Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Design & Multimedia >
 3. Fotografie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Fotograaf Gezocht op Afroep voor Schoolfotografie

Opdracht ID: 50274

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 01-03-2022
Reacties: 4
Locatie: Schiedam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 04-03-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een organisatie die fotografieklussen aanneemt en zijn op zoek naar een nieuwe schoolfotograaf op freelance basis. Het betreft een hele wisselende klus waarin je op verschillende momenten vooral scholen zal bezoeken.
Omdat er twee periodes bij ons erg druk zijn; namelijk de maanden september/oktober/november en de maanden april/mei/juni, zal je hier als freelancer, uiteraard in overleg, vaker (dagelijks) opgeroepen worden. 

Wij kunnen we je bieden;
 • Freelance schoolfotografie waarop je op afroep beschikbaar bent
 • Je dag zal bestaan uit; samen met een collega op pad gaan, studio opbouwen op de school, foto's van de kinderen maken, studio weer afbouwen en naar huis je foto’s uitzoeken en online zetten!
 • Je hoeft niet je eigen camera’s of apparatuur te gebruiken; wij zullen je van alles voorzien!

Wat wij zoeken:
 • Affiniteit met fotografie
 • Goede omgang met kinderen
 • Enthousiast
 • Flexibel
 • Stressbestendig
 • Geen 09.00 tot 17.00 mentaliteit
 • Woonachtig in omgeving Rotterdam

Lijkt dit je nou echt wat voor jou en ben je geïnteresseerd? Stuur dan een motivatiebrief en eventueel een cv via Hoofdkraan.nl

Freelance fotografen die hebben gereageerd (4)

Feyza
Feyza
01-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Max
Max
01-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Wiedjai
Wiedjai
01-03-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Mehmet Akif
Mehmet Akif
02-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance fotografie opdrachten

Fotograaf gezocht Diepenveen 22 juni

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Op 22 juni gaan we trouwen. Dat doen we in Diepenveen. Om 14:00. We zoeken een fotograaf die dit moment voor ons wilt vastleggen en die na de ceremonie enkele foto’s met beide families zou willen maken.

Fotograaf bruiloft

Geplaatst: 19 mrt
Beste, voor onze bruiloft op 21 juni 2024 zoeken wij een fotograaf die de trouwceremonie voor ons kan vastleggen. Wij trouwen in Maarssen - Utrecht - op Park Goudestein. Duur is vanaf aankomst (met de boot) tot en met vertrek is ca anderhalf uur.

Bruidsfotograaf

Geplaatst: 22 mrt
Beste fotograaf, Wij op zoek naar een fotograaf voor onze bruiloft bij kasteel wijk van duurstede op 16 mei en eerste foto's van de bruid op een andere locatie. Verwacht tijdstip: 12:00-21:00/22:00  

Fotograaf gezocht voor feest in Vlaardingen 20 april

Geplaatst: 28 feb
Hi, op zaterdagmiddag 20 april geven wij een familiefeest in Vlaardingen en we zoeken nog een fotograaf, die wat leuke sfeerfoto's kan maken en aantal groepsfoto's. Het feest is van 16.00 tot 21.00 uur, maar je hoeft niet de hele tijd te blijven. Wie lijkt dit leuk om te doen? Budget is ong 300 euro. We horen het graag!

Fotograaf trouwerij

Geplaatst: 15 mrt
Beste freelancers, We zoeken een beginnende fotograaf, die vanaf 14:30 tot 17:00 uur foto’s maakt van onze trouwerij op 27 september 2024. Zelf wil ik graag het album maken, maar we zoeken iemand, die in dit tijdsbestek foto’s maakt bij kasteeltje de kinkelenburg te Bemmel.

Photographer needed for a concert on April 13

Geplaatst: 13 mrt
Hi, We’re looking for a photographer who can take few photos during our choir concert on 13th April, two hours in the afternoon, budget up to 50€ per hour  

Beginnend bruidsfotograaf gezocht

Geplaatst: 5 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken een beginnende trouwfotograaf voor vr 13 september. We hebben geen wens betreft een fotoalbum. Alleen digitale foto's. Een fotograaf die exact weet welke momenten niet mogen ontbreken in een reportage en vanuit het juiste punt genomen. We hebben geen heel hoog budget. Het is van ca 10.00 uur tot 18.00 uur. Wie kan deze mooie dag voor ons vastleggen en meebeleven?…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht