht duurzame non-food – van persoonlijke verzorging en kleding tot huishoudelijk en keuken. Wij zijn op zoek naar een ervaren freelance copywriter & coördinator (duur in overleg) die veelzijdige opdrachten kan oppakken.

• Je houdt je bezig met het opmaken en wijzigen van productinformatie van ons groeiende productassortiment. Je schrijft en redigeert hiervoor aantrekkelijke, spelfoutloze en zoekmachinevriendelijke teksten. Je hebt ervaring op het gebied van SEO, SEA, social advertising en WordPress.

• Je bent medeverantwoordelijk voor de B2B communicatie en de B2B customer journey. Deze analyseer, evalueer en verbeter je waar nodig.

• Je creatieve kant kun je kwijt in het laten vormgeven van nieuwsbrieven, presentaties, brochures en pitches over ons als merkenhuis.

Gemiddeld ben je 8 tot maximaal 16 uur per week beschikbaar. De ene week wat meer dan de andere, uiteraard in goede afstemming tussen onze deadlines en jouw agenda. Ons kantoor is in Mijdrecht. Een groot deel van het werk kan remote gedaan worden, maar het is fijn als je ook makkelijk kunt afspreken in de regio Amsterdam-Mijdrecht.

Over ons
Onze merken zijn te vinden in biowinkels, gezondheidswinkels, bekende drogisterijen en huishoudwinkels, maar ook bij veel online verkopers. Voortdurend breiden wij ons assortiment uit met innovatieve producten voor de bewuste consument die een steentje wil bijdragen aan verantwoorde consumptie. Wij zijn voorloper in een dynamische markt waar veel aandacht voor is bij media en consument. Trots zijn wij op ons unieke mix van eerlijke producten die verschil maken voor een betere wereld.

Enthousiast?
Stuur een bericht (graag met meer info over jezelf en je marketing ervaring). Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op!

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (6)

Nino
Nino
30-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Max
Max
01-12-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Noel
Noel
02-12-2022
8 referenties
Gemiddelde score
9.8
Dolf
Dolf
06-12-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Judith
Judith
14-12-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Karin
Karin
19-12-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance online marketing opdrachten

Online marketeer

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancers, We zijn een kleine kappersketen met in totaal 6 salons (onder 2 namen) voor het verder professionaliseren en eventueel uitbreiden van de diverse kanalen van onze socials zijn we opzoek naar een online-marketeer. Gaat om werven van medewerkers en onze merken beter in de markt zetten.

Sustainable high end slow fashion brand

Geplaatst: 27 mrt
Beste freelancers, Sinds 2 maart heb ik mijn eigen label en winkel gelanceerd. Mijn website moet omgezet worden in het Engels en daarbij is het bereiken van de juiste doelgroep en een stukje online marketing nu erg belangrijk. Een mooie uitdaging om evt samen te groeien? 

Online marketeer

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een online-marketeer voor een (vaste) samenwerking voor het opzetten van een strategie, creëren van content en het uitbrengen van content op social media kanalen. Ons bedrijf verkoopt hair extensions . Wij gaan uitbreiden met een 2de merk. Wij denken ong. 8 uur in de week ondersteuning nodig te hebben. Met vriendelijk groet,

Marketing en content specialist voor startup platform

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een marketing specialist die kan helpen bij social media posts en content. Maar ook iemand die een nieuw op te starten platform kan helpen aan naamsbekendheid, website bezoekers en nieuwe klanten. Bijhouden of maken social media posts. Zoeken of laten vinden door bedrijven en consumenten die gebruik willen maken van ons platform. Naamsbekendheid en vindbaarheid.

Specialist GA4 en GTM

Geplaatst: 26 jan
Beste Freelancer, Wij zijn een trainingsbureau met een breed aanbod (communicatie)trainingen. Wij zijn online actief op Google ads, Facebook/Instagram (posts en ads) en LinkedIn (posts) en willen de conversies van de diverse campagnes meten met Google Tagmanager en GA4. Wij zoeken iemand die eenmalig GTM en GA4 voor ons kan installeren. En waar nodig periodiek ‘onderhoud’ kan doen (bijv.…

Online verkoop therapie-event oa op social media

Geplaatst: 31 jan
Ik wil 1 of 2 therapie-events (mijn website is www.sterkinjebasis.nl) onder de aandacht brengen onder mijn doelgroep via social media ed. Zodat mijn doelgroep die goed/vaak te zien krijg en er naartoe komt! Het gaat dus vooral over het onder de aandacht brengen, ik dit uit handen kan geven. Tzt wil ik ook een online burnout coaching programma verkopen online, ook hierbij wil ik graag hulp. Ik ontmoet…

Amazon SES t.b.v. Mailcampagnes

Geplaatst: 30 jan
Beste freelancers, Voor mijn WooCommerce webshop in combinatie met Funnelkit moet Amazon SES aangemaakt en gekoppeld worden om mails te kunnen versturen zonder gemarkeerd te worden als spam omdat er diverse mailcampagnes gaan draaien.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht