Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Apps

Flutter + PHP Developer Gezocht Betalingsapp Tickets

Opdracht ID: 49718

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 21-12-2021
Reacties: 4
Enschede, Overijssel
Laatst gewijzigd: 21-12-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die een Stripe Connect Payment systeem kan integreren in een Flutter App en PHP website.

Concreet over de Flutter App
Wij maken een app waarin straatverkopers tickets kunnen verkopen voor bepaalde events. Hierbij selecteren ze een event, vullen de naam, email en nummer in. Vervolgens krijgt de straatverkoper een prijs te zien, als de gene die hij aanspreekt hierop akkoord gaat met deze prijs kan de propper klikken op 'Volledig betalen'.
Hierbij hebben wij hulp nodig. De propper moet op een of andere manier de klant makkelijk kunnen laten betalen d.m.v. stripe connect. Er wordt een link gegenereerd die d.m.v. SMS naar de klant wordt gestuurd of (een idee) er een QR code getoond wordt op de ticketverkoper zijn scherm waarbij je naar dezelfde link gaat als deze gescand wordt. Wordt de stripe link betaalt, is de transactie voltooid en worden er tickets aangemaakt.
Optioneel: Reserveer / queue systeem voor tickets. Zodat niet 2 mensen tegelijk 5 tickets willen bestellen als er nog maar 1x 5 over zijn.

Concreet over de Website
Eigenlijk is dit hetzelfde systeem als hierboven, alleen is er geen straatverkoper. Er is een webshop waar alle events staan, je selecteert een event, je selecteert aantal tickets, naam email en nummer. Je krijgt een prijs, is dit prima, dan ga je betalen. Ook weer met stripe connect. Nu kan je gewoon doorgestuurd worden naar de betaalpagina omdat je toch als klant op de browser zit. Wordt er betaald, worden de tickets aangemaakt. Systeem via PHP.
Optioneel: Reserveer / queue systeem voor tickets te reserveren als meerdere mensen tickets willen bestellen met beperkte aanbod.

Op zich zijn het geen mega indrukwekkende opdrachten, aangezien alle data al mee gegeven wordt, het moet alleen nog maar verwerkt worden in een Stripe checkout en in een MySQL database gestopt worden na succesvolle betaling.

Wie kan mij hiermee helpen? Ik hoor graag hoe je hierover denkt en de prijs die je hiervoor vraagt.

Freelance app developers die hebben gereageerd (4)

Daniyal
Daniyal
21-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Bjorn
Bjorn
21-12-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
danny
danny
21-12-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.2
Onno
Onno
21-12-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.6

Opdrachten voor freelance app onwikkelaars

Beeldbeloplossing (Vonage/Tokbox) voor Beginnende Dementie
Geplaatst: 07-12-2021
Beste freelancers, Ten behoeve van ons project voor ouderen met beginnende dementie zijn wij obv pilotervaringen en ter vervanging van reguliere consumentenoplossingen zoals Google DUO en/of WhatsApp op zoek naar een gebruiksvriendelijke, veilige en gesloten oplossing voor beeldbellen. Wie kan op basis van Vonage op korte termijn een dergelijk oplossing voor ons realiseren? Graag reactie met budget…

Freelancer Gezocht voor Arduino ESP32 ESP8266 PCB-Design
Geplaatst: 01-12-2021
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een programmeur om een besturing (ESP8266 / ESP32) te maken voor een NIXIE buisklok, daarbij is kennis van elektronica zeer gewenst! Het gaat ook om het tekenen van een PCB welke met de tijd CE-waardig moet worden. Zelf heb ik kennis van de werking en heb een goed idee welke kant we op zouden moeten met het project en kan een aansturende rol vervullen.…

Nieuwe App Afmaken (Mock-ups en Design Aanwezig)
Geplaatst: 01-12-2021
Beste freelancers, Als nevenactiviteit zijn wij begonnen aan de ontwikkeling van een nieuwe Ionic 5 + Angular app. Wegens tijdgebrek (deze app moest naast onze hoofdactiviteit ontwikkeld worden) komen we er niet aan toe om de puntjes op de i te zetten met betrekking tot de frontend. De REST API aan de achterkant is wel af. De app zelf is voor +/- 70% klaar. Er zijn geen build issues en de app is werkend.…

Freelance Applicatiebeheerder Gezocht (Regelmatig)
Geplaatst: 15-11-2021
Beste freelancers, Wij hebben een software applicatie ontwikkeld en hiervoor zijn er dagelijkse werkzaamheden zoals testen van nieuwe functionaliteiten, problemen van klanten oplossen, maken van SQL query's en rapporten in AWS Quicksight. Ik ben op zoek naar iemand die op aanvraag kan ondersteunen in deze werkzaamheden tijdens drukte of vakantie. Heb je interesse? Reageer direct!

Freelance App Bouwer Gezocht tbv Crossplatform
Geplaatst: 04-11-2021
Beste freelancers, Wie kan ons helpen? Wij zijn op zoek naar iemand die een crossplatform app kan bouwen, fijn als deze bouwer ook mee kan denken over de logica van de app. Er is een MVP van de applicatie gemaakt, deze geeft een duidelijk inzicht van wat de verwachtingen zijn van de applicatie. Wil je meer weten? Laat een berichtje achter.

Administratieve Applicatie Ontwikkelen in MS PowerApps
Geplaatst: 13-10-2021
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwikkelen van een kleine applicatie in MS PowerApps (GEEN andere tooling!) die het volgende doet:   registratie van inventaris (meubilair, laptops) en abonnementen (zoals vakbladen, IT-diensten) vastleggen van bijbehorende contracten en facturen notificaties voor bijvoorbeelden aflopen van abonnementen, garantietermijnen eenvoudige…

Toon meer