Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Marketing & Communicatie >
 3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Junior Marketeer Google Ads (SEA) en Facebook Ads

Opdracht ID: 47777

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 20-05-2021
Reacties: 3
Locatie: Zaltbommel, Gelderland
Laatst gewijzigd: 08-06-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor ons marketingbureau zijn wij op zoek naar een freelance junior marketeer die ons op projectbasis komt ondersteunen met diverse marketing activiteiten.

Belangrijk: we zijn niet op zoek naar bureau's of tussenpartijen die mensen aan willen bieden.

Wat verwachten we?
 • Minimaal één jaar ervaring met Google Ads (SEA) en kan zelfstandig campagnes opzetten, optimaliseren en beheren en je hebt hier positieve resultaten mee behaald).
 • Minimaal één jaar ervaring met Facebook / Instagram Advertising en kan zelfstandig campagnes opzetten, optimaliseren en beheren en je hebt hier positieve resultaten mee behaald.
 • Ervaring met Analytics (doelen maken en analyseren) is geen eis, maar heeft wel onze voorkeur.
 • Kan maandelijks een rapportage maken aan de hand van een template die wij leveren waar de resultaten in staan en waar je advies in geeft.
 • Bereid om op afspraak een call te voeren met de klant om resultaten te bespreken 
 • Kan een vooronderzoek uitvoeren (zoekwoordenonderzoek, doelgroepen onderzoek om de klant vooraf een goede inschatting van de resultaten te geven)
 • Ervaring met programma's als MOZ, Ubersuggest, Semrush is niet vereist maar dien je wel te leren.
 • Je bent betrouwbaar, komt afspraken na en denkt pro-actief mee om het beste uit onze campagnes te halen
 • Je bent bereid om vanuit onze naam te werken en vind het niet erg om onder een senior marketeer te werken en zijn advies op te volgen.
 • Je bent flexibel en vanaf juni beschikbaar tussen de 8 en 16 uur per week voor ons te werken met kans op uitbreiding.
 • Je voert het werk zelf uit en zet geen derde in om dit te doen.

Wat bieden we?
 • Senior marketeers met ervaring die je waar nodig begeleiden om te groeien en meer te leren over marketing. We kijken met je mee zodat je er niet alleen voor staat. Samen gaan we voor het beste resultaat voor de klant..
 • Werken vanuit huis, waarbij er regelmatig contact is middels ZOOM meetings
 • Een vast aantal minimale marketinguren op maandbasis indien de samenwerking bevalt en er voldoende opdrachten zijn te beginnen met gemiddeld 8 uur per week wat bij succes al snel kan oplopen tot 24u per week. Bij voorkeur heb je de ruimte om dit op te volgen.
 • Duidelijke afspraken en je factuur altijd netjes binnen 30 dagen betaald
 • Een uurtarief passend bij je ervaring (starter, beginnend marketeer).
 • Voldoende vrijheid om jouw kennis in te zetten

Ben jij de freelancer die we zoeken? Ben je beschikbaar en wil je binnenkort voor ons aan de slag? Stuur dan je motivatie voor 28 mei naar ons toe via Hoofdkraan.nl. Vermeld hierin duidelijk wat je ervaring is en hoe je hier aan bent gekomen (opleiding, cursus etc)..

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (3)

Dominique
Dominique
20-05-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.3
Max
Max
21-05-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Arne
Arne
21-05-2021
1 referenties
Gemiddelde score
9.5

Freelance online marketing opdrachten

Marketing expert voor ecommerce merk in de wielersport niche

Geplaatst: 23 mei
Beste professional, Mijn naam is Mika Westenberg, de oprichter van een fiets accessoires merk, wat ik 2,5 jaar geleden ben begonnen. Het hoofdproduct betreft een op Nederlands bodem gemaakt fietsophangsysteem. Dit product is uniek en ontwikkeld met een engineer. Daarnaast zijn er recent extra accessoires toegevoegd, om de LTV te verhogen. Door mijn achtergrond in productontwikkeling is het ophangsysteem…

(Job) Marketeer IT sector

Geplaatst: 10 mei
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar marketeers die ervaring hebben met het online adverteren naar deze specifieke doelgroep: IT. Interesse gebied: Data Science en Machine learning. Deze groep is mijn target. Het mag uiteraard wel wat breder worden ingesteld, maar zo heb je in ieder geval een duidelijk kader. De opdracht is, het promoten van online vacatures via de social kanalen en via linkedin,…

Ervaren copywriter gezocht (Expert Level)

Geplaatst: 1 mei
Hey mijn naam is Jelte-Pier Wij zijn op zoek naar een part time copywriter die zich wil aansluiten bij het ** team Wij zijn een jong E-commerce bedrijf in de supplementen Niche. Met momenteel een klein team van 6 mensen internationaal, 400+ Trustpilot reviews en een redelijk groot klantenbestand zijn wij flink aan het uitbreiden. Momenteel zijn we op zoek naar iemand die goede headlines…

Google-adds hulp gezocht voor campagne startup

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Voor onze start-up met verplaatsbare rust en ontprikkel-cabines voor scholen, bedrijven, festivals en evenementen zijn we op zoek naar iemand die ons voor een leuke prijs een mooi google-adds campagne kan opzetten. Wij komen hiermee zelf in de basis redelijk mee uit de voeten, alhoewel het enigszins 'gokken' blijft of we de juiste content en inhoud toevoegen. Daarom willen…

Vernieuwende Creatieve Content Marketeer

Geplaatst: 10-04-2023
Beste freelancers, voor ons marketingbureau in Rotterdam zijn we op zoek naar een vernieuwende, creatieve content marketeer. Iemand die ons kan helpen om ons bedrijf meer zichtbaarheid te geven. Tot snel.

Online marketeer

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancers, We zijn een kleine kappersketen met in totaal 6 salons (onder 2 namen) voor het verder professionaliseren en eventueel uitbreiden van de diverse kanalen van onze socials zijn we opzoek naar een online-marketeer. Gaat om werven van medewerkers en onze merken beter in de markt zetten.

Sustainable high end slow fashion brand

Geplaatst: 27 mrt
Beste freelancers, Sinds 2 maart heb ik mijn eigen label en winkel gelanceerd. Mijn website moet omgezet worden in het Engels en daarbij is het bereiken van de juiste doelgroep en een stukje online marketing nu erg belangrijk. Een mooie uitdaging om evt samen te groeien? 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht