Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Websites & Applicaties >
 3. Front End Development

Freelance Medior Frontend Developer Gezocht

Opdracht ID: 48516

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 02-08-2021
Reacties: 5
Doetinchem, Gelderland
Laatst gewijzigd: 05-08-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Voor verschillende projecten bij onze organisatie zijn we op zoek naar een freelance medior frontend developer die ons bestaande (in-house) frontend-team kan versterken.

Momenteel werven we actief nieuwe in-house developers. De komende maanden willen we onze bestaande capaciteit uitbreiden met freelance developers om een piek aan werkzaamheden goed op te kunnen vangen.

Dit ben jij
 • Je denkt verder dan alleen development. Je begrijpt de context van een applicatie en weet als geen andere dat je software altijd bouwt voor mensen, nooit voor machines.
 • Je bent iemand die het leuk vindt om zich vast te bijten in uitdagingen en pas loslaat als het is gefixt.
 • Je frontend code is gebaseerd op moderne best-practices en is goed te onderhouden.
 • Je werkt samen met UI/UX’ers en onze frontend-developers om de beste no-nonsense software te ontwikkelen.
 • Je wordt zenuwachtig als een project waar je aan werkt niet in Git staat.
 • HTML/CSS/SCSS kennen geen geheimen meer voor jou. Een ontwerp zet jij volgens best-practices om in een ijzersterke frontend codebase. 
 • Jij gebruikt NPM om de dependencies van je projecten te beheren.

Je gaat de frontends van diverse eigen projecten en projecten voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. De werkwijze en de frameworks wisselen per project.
Voor sommige projecten werk je in frontend-only codebases. Bijvoorbeeld aan een webapp in VueJS. Voor andere projecten ben je bezig met het bouwen en onderhouden van Sass in een WordPress-omgeving.
Een paar voorbeelden van je dagelijks werk:
 • Een klant wil een bestaande maatwerkapplicatie laten uitbreiden met een nieuwe feature. We schakelen met een UI/UX’er en ontvangen een ontwerp. De klant is enthousiast. Jij gaat dit design vervolgens bouwen in de VueJS-app.
 • Een nieuwe klant meldt zich enthousiast met een idee voor een nieuwe dienst. We maken een design en de backenders kunnen niet wachten om in het project te duiken. Samen met hen zet je het idee van de klant om in een succes.

Bij interesse zien we je reactie graag tegemoet.

Freelance front end developers die hebben gereageerd (5)

Bjorn
Bjorn
02-08-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
danny
danny
02-08-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.2
Roelf
Roelf
02-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Minaxi
Minaxi
05-08-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Arnoud
Arnoud
05-08-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.4

Freelance frontend development opdrachten

Freelance Frontend Developer Gezocht voor ICT Organisatie
Geplaatst: 14 jan
Beste freelancers, Onze organisatie ondersteunt lerende organisaties met verschillende software oplossingen om mee te leren. Onze organisatie is op zoek naar een ervaren Javascript (frontend) developer die gemotiveerd is om zijn/haar passie & skills te steken in toekomstige projecten en daarbij onze missie deelt om digitaal leren te transformeren. Je gaat hierbij werken aan spannende en uitdagende…

Front-end Developer Vue.js voor Online Registratiesysteem
Geplaatst: 12 jan
Beste freelancer, Wij zijn een bureau voor digitale innovatie en IT-services. We zijn op zoek naar een freelance front-end developer (Vue.js): Voor een greenfield project waarbij we de bouw van een online registratiesysteem / verhuursysteem realiseren, zoeken we naar extra capaciteit voor een periode van 3 maanden met een inzet van minimaal 32 uur per week, waarbij de kans op een verlenging naar 6…

HTML Handtekening in Email Implementeren
Geplaatst: 23-12-2021
Beste freelancers, Voor mijn twee bedrijven wil ik graag een mooie HTML handtekening in mijn mail handtekeningen hebben. Ik zou deze graag zelf ontwerpen. maar wel met een beetje hulp en advies hoe ik dit het beste op kan maken en waar ik rekening mee moet houden. Het zou fijn zijn als je mij daarna kunt helpen om ervoor te zorgen deze handtekeningen worden omgezet en op de juiste wijze wordt ingesteld…

Bestaande Wordpress Website Omzetten in HTML met Voorportaal
Geplaatst: 20-12-2021
Beste freelancers, Ik wil graag mijn bestaande Wordpress website laten omzetten in HTML met een voorportaal zodat ikzelf de content kan aanpassen. Op de website bied ik mijn gitaarlessen aan, deze site bestaat uit ca. 7-10 pagina's. Daarnaast zou ik een een database gebouwd willen hebben met een aantal mogelijkheden zoals mp3 aanpassen op alle snelheden, pdf reader en een metronoom die…

Freelance Frontend Developer About-us Pagina Maken in HTML
Geplaatst: 23-11-2021
Beste freelancers, Wij willen graag onze about-us pagina updaten. We hebben de content in ms word gemaakt en zoeken iemand die dit in HTML kan omzetten. Onze huidige website draai op Magento 1.9x, hierin moet de about-us pagina opgenomen worden. Heb je interesse, dan kan ik je onze schets toesturen.

Front-end Developer met SEO Skills voor 4 Maanden
Geplaatst: 11-11-2021
Beste freelancers, Voor ons printmanagementbureau in Breda zijn we op zoek naar een front-end developer met SEO skills. Het gaat om een tijdelijke vervulling van werkzaamheden ivm verlof van ons collega. De hoeveelheid van uren zal variëren tot ongeveer 16 uur per maand. De werkzaamheden bestaan uit: Uitvoeren van updates Wordpress website’s/webshop SEO Opmaken en versturen van Nieuwsbrieven…

Perfectioneren Template (Bootstrap 4, jQuery, HTML5)
Geplaatst: 29-10-2021
Beste freelancers, Bootstrap 4, jQuery, html5 en design skills. In eerste instantie zijn we voor een bestaande, aangekochte template gegaan echter moet deze template gestript en aangepast worden aan ons eigen cms systeem. Remote werken gaat helaas niet. Er zal een werkplek op ons kantoor worden vrijgemaakt. Ik denk dat dit beter op uurbasis gedaan kan worden dus noem je uurtarief maar? Ik zie graag…

Toon meer