Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Animatie
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
4 augustus 2021 12:25

Budget
€ 40 tot 60 p.u.
Locatie
Milsbeek, Limburg
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48531

Freelance Mentor Gezocht voor Blender 3D

40 tot 60 p.u. Milsbeek, Limburg (2) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
4 augustus 2021 12:25
Categorie
Design & Multimedia
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Animatie freelancer of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een mentor voor leren te werken in blender 3D ik heb dit nodig om een project uit te werken. In een later stadium kunnen er ook uren in gekocht worden. Voorstel 60 euro per uur. Maar weet niet wat reëel is.

Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn middels een reactie via Hoofdkraan.nl.
Stuur deze opdracht door:

Freelance animators die hebben gereageerd (2)

Harmen
04-08-2021
Benno
04-08-2021
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
4 augustus 2021 12:25

Budget
€ 40 tot 60 p.u.
Locatie
Milsbeek, Limburg
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48531

Freelance animatiefilm opdrachten

Korte 2D of 3D Proces Animatie Maken
Beste freelancers,    We zoeken iemand die een korte uitleg animatie/video (2D of 3D) voor ons kan maken van het proces waar we een machine voor gaan ontwikkelen. We zitten in Nijkerk en zouden de uitleg graag bij ons op locatie geven.    Ben je geïnteresseerd? Dan zien we je reactie graag tegemoet.
24 sep
Freelance Game Designer Gezocht
Beste freelancers,    Game designer gezocht die ervaring heeft met het ontwerpen -vormgeven- van dieren, mensen, flora en fauna, landschappen en andere elementen voor games als Roblox. Wij gebruiken zelf blender maar je mag ook andere software gebruiken voor het tekenen. De ontwerp style is low poly. We zijn al erg ver met deze game dus de…
15 sep
Animatiefilmpjes voor Verpleeghuis (Poetsinstructie)
Beste freelancers,    Voor poetsinstructies voor de verzorgenden in een verpleeghuis zijn wij op zoek naar iemand die hier animatiefilmpjes voor kan maken. Het gaat om 5 filmpjes waarvan steeds een gedeelte overeenkomt en dan een andere situatie visueel zal worden gemaakt. Bijvoorbeeld het poetsen van tanden of het poetsen van een kunstgebit.…
1 sep
Videoclip Maken met Hybride Animaties
Beste freelancers,    Een videoclip van 3 minuten maken met bewegende poppen met een hoofd van een fotoafbeelding waarbij de mond ook beweegt.    Beperkt budget, is een hobbyproject. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn via een reactie op Hoofdkraan.nl.
18 aug
Outro van Logo aan Einde van Video
Beste freelancers,    Wij zijn een grote Nederlandse (web)shop voor tuinmeubelen. Wij hebben diverse sfeervideo's. Nu hebben wij 1 algemene, mooie outro nodig aan het einde van de video van ons logo.    Wie kan ons verder helpen? We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
2 aug
Freelance Animator Gezocht voor Online BreakfastShow
Beste freelancers,    Wij maken een online programma, een soort goodmorning breakfast show, en hebben inmiddels meerdere aflevering internationaal afgerond. Voor onze organisatie zoeken wij een professionele en creatieve animator die ons kan helpen met het maken van meerdere animaties.     Het betreft in totaal 18 filmpjes…
8 jul
Toon meer