Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
30 augustus 2021 09:05

Budget
> € 2000
Locatie
Breda, Noord-Brabant
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48708

Freelance Grafisch Vormgever Gezocht voor HTML Website

> 2000 Breda, Noord-Brabant (5) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
30 augustus 2021 09:05
Categorie
Design & Multimedia
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelance grafisch ontwerper of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Wij zoeken vormgever die 10 HTML-pagina's om voor ons de juiste uitstraling te bedenken. Ik heb al 8 jaar een gratis Tarot dagkaart app in diverse talen, gezien de veelvuldigheid van het gebruik hiervan gaan we nu ook een website koppelen en de app vernieuwen. Gedeeltelijk gratis, maar ook betaalde readings zijn dan mogelijk. Hiervoor zoek ik een grafisch vormegever die de juiste look kan geven aan onze website.

De look moet niet te zweverig zijn, maar mag wel iets mystieks hebben. We zouden ook hulp nodig kunnen hebben bij de verdere ontwikkeling van de App zelf.

Graag verneem ik van jullie bij interesse, dan kunnen we eventueel een afspraak maken (regio Breda).
Stuur deze opdracht door:

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (5)

Lonneke
30-08-2021
Danny
30-08-2021
danny
30-08-2021
Ilja
30-08-2021
Rik
Rik
31-08-2021
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
30 augustus 2021 09:05

Budget
> € 2000
Locatie
Breda, Noord-Brabant
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48708

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

PowerPoint Presentatie voor 21 Dinner
Beste freelancers,    Wij willen een super vette PowerPoint presentatie maken voor het 21 dinner van mijn zoon.  Veel foto’s en filmpjes, ‘roasten’ en ‘lullepotten’. Het moet een presentatie van ongeveer 20 minuten worden.    Kan je ons helpen? Reageer direct!
20 sep
Template Inrichten en Omzetten naar PDF
Beste freelancers,    Een (gratis) document template inrichten en omzetten naar pdf (max 2 pagina's). Dit is een opdracht op beginnersniveau. Opdracht heeft haast en moet z.s.m. opgepakt worden.    Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik graag spoedig een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
17 sep
Ontwerp van Powerpoint Presentatie voor Tech Start-up
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ontwerper die een Powerpoint presentatie kan vormgeven voor een Rotterdamse tech start-up in lijn met de brand guide en reeds ontworpen andere uitingen.    Interesse in deze klus? Dan zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
16 sep
eBook obv Serie Online Artikelen (Epub en PDF)
Beste freelancers,    Wij zoeken een iemand die ons kan helpen met het maken van een e-book op basis van een serie bestaande online artikelen. De artikelen gaan allemaal over de klimaatverandering, de richtlijn van de omvang is ca 15.000 woorden die wij kunnen aanleveren bij interesse. We willen het ebook graag in Epub + pdf…
14 sep
Freelance Grafisch Ontwerper Gezocht Breed Inzetbaar
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar grafisch ontwerper die breed inzetbaar is en voor ons meerdere opdrachten kan uitvoeren. De opdrachten bestaan uit: ontwerp logo ontwerp huisstijl ontwerp flyer, folders, menukaarten, poster, banners etc.   Belangrijk is wel dat je in de omgeving van Tilburg woont zodat we overleg bij…
31 aug
Grafische Vormgever Gezocht t.b.v. Digitale Handtekening
Beste freelancers,    Wie o wie kan ons helpen met een digitale handtekening voor Microsoft Outlook en Gmail?    We hebben een logo alleen kunnen veel ontvangers deze niet zien en verspringt er van alles?  Graag zou ik ook willen weten wat het kost.    We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
28 aug
Toon meer