Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Design & Multimedia >
 3. Fotografie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Fotograaf Gezocht op Afroep voor Schoolfotografie

Opdracht ID: 50274

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 1 mrt
Reacties: 4
Locatie: Schiedam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 4 mrt
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een organisatie die fotografieklussen aanneemt en zijn op zoek naar een nieuwe schoolfotograaf op freelance basis. Het betreft een hele wisselende klus waarin je op verschillende momenten vooral scholen zal bezoeken.
Omdat er twee periodes bij ons erg druk zijn; namelijk de maanden september/oktober/november en de maanden april/mei/juni, zal je hier als freelancer, uiteraard in overleg, vaker (dagelijks) opgeroepen worden. 

Wij kunnen we je bieden;
 • Freelance schoolfotografie waarop je op afroep beschikbaar bent
 • Je dag zal bestaan uit; samen met een collega op pad gaan, studio opbouwen op de school, foto's van de kinderen maken, studio weer afbouwen en naar huis je foto’s uitzoeken en online zetten!
 • Je hoeft niet je eigen camera’s of apparatuur te gebruiken; wij zullen je van alles voorzien!

Wat wij zoeken:
 • Affiniteit met fotografie
 • Goede omgang met kinderen
 • Enthousiast
 • Flexibel
 • Stressbestendig
 • Geen 09.00 tot 17.00 mentaliteit
 • Woonachtig in omgeving Rotterdam

Lijkt dit je nou echt wat voor jou en ben je geïnteresseerd? Stuur dan een motivatiebrief en eventueel een cv via Hoofdkraan.nl

Freelance fotografen die hebben gereageerd (4)

Feyza
Feyza
01-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Max
Max
01-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Wiedjai
Wiedjai
01-03-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Mehmet Akif
Mehmet Akif
02-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance fotografie opdrachten

Fotograaf Gezocht in Amsterdam

Geplaatst: 28 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf. Hieronder de opdracht in het Engels: I am an artist who lives in Amsterdam lately. I am looking for someone to take portrait and photos for my digital accounts. Interesse? Dan zie ik je reactie graag in het Engels tegemoet.

Fotograaf Gezocht voor Jubileumfeest

Geplaatst: 14 nov
Beste freelancers, We zoeken een fotograaf op 5 juni vanaf 19 uur, die ons jubileumfeest kan vastleggen. We vieren nu het feest groot (100 man), omdat we destijds geen huwelijksfeest hebben gegeven. De borrel zal starten om 19 uur om vervolgens over te gaan in een (dans)feest tot middernacht. Dus de look en feel van een huwelijk, maar dan met nadruk op de viering. We zijn op zoek naar een fotograaf…

Branding Portretfotograaf in Rotterdam

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf in Rotterdam die een aantal portretfoto's van mij kan maken. Voor mijn website en al het grafische werk heb ik wat eigen branding- en beeldmateriaal nodig. Het krachtig positioneren van mezelf op foto. Zelf vind ik buitenlicht altijd het mooiste, maar achtergrond daarvoor is moeilijk. Binnen is ook prima, maar wel afhankelijk van het licht en…

Food Fotograaf Gezocht in Almere

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een fotograaf die gespecialiseerd is in het fotograferen van eten. Het gaat voornamelijk om ontbijt. De setting is er al, maar ideeën zijn altijd welkom. Het gaat om 40 foto's. Dat varieert van een flesje sap tot aan een ontbijtmenu. Budget is €500,- voor een dagdeel fotografie. Locatie is Almere-poort en alle foto's worden in huis genomen. …

Assistent Fotografie Gezocht in Heemstede

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Ik ben portretfotografe en ben op zoek naar een assistent(e). Liefst iemand in de buurt van Heemstede/Haarlem en omgeving. Met name ervaring met studioverlichting is belangrijk voor mij. Vermeld in je reactie graag je uurtarief en eerdere ervaring.  

Fotograaf voor Schilderijen in Nijmegen

Geplaatst: 14 nov
Beste freelancers, Ik zoek een fotograaf die een aantal van mijn schilderijen wil fotograferen. Locatie: Nijmegen. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.  

Instagram Shoot in Amsterdam

Geplaatst: 11 nov
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die professionele foto’s kan maken van mij en een vriendin voor onze Instagram. Mogelijk op meerdere locaties in de binnenstad van Amsterdam.  Interesse? Dan zien we je reactie met portfolio graag tegemoet.  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht