Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. .NET

Freelance .NET Core Developer met Kennis van Chatbots

Opdracht ID: 48457

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 27-07-2021
Reacties: 7
Waddinxveen, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 07-09-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelance .NET Core developer met kennis van chatbots. Ervaring met het Microsoft Bot Framework en/of Microsoft LUIS zijn erg welkom.
  • Initiële samenwerking voor 3 maanden met een grote kans op verlenging en herhaalde inzet.
  • Marktconform tarief
  • Werken kan vanuit huis!

Ben jij de (echte freelance) developer die wij zoeken? Reageer dan via Hoofdkraan op onze oproep met een indicatie van je beschikbaarheid, uurtarief en een recent CV.

Tot snel!

.NET freelancers die hebben gereageerd (7)

Bjorn
Bjorn
27-07-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Onno
Onno
27-07-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.6
Henk
Henk
27-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Wiebe
Wiebe
27-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Arnoud
Arnoud
05-08-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.4
danny
danny
10-08-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.2
Rob
Rob
10-08-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance .NET developer opdrachten

Back-end Developer .NET Core voor Online Registratiesysteem
Geplaatst: 12 jan
Beste freelancer, Wij zijn een bureau voor digitale innovatie en IT-services. We zijn op zoek naar een freelance back-end developer (.NET Core): Voor een greenfield project waarbij we de bouw van een online registratiesysteem / verhuursysteem realiseren, zoeken we naar extra capaciteit voor een periode van 3 maanden met een inzet van minimaal 32 uur per week, waarbij de kans op een verlenging…

Senior .Net Developer met Sitecore Ervaring
Geplaatst: 12-02-2021
Beste freelancers, Bij een project, waarbij een cliënt portal van een financiële dienstverlener geschikt moet worden gemaakt voor een uitrol naar het buitenland, komen we nu expertise tekort met name op .NET vlak. De omgeving bestaat uit API’s, een onderliggende SQL Server database, een mobile app en een Sitecore platform die met elkaar gekoppeld zijn. We komen graag in contact met…

Signmaker in .Net voor een Woocommerce Website
Geplaatst: 19-06-2020
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een .net developer die custom signmaker kan maken geintegreerd in woocommerce website. Het resultaat dat ik in gedacht heb lijkt op signomatic.com/signomatic/plasticsign Kan jij mij hiermee helpen dan kan ik je via youtube een briefing sturen.

SSO met Azure Active Directory Integreren
Geplaatst: 18-06-2020
Beste freelancers. Wij willen voor een bestaand webbased programma de authenticatie regelen via Azure AD. Dit ook om Single Sign On te realiseren. Wij hebben echter geen ervaring hiermee en om tijd te besparen zoeken we een freelancer die ons hiermee kan helpen, d.w.z. dat die de koppeling met Azure kan inrichten om bovenstaande te realiseren. Wie kan ons helpen?

Aanpassing in CSHTML (Spoed)
Geplaatst: 30-03-2020
Beste freelancers, Ik heb een klant waar iets op de homepagina aan tekst gewijzigd moeten worden. Deze staat in cshtml. Aangezien er een belangrijke applicatie achterhangt wil ik dat iemand met kennis kijkt. Helaas heeft het enige spoed door Corona (zorg). Graag iemand met ervaring in C# Groeten Chantal

ASP.Net Developer Gezocht
Geplaatst: 10-03-2020
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een programmeur die het framework ASP.Net kent (Java + HTML5). Wij zouden graag van jou aan de hand van testrapporten, advies willen hebben over de haalbaarheid en kwaliteitswinst die we kunnen behalen met het verbeteren van de huidige codering. We zien je reactie graag tegemoet.

Toon meer