Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Animatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Animatie Video Editor voor E-Learning Project

Opdracht ID: 54510

Budget: > € 2000
Geplaatst: 26 jan
Reacties: 1
Locatie: Hilversum, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 31 jan
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Omschrijving:
Wij zijn op zoek naar een getalenteerde freelance animatie video editor die ons kan helpen bij het ontwikkelen van 25 e-learning video's, elk met een duur van ongeveer 2,5 minuut. De video's moeten worden gemaakt met behulp van het programma Vyond, dat AI-gestuurde animatie video generatie mogelijk maakt. Dit betekent dat ongeveer 70% van de animatie automatisch gegenereerd wordt, wat het proces efficiënter maakt. Echter, deze gegenereerde animaties vereisen fine tuning om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de specifieke behoeften en stijl van onze organisatie.

Taken:
- Ontwikkel 25 animatievideo's van elk ongeveer 2,5 minuut lang met Vyond.
- Gebruik AI-gestuurde tools binnen Vyond voor het efficiënt genereren van animaties.
- Voer fine tuning uit op de automatisch gegenereerde animaties om ze aan te passen aan onze specificaties.
- Voeg een AI voice-over toe aan de video's, gebaseerd op de scripts die wij aanleveren.
- Zorg voor een naadloze flow en behoud de stijl van onze organisatie in de video's.

Budget:
Voor de voltooiing van deze 50 video's bieden wij een totaalbedrag van €5.000. Betaling geschiedt na voltooiing en goedkeuring van alle video's.

Vereisten:
- Aantoonbare ervaring met animatie video editing.
- Vermogen om nauwkeurig te werken en aandacht voor detail.
- Vermogen om te werken met AI voice-overs en deze effectief in de video's te integreren.
- Vermogen om de stijl en flow van video's aan te passen aan de branding van onze organisatie.

Reactie:
Ben je geïnteresseerd in deze opdracht en voldoe je aan de vereisten, stuur dan je portfolio en een korte motivatie waarom jij de juiste persoon bent voor deze klus.

Freelance animators die hebben gereageerd (1)

Gijs
Gijs
31-01-2024
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance animatiefilm opdrachten

Animatie video

Geplaatst: 08-12-2023
Hi, Voordat ons bedrijf live gaat willen we voor marketing een animatie video laten ontwikkelen. Deze video is ongeveer een minuut lang. Het is belangrijk dat er gelet wordt op de details. In de video komt onze mascotte voor en dieren in het bos.  We zien graag portfolio's bij de reacties.

Animated Explainer video - Software platform

Geplaatst: 05-09-2023
Hi, We are searching for someone who can create an awesome 2d productvideo about our cloud-based software. Specifications: - 60 seconds product video - Voice-over in English, German and Dutch - The script contains 7 stories/shots Please feel free to contact us for more information.

Uitleg animaties met voice-over

Geplaatst: 15-07-2023
Goedemiddag, Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons uitleg animaties met voice-over kunnen maken. Onze huidige animaties zijn verouderd en we zouden ze graag een upgrade willen geven . Het gaat in totaal om 6 animaties; 1 animatie duurt ongeveer 20 seconden. Het script staat al en hoeft dus niet meer geschreven te worden. Mogelijk zullen er enkele aanpassingen worden doorgevoerd in het script.…

Animatie Maker Gezocht voor Promo/product Filmpje

Geplaatst: 06-07-2023
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een getalenteerde animatie maker om een promo filmpje te maken. Het filmpje zal zich richten op de expertise in gevelreiniging, het verwijderen van cementsluier en andere diensten die wij aanbieden. Wat we in het animatie filmpje willen zien, zijn verschillende verdiepingen met onze BV-logo's, waarbij elke verdieping een andere dienst vertegenwoordigt.…

Kinderboek platen

Geplaatst: 24-06-2023
Beste freelancers, Ik ben een kinderboek aan het maken maar ben opzoek naar een tekenaar. Het gaat over een meisje in een betoverd bos welke verschillende karakters tegen komt in dat bos. Ik wil mooie platen over de gehele bladzijde.

Animatie van een gedicht

Geplaatst: 24-05-2023
Beste freelancers, Wij hebben een bijzonder gedicht geschreven door een dichter met een beperking. Het gedicht neemt je mee in de natuur en het verloop van de seizoenen. Met een korte animatie willen we de dichter verrassen. Wij hebben daarvoor een bescheiden budget.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht