Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Design & Multimedia >
 3. Fotografie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Fotograaf Gezocht op Afroep voor Schoolfotografie

Opdracht ID: 50274

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 01-03-2022
Reacties: 4
Locatie: Schiedam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 04-03-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een organisatie die fotografieklussen aanneemt en zijn op zoek naar een nieuwe schoolfotograaf op freelance basis. Het betreft een hele wisselende klus waarin je op verschillende momenten vooral scholen zal bezoeken.
Omdat er twee periodes bij ons erg druk zijn; namelijk de maanden september/oktober/november en de maanden april/mei/juni, zal je hier als freelancer, uiteraard in overleg, vaker (dagelijks) opgeroepen worden. 

Wij kunnen we je bieden;
 • Freelance schoolfotografie waarop je op afroep beschikbaar bent
 • Je dag zal bestaan uit; samen met een collega op pad gaan, studio opbouwen op de school, foto's van de kinderen maken, studio weer afbouwen en naar huis je foto’s uitzoeken en online zetten!
 • Je hoeft niet je eigen camera’s of apparatuur te gebruiken; wij zullen je van alles voorzien!

Wat wij zoeken:
 • Affiniteit met fotografie
 • Goede omgang met kinderen
 • Enthousiast
 • Flexibel
 • Stressbestendig
 • Geen 09.00 tot 17.00 mentaliteit
 • Woonachtig in omgeving Rotterdam

Lijkt dit je nou echt wat voor jou en ben je geïnteresseerd? Stuur dan een motivatiebrief en eventueel een cv via Hoofdkraan.nl

Freelance fotografen die hebben gereageerd (4)

Feyza
Feyza
01-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Max
Max
01-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Wiedjai
Wiedjai
01-03-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Mehmet Akif
Mehmet Akif
02-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance fotografie opdrachten

Fotograaf in Regio Heerhugowaard

Geplaatst: 14 mrt
Beste freelancers, Wij zijn een poedercoater bedrijf in Heerhugowaard en wij zijn op zoek naar een fotograaf die foto's voor ons wilt maken. Tijdens events, van medewerkers en eventueel van projecten (gevels) die wij hebben voorzien van poedercoating. Interesse? Reageer direct!

Trouwfotograaf in Eindhoven

Geplaatst: 16 mrt
Beste freelancers, Mijn vriend en ik gaan binnenkort trouwen (26-05-23) en wij zijn opzoek naar een fotograaf. Het zou gaan om 2-3 uur maximaal. Ik hoor graag van jullie!  

Fotograaf gezocht voor Advies camera gebruik

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, Voor onze onderneming (carwash) zijn wij op zoek naar een fotograaf die ervaring heeft met photoshop. Wij hebben een fotostudio gebouwd en zouden advies willen over de camera, lichten rondom en een filter maken om de bijgevoegde foto resultaten te behalen. De opdracht is eenmalig en helpt ons om de bouw van onze studio verder af te ronden.  

Jubileum Fotograferen in Amersfoort

Geplaatst: 6 mrt
Beste freelancers, We gaan een jubileum feest houden op 26 augustus in Amersfoort. We zoeken een fotograaf die tussen 15:30 en 17:00 verschillende foto's kan maken tussendoor van vrienden, familie en een groepsfoto. We hebben geen fotocamera dus graag zelf voorzien. Een beginnende fotograaf of hobby fotograaf geniet onze voorkeur.  Bij interesse horen we graag van je.

Freelance Fotograaf Gezocht in Rotterdam

Geplaatst: 6 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf voor donderdag 9 maart tussen 16 en 19 uur op locatie (bijeenkomst hartje Rotterdam). Fotograferen van circa 20 man/vrouw tijdens het volgens van een webshop en de pauze. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Fotograaf voor Bruiloft (Last Minute)

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf voor onze bruiloft foto's a.s. woensdag 15-03-2023. Budget te bepalen in overleg. Onze fotograaf heeft last minute gecanceld, we zoeken iemand die dit kan opvangen.  Bij interesse hoor ik graag van je.

Fotograaf voor Gala 2024

Geplaatst: 16 mrt
Beste freelancers, Mijn dispuut in Amsterdam zal in november 2024 een groot gala houden. De locatie in n.t.b. Op dit moment zijn wij een begroting aan het opstellen en zoeken wij een fotograaf voor een maatschappelijke prijs. Heb jij nou een goed aanbod? Reageer dan op deze advertentie!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht