Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Freelance Engineer SolidWorks

Geplaatst op:
6 februari 2020 17:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
3D & CAD
Opdracht ID:
42354
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie:
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij produceren aluminium en stalen onderdelen middels CNC machines en lasrobot. Voor de producties moeten tekeningen gereed gemaakt (en soms aangepast) worden in SolidWorks.

Onze producten worden internationaal toegepast. Voor een periode van ca. 6 maanden zijn wij op zoek naar ondersteuning van onze bestaande team van 5 engineers.
Woonachtig in de omgeving van Alphen aan den Rijn en ervaring met SolidWorks is een vereiste.
Het werk dient bij ons op kantoor te worden uitgevoerd.

Voor een impressie van onze werkzaamheden kunnen wij een link naar onze project video toesturen.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (4)

Sed Sed 06-02-2020
Joel Joel 06-02-2020
referentiesterren
6 referenties
Alexander Alexander 06-02-2020
Dwight Dwight 11-02-2020

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

3D Modellen Omzetten naar 2D Werktekeningen
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die onze complexe vorm 3D modellen kan omzetten naar 2D werktekeningen die zo geschikt worden gemaakt voor CNC freesbewerkingen. Het gaat om een samenstel van een tiental onderdelen met nauwkeurige passingen en oppervlaktebewerkingen.    Ik zie jullie offertes graag tegemoet.
12 jun
3D Visualisatie van Bedrijfspand
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die ons kan helpen met het uitwerken van een bestaande 2D tekening naar een 3D visualisatie.    De tekening betreft een bedrijfspand. Het is hierbij van belang dat niet alleen de buitenkant maar ook van de binnenkant moeten de ruimtes in 3D gevisualiseerd worden. Een voorbeeld van het pand…
7 jun
Tekenaar met Solidworks Gezocht
Beste freelancers,    Ik zoek met spoed een solidworks tekenaar die mij kan helpen met 5 verschillende 2D tekeningen inclusief een bewerkingsplan! (Zie bijlage voor een voorbeeld)  2x plaat  2x blok  1x ring   Kan je mij helpen dan stuur ik je graag meer informatie toe over de opdracht.
3 jun
Ontwerp Uitwerken voor 3D Printen
Beste freelancers,    Ik zoek een industrieel/product ontwerper om een houdertje/kabelclip o.b.v. een ruwe schets om te zetten in een aangepast model dat 3D geprint kan worden. Uiteindelijk wil ik hiervan circa 25 tot 50 stuks laten 3D printen. Het model moet dus geschikt zijn om aan een 3D printservice aan te bieden voor productie. Zij werken…
29 mei
Sketchup Tekening Omzetten naar Autocad
Beste freelancers,    Ik ben met spoed op zoek naar iemand die van een sketchup tekening een eenvoudige Autocad tekening kan maken.    Het gaat om een schoolbalie en de volgende punten: Tekening van de balie in een Europese projectie 2D: voor-, zij- en bovenaanzicht De hoofdmaten van de Balie (3000x2000x1000 mm LxBxH) De tekening…
29 mei
3D Designer voor Houten Vloer
Beste freelancers,    Voor een vloeren retailer zijn wij op zoek naar een designer die een 3D visualisatie van houten vloeren kan maken. Het gaat momenteel om 16 houten vloeren.     Heb je interesse, dan komen we graag met jou in contact om je te voorzien van meer informatie.
28 mei
2D naar 3D in Google SketchUp
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die 2D interieur schetsen om kan zetten naar 3D in Google SketchUp.    Ben je geïnteresseerd? Ik zie je reactie graag tegemoet.
26 mei