Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Apps
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Flutter + PHP Developer Gezocht Betalingsapp Tickets

Opdracht ID: 49718

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 21-12-2021
Reacties: 3
Locatie: Enschede, Overijssel
Laatst gewijzigd: 21-12-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die een Stripe Connect Payment systeem kan integreren in een Flutter App en PHP website.

Concreet over de Flutter App
Wij maken een app waarin straatverkopers tickets kunnen verkopen voor bepaalde events. Hierbij selecteren ze een event, vullen de naam, email en nummer in. Vervolgens krijgt de straatverkoper een prijs te zien, als de gene die hij aanspreekt hierop akkoord gaat met deze prijs kan de propper klikken op 'Volledig betalen'.
Hierbij hebben wij hulp nodig. De propper moet op een of andere manier de klant makkelijk kunnen laten betalen d.m.v. stripe connect. Er wordt een link gegenereerd die d.m.v. SMS naar de klant wordt gestuurd of (een idee) er een QR code getoond wordt op de ticketverkoper zijn scherm waarbij je naar dezelfde link gaat als deze gescand wordt. Wordt de stripe link betaalt, is de transactie voltooid en worden er tickets aangemaakt.
Optioneel: Reserveer / queue systeem voor tickets. Zodat niet 2 mensen tegelijk 5 tickets willen bestellen als er nog maar 1x 5 over zijn.

Concreet over de Website
Eigenlijk is dit hetzelfde systeem als hierboven, alleen is er geen straatverkoper. Er is een webshop waar alle events staan, je selecteert een event, je selecteert aantal tickets, naam email en nummer. Je krijgt een prijs, is dit prima, dan ga je betalen. Ook weer met stripe connect. Nu kan je gewoon doorgestuurd worden naar de betaalpagina omdat je toch als klant op de browser zit. Wordt er betaald, worden de tickets aangemaakt. Systeem via PHP.
Optioneel: Reserveer / queue systeem voor tickets te reserveren als meerdere mensen tickets willen bestellen met beperkte aanbod.

Op zich zijn het geen mega indrukwekkende opdrachten, aangezien alle data al mee gegeven wordt, het moet alleen nog maar verwerkt worden in een Stripe checkout en in een MySQL database gestopt worden na succesvolle betaling.

Wie kan mij hiermee helpen? Ik hoor graag hoe je hierover denkt en de prijs die je hiervoor vraagt.

Freelance app developers die hebben gereageerd (3)

Daniyal
Daniyal
21-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Danny
Danny
21-12-2021
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Onno
Onno
21-12-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6

Opdrachten voor freelance app onwikkelaars

Applicatie bouwen voor accu

Geplaatst: 15 jan
Beste freelancers, Voor mijn nieuwe bedrijf heb ik een Android/iOS applicatie nodig die kan communiceren met een accu. Deze accu heeft een bluetooth signaal welke kan fungeren als informatiebron voor de applicatie. De Lay-out van de app is ondergeschikt, het moet voornamelijk functioneel zijn en altijd werken. In de applicatie kan je zien met welke accu's je verbonden bent, wat de laadsnelheden…

Verificatie/beveiligingsapp

Geplaatst: 06-11-2023
Hi! Wij zijn op zoek naar een app ontwikkelaar. De app dient als digitale verificatie dat in verbinding moet staan met een slot. De app zal alleen dienen voor het ontgrendelen en vergrendelen van het slot.

Enthousiaste App developer

Geplaatst: 06-11-2023
Hoi enthousiaste ondernemende App developer. Heb jij zin in de ervaring van je leven? Voor een unieke app, die een groot potentieel heeft, zoek ik een developer die na het zien van het ontwerp net zo enthousiast wordt als ik. Het betreft een app die eigenlijk qua techniek geen nieuwe dingen in zich heeft, maar bestaande technieken op een slimme manier combineert die eigenlijk bijna iedereen zou kunnen…

App maker gezocht

Geplaatst: 06-11-2023
Ik ben op zoek naar een freelancer die een app voor mij kan bouwen. De app matcht op locatie mensen aan elkaar. Verdere toelichting zal ik geven wanneer we in contact komen! Mijn budget is 500 euro.

Eigen app kledingwinkel

Geplaatst: 26-09-2023
Beste freelancers, Wij zijn een grote kledingwinkel gespecialiseerd in het hogere segment herenmode en trouwpakken. Voor trouwe klanten hebben wij een loyalty-programma waarin zij voor kortingen kunnen sparen. Dit spaarprogramma is succesvol maar administratief erg lastig bij te houden. Daarnaast willen wij onze klanten via notificaties op hun telefoon kunnen benaderen voor aankomende acties/aanbiedingen.…

Ontwikkelen app - inschrijven bezoekers

Geplaatst: 18-09-2023
Goedemiddag, Wij willen graag een app voor ons bedrijf, waarop bezoekers zich kunnen inschrijven ( op een tablet ) Gaat om een app met: - Onze bedrijfsnaam / logo als achtergrond. - Inschrijving: o Bedrijfsnaam; o Naam persoon; o Aankomst; o Vertrek; o Handtekening - Registratie wordt opgeslagen in Excel bestand wat achter de schermen op onze server draait. Wij zien graag mogelijkheid hiervoor tegemoet.…

Vakantie resort app ontwikkeling

Geplaatst: 12-08-2023
Beste, Wij zoeken een freelancer die een gebruikersvriendelijke mobiele app voor ons vakantie resort in Frankrijk kan ontwikkelen, waarmee gasten eenvoudig reserveringen kunnen boeken en contact kunnen opnemen met ons team. Kenmerken en Functionaliteiten: Reserveringsfunctionaliteit: Gasten moeten in staat zijn om beschikbare kamers te bekijken op basis van hun reisdata.De app moet een eenvoudige…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht