Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Websites & Applicaties >
 3. Front End Development
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
2 augustus 2021 14:25

Budget
€ 40 tot 60 p.u.
Locatie
Doetinchem, Gelderland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48516

Freelance Medior Frontend Developer Gezocht

40 tot 60 p.u. Doetinchem, Gelderland (5) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
2 augustus 2021 14:25
Categorie
Websites & Applicaties
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelance front end developer of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Voor verschillende projecten bij onze organisatie zijn we op zoek naar een freelance medior frontend developer die ons bestaande (in-house) frontend-team kan versterken.

Momenteel werven we actief nieuwe in-house developers. De komende maanden willen we onze bestaande capaciteit uitbreiden met freelance developers om een piek aan werkzaamheden goed op te kunnen vangen.

Dit ben jij
 • Je denkt verder dan alleen development. Je begrijpt de context van een applicatie en weet als geen andere dat je software altijd bouwt voor mensen, nooit voor machines.
 • Je bent iemand die het leuk vindt om zich vast te bijten in uitdagingen en pas loslaat als het is gefixt.
 • Je frontend code is gebaseerd op moderne best-practices en is goed te onderhouden.
 • Je werkt samen met UI/UX’ers en onze frontend-developers om de beste no-nonsense software te ontwikkelen.
 • Je wordt zenuwachtig als een project waar je aan werkt niet in Git staat.
 • HTML/CSS/SCSS kennen geen geheimen meer voor jou. Een ontwerp zet jij volgens best-practices om in een ijzersterke frontend codebase. 
 • Jij gebruikt NPM om de dependencies van je projecten te beheren.

Je gaat de frontends van diverse eigen projecten en projecten voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. De werkwijze en de frameworks wisselen per project.
Voor sommige projecten werk je in frontend-only codebases. Bijvoorbeeld aan een webapp in VueJS. Voor andere projecten ben je bezig met het bouwen en onderhouden van Sass in een WordPress-omgeving.
Een paar voorbeelden van je dagelijks werk:
 • Een klant wil een bestaande maatwerkapplicatie laten uitbreiden met een nieuwe feature. We schakelen met een UI/UX’er en ontvangen een ontwerp. De klant is enthousiast. Jij gaat dit design vervolgens bouwen in de VueJS-app.
 • Een nieuwe klant meldt zich enthousiast met een idee voor een nieuwe dienst. We maken een design en de backenders kunnen niet wachten om in het project te duiken. Samen met hen zet je het idee van de klant om in een succes.

Bij interesse zien we je reactie graag tegemoet.
Stuur deze opdracht door:

Freelance front end developers die hebben gereageerd (5)

Bjorn
02-08-2021
danny
02-08-2021
Roelf
02-08-2021
Minaxi
05-08-2021
Arnoud
05-08-2021
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
2 augustus 2021 14:25

Budget
€ 40 tot 60 p.u.
Locatie
Doetinchem, Gelderland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48516

Freelance frontend development opdrachten

Freelance Web Developer voor het Maken van Webformulieren
Beste freelancers,    Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een webdesigner die met de volgende taken aan de slag gaat: Maken van diverse webformulieren op basis van de css framework W3C(W3.css) Het uitbreiden van bestaande webformulieren met nieuwe functionaliteiten. Het verwerken van data van de webformulieren middels simpele Javascript…
22 sep
Freelance Front End Development voor Vastgoed Platform
Beste Freelancers,    Ons platform (vastgoed gerelateerd) ontvangt maandelijks ruim 1.000.000 bezoekers en we zijn bezig met de ontwikkeling van een V2. Tijdens het ontwikkelen lopen we er tegenaan veel tijd te verliezen (vanwege het gebrek aan ervaring) met de implementatie van de front-end. Ook willen we lokale versies van de site in andere…
2 sep
CSS Specialist voor Implementatie van een Grafisch Design
Beste freelancers,    Wij zijn een start-up en hebben een innovatieve oplossing die we volgend jaar als SaaS oplossing op de markt willen brengen.    We zoeken we een html/css specialist. Het grafisch ontwerp en het UX design is gereed, de toepassing (Angular) werkt functioneel, maar nu moet deze met html/css worden aangepast…
11 aug
Freelance Programmeur om Email Signatures met Html te Maken
Beste freelancers,    Als merk-makers ontwikkelen we de visuele identiteit voor nieuwe en bestaande organisaties en ondernemers, waarbij we dat ook graag consistent zien toegepast in een robuuste email signature.  De signature wordt dus niet zomaar dmv een plaatje en teksten in de applicatie zelf aangebracht, maar op de PC / in het systeem…
12 jul
Freelance Front End Developer met Angular Kennis Gezocht
Beste freelancers,    Voor het door onszelf ontwikkelde platform gaan we de komende periode werken aan een nieuwe release. Nieuwe functionaliteiten, upgrades en kleine touch-ups gaan toegevoegd worden. Hiervoor hebben we ook op front-end tijdelijk extra slagkracht nodig.  Heb jij voldoende kennis van Angular, heb je zin een korte enerverende…
5 jul
React Native Freelancer Gezocht
Beste freelancers,    Gezocht: React Native freelancer    Wij zijn een professionele studio voor communicatie, marketing, grafische vormgeving, webdesign, fotografie, video en artist impressions.    We zijn op zoek naar een React Native freelancer die een module kan maken die koppelt met Mollie.   …
15 jun
Toon meer