Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Beheer & Techniek >
  3. Overige Beheer & Techniek
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Office 365 Expert Gezocht

Opdracht ID: 49052

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 04-10-2021
Reacties: 2
Locatie: 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 12-10-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij hebben een groeiende organisatie die actief is in de internationale veevoederadditieven branche. Ongeveer anderhalf jaar geleden is besloten online samen te gaan werken met behulp van Office 365. Dit heeft ons veel gebracht op het gebied van communicatie vanuit de thuiswerkplek, echter zijn tijdens de implementatie nog niet alle voordelen van Office 365 en bijbehorende diensten benut.

Er is geëxperimenteerd met diverse onderdelen zoals Planner, Approvals, en MS Flow maar een juiste inregeling hiervan die herhaaltaken automatiseert en/of eenvoudiger maakt is nog niet gelukt.

Om de voordelen van Office 365 beter te benutten zoeken wij een freelancer die ons kan voorzien van advies, de implementatie en kennisoverdracht op onze medewerkers zodat ook zij in de toekomst de processen kunnen beheren.

De opdracht zal uit drie onderdelen bestaan:
1) Toetsing van bestaande inrichting van Office 365; Beoordeling van SharePoint/Onedrive/Teams en optioneel een verbeteradvies voor een betere inrichting.
2) Samenwerking binnen teams/tussen teams/binnen teams met externe partijen.
3) Workflow inrichting; terugkerende, routinematige werkzaamheden met behulp van bijvoorbeeld: planner, approval, Flow, Froms, Power automate, et cetera.

De opdracht om ons te begeleiden zal zijn op project/uurbasis. Bij voorkeur diverse malen op kantoor in Den Bosch om communicatie eenvoudig en overzichtelijk te houden.

Vereiste kennis en ervaring:
  • Office 365 (Onedrive/SharePoint, Teams, gerelateerde apps)
  • Data behandeling en verwerking (Importeren en exporteren van data tussen verschillende programma’s)
  • Ervaring met implementatie operationele Office 365 tools

Interesse? Reageer direct!

Freelance technici die hebben gereageerd (2)

Rudi
Rudi
05-10-2021
2 referenties
Gemiddelde score
8.8
Mehmet Akif
Mehmet Akif
05-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance beheer en techniek opdrachten

Technische tekening

Geplaatst: 26 mei
Beste freelancers, Voor een school opdracht moeten we een opdracht maken voor solidworks. Hier moeten we tolleranties aanzichten afmetingen oppervlakteruwheden geometrische toleranties toevoegen aan tekeningen.  In de bijlage staat de opdracht.  Kunt u ons hierin helpen? Dan horen wij dit graag!

Sitemaps instellen, daarna meer mogelijk

Geplaatst: 10 mei
Beste freelancers, Ik wil mijn sitemaps goed ingesteld hebben en daarna mogelijk meer. Ik wil snel aan de slag dus ik hoor graag wat je hiervoor rekent.

Imac update om traagheid te herstellen

Geplaatst: 7 mei
Beste freelancers, Mijn IMac uit 2010 is extreem traag. Wie denkt hier wat aan te kunnen doen en wat zou dat kosten? Omgeving Zutphen.  

Gezocht: Video's, licht en geluid Operator tijdens event

Geplaatst: 14 apr
ik zoek iemand die de video's, licht en geluid kan bedienen tijdens een Artist-Talk / Performance in Westerpark studio, Amsterdam. 30 april (13.00-17.00). we beginnen met klein vergoeding van 55, - maar omdat we het elke maand willen organiseren, willen we de fee ook laten groeien.

Freelance Developer Gezocht

Geplaatst: 03-11-2022
Beste freelancers, Voor mijn marketing agency ben ik opzoek naar iemand die goed is met developen en software maken. Wij hebben een software/automation nodig waarin wij USA geregistreerde social media accounts via 1 centraal platform kunnen runnen en niet de IP adressen etc. door de war halen als wij vanuit NL inloggen (als wij dus dingen posten op de accounts moeten USA mensen worden getarget). Denk…

Marketing Automations met API Koppelingen

Geplaatst: 20-10-2022
Beste freelancers, Sinds de zomer van 2021 maken wij gebruik van het communicatie platform messagebird, active campaign, zapier en calendly. We hebben hier mee (messagebird) een geautomatiseerd proces gebouwd waarin leads via whatsapp wordt opgevolgd. De automatische antwoorden worden opgeslagen en teruggekoppeld aan een marketing automation systeem genaamd Active campaign. Dit gebeurd door een HTTP…

Schijf Vergroten Plesk Server

Geplaatst: 01-08-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het volgende: Schijfgrootte vergroten op Plesk server. Extra schijfruimte is aangevraagd op de VPS. Echter in Plesk komt de schijfgrootte er niet bij. Vereist is dat er een document wordt aangeleverd met wat uitgevoerd is en welke commando's gebruikt zijn voor het vergroten van de schijf. Kan jij mij hierbij helpen? Dan zie ik je reactie…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht