Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance (Online) Marketeer Gezocht

Opdracht ID: 52104

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 30-11-2022
Reacties: 7
Locatie: Mijdrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 11 jan
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een merkenhuis met 14 kwaliteitsmerken op het gebied van écht duurzame non-food – van persoonlijke verzorging en kleding tot huishoudelijk en keuken. Wij zijn op zoek naar een ervaren freelance copywriter & coördinator (duur in overleg) die veelzijdige opdrachten kan oppakken.

• Je houdt je bezig met het opmaken en wijzigen van productinformatie van ons groeiende productassortiment. Je schrijft en redigeert hiervoor aantrekkelijke, spelfoutloze en zoekmachinevriendelijke teksten. Je hebt ervaring op het gebied van SEO, SEA, social advertising en WordPress.

• Je bent medeverantwoordelijk voor de B2B communicatie en de B2B customer journey. Deze analyseer, evalueer en verbeter je waar nodig.

• Je creatieve kant kun je kwijt in het laten vormgeven van nieuwsbrieven, presentaties, brochures en pitches over ons als merkenhuis.

Gemiddeld ben je 8 tot maximaal 16 uur per week beschikbaar. De ene week wat meer dan de andere, uiteraard in goede afstemming tussen onze deadlines en jouw agenda. Ons kantoor is in Mijdrecht. Een groot deel van het werk kan remote gedaan worden, maar het is fijn als je ook makkelijk kunt afspreken in de regio Amsterdam-Mijdrecht.

Over ons
Onze merken zijn te vinden in biowinkels, gezondheidswinkels, bekende drogisterijen en huishoudwinkels, maar ook bij veel online verkopers. Voortdurend breiden wij ons assortiment uit met innovatieve producten voor de bewuste consument die een steentje wil bijdragen aan verantwoorde consumptie. Wij zijn voorloper in een dynamische markt waar veel aandacht voor is bij media en consument. Trots zijn wij op ons unieke mix van eerlijke producten die verschil maken voor een betere wereld.

Enthousiast?
Stuur een bericht (graag met meer info over jezelf en je marketing ervaring). Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op!

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (7)

Nino
Nino
30-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Max
Max
01-12-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Erik
Erik
01-12-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Noel
Noel
02-12-2022
6 referenties
Gemiddelde score
10
Dolf
Dolf
06-12-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Judith
Judith
14-12-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Karin
Karin
19-12-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance online marketing opdrachten

Marketing Specialist voor exclusieve buitenkeukens

Geplaatst: 22 mrt
Beste Freelancers, We zijn op zoek naar een marketing expert met ervaring op het gebied van exclusieve producten om onze producten in de Europese markt te zetten. Het betreft exclusieve design buitenkeukens.  Het gaat om een deeltijd opdracht in overleg. Er is budget beschikbaar om campagnes op te zetten. Het is ook mogelijk om op basis van een fee te werken voor elke lead. Het gaat hierbij om…

CRO Specialist Gezocht

Geplaatst: 24 feb
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij advies kan geven op het gebied van CRO voor het verbeteren van de website. Graag een expert op dit gebied met bewezen resultaten.

Marketing Freelancer voor Ecommerce Platform

Geplaatst: 16 feb
Beste freelancers, Onze start-up is een e-commerce platform waar webshop eigenaren gemakkelijk plug-ins en tools kunnen vergelijken en een offerte kunnen aanvragen voor een website of webshop. Wij zijn op zoek naar een marketing medewerk(st)er die campagnes bedenkt en online reclame maakt voor onze website. De opdracht is ongeveer 10 uur werk, daarna regelmatig (bijvoorbeeld 15 uur per maand). Bij…

Ervaren Online Marketeer Gezocht in Utrecht

Geplaatst: 13 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren freelance online marketeer die ons team wil komen versterken. Als online marketeer voer je taken uit die gericht zijn op de promotie van ons juridische platform via onze digitale kanalen. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van strategieën om de gestelde doelstellingen te behalen. Je gaat campagnes opzetten,…

TikTok Creative Marketeer (Scriptschrijver)

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, TikTok Creative Marketeer (Scriptschrijver). Dit gaat om een parttime freelance rol binnen onze TikTok agency. Als TikTok Creative Marketeer en Scriptschrijver is jouw belangrijkste verantwoordelijkheid het ontwikkelen en schrijven van native en engaging scripts en briefings voor TikTok advertenties. Je werkt samen met de klant om de brand guidelines, brand USPs en doelstellingen…

Content Marketeer Gezocht in Lemmer

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Voor een organisatie actief in de agrarische sector zijn wij op zoek naar een content marketeer. Uren in overleg, werken op locatie (zowel op kantoor, als bij klanten). Omgeving Lemmer, Friesland. De werkzaamheden zullen bestaan uit: - Meewerken aan onze maandelijkse campagnes - Beheren social media kanalen (plaatsen, reageren etc.) - Visuals maken en editen, foto's / video's,…

Online Marketing voor Joodse Community

Geplaatst: 3 jan
Beste freelancers, Voor onze organisatie zoeken wij een alleskunner die goed kan schrijven (Nederlands en Engels), onze website kan beheren, nieuwsbrieven kan verzorgen alsook zijn/haar creativiteit kwijt kan op de verschillende social media kanalen. Het gaat om 10 uur per week. Interesse? Dan horen wij graag van je.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht