Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Beheer & Techniek >
  3. Overige Beheer & Techniek
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Office 365 Expert Gezocht

Opdracht ID: 49052

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 04-10-2021
Reacties: 2
Locatie: 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 12-10-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij hebben een groeiende organisatie die actief is in de internationale veevoederadditieven branche. Ongeveer anderhalf jaar geleden is besloten online samen te gaan werken met behulp van Office 365. Dit heeft ons veel gebracht op het gebied van communicatie vanuit de thuiswerkplek, echter zijn tijdens de implementatie nog niet alle voordelen van Office 365 en bijbehorende diensten benut.

Er is geëxperimenteerd met diverse onderdelen zoals Planner, Approvals, en MS Flow maar een juiste inregeling hiervan die herhaaltaken automatiseert en/of eenvoudiger maakt is nog niet gelukt.

Om de voordelen van Office 365 beter te benutten zoeken wij een freelancer die ons kan voorzien van advies, de implementatie en kennisoverdracht op onze medewerkers zodat ook zij in de toekomst de processen kunnen beheren.

De opdracht zal uit drie onderdelen bestaan:
1) Toetsing van bestaande inrichting van Office 365; Beoordeling van SharePoint/Onedrive/Teams en optioneel een verbeteradvies voor een betere inrichting.
2) Samenwerking binnen teams/tussen teams/binnen teams met externe partijen.
3) Workflow inrichting; terugkerende, routinematige werkzaamheden met behulp van bijvoorbeeld: planner, approval, Flow, Froms, Power automate, et cetera.

De opdracht om ons te begeleiden zal zijn op project/uurbasis. Bij voorkeur diverse malen op kantoor in Den Bosch om communicatie eenvoudig en overzichtelijk te houden.

Vereiste kennis en ervaring:
  • Office 365 (Onedrive/SharePoint, Teams, gerelateerde apps)
  • Data behandeling en verwerking (Importeren en exporteren van data tussen verschillende programma’s)
  • Ervaring met implementatie operationele Office 365 tools

Interesse? Reageer direct!

Freelance technici die hebben gereageerd (2)

Rudi
Rudi
05-10-2021
2 referenties
Gemiddelde score
8.8
Mehmet Akif
Mehmet Akif
05-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance beheer en techniek opdrachten

Freelance Developer Gezocht

Geplaatst: 03-11-2022
Beste freelancers, Voor mijn marketing agency ben ik opzoek naar iemand die goed is met developen en software maken. Wij hebben een software/automation nodig waarin wij USA geregistreerde social media accounts via 1 centraal platform kunnen runnen en niet de IP adressen etc. door de war halen als wij vanuit NL inloggen (als wij dus dingen posten op de accounts moeten USA mensen worden getarget). Denk…

Marketing Automations met API Koppelingen

Geplaatst: 20-10-2022
Beste freelancers, Sinds de zomer van 2021 maken wij gebruik van het communicatie platform messagebird, active campaign, zapier en calendly. We hebben hier mee (messagebird) een geautomatiseerd proces gebouwd waarin leads via whatsapp wordt opgevolgd. De automatische antwoorden worden opgeslagen en teruggekoppeld aan een marketing automation systeem genaamd Active campaign. Dit gebeurd door een HTTP…

Schijf Vergroten Plesk Server

Geplaatst: 01-08-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het volgende: Schijfgrootte vergroten op Plesk server. Extra schijfruimte is aangevraagd op de VPS. Echter in Plesk komt de schijfgrootte er niet bij. Vereist is dat er een document wordt aangeleverd met wat uitgevoerd is en welke commando's gebruikt zijn voor het vergroten van de schijf. Kan jij mij hierbij helpen? Dan zie ik je reactie…

Freelance Fortran Programmeur Gezocht

Geplaatst: 17-05-2022
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Fortran programmeur voor het doorvoeren van wijzigingen in bestaande milieu software. We bespreken de door te voeren wijzigingen. Jij verwerkt die en op basis van onze controleresultaten voer je de laatste wijzigingen door om te komen tot een definitieve oplevering. Wij horen graag van jullie.

Freelance Arduino Programmeur Gezocht

Geplaatst: 04-04-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Arduino programmeur die voor mij een programma kan schrijven voor het aansturen van een motor op basis van een seriële input (RS232). Wie kan die voor mij doen? Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Hulp bij Voorbereiding en Live-gang van Drupal Website

Geplaatst: 10-03-2022
Beste freelancers, Wij zoeken een ervaren Linux systeembeheerder die ons in de komende maanden gaat helpen met het voorbereiden en live zetten van een website, die behoorlijk groot is. Groot heeft daarbij betrekking op zowel het aantal pagina's als het aantal bezoekers en medewerkers dat ingelogd is. De configuratie is opgebouwd uit Linux (RedHat), Apache, PHP, MySQL 8, Varnish en MemCache. Drupal…

ROI Calculator Maken in Excel

Geplaatst: 14-02-2022
Beste freelancers, ROI Calculator maken in Excel: Formule t.b.v. gebruik stimuleren bepaalde software en services. Variabelen zoals uurloon personeel, brandstofkosten, aantal voertuigen, kosten voertuig, aantal werknemers, aantal stops versus besparingspercentages bij gebruik software en services door kortere routes, minder personeelsinzet, lagere materieelkosten e.d. , hogere productiviteit. Zoeken…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht