Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Apps
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Flutter + PHP Developer Gezocht Betalingsapp Tickets

Opdracht ID: 49718

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 21-12-2021
Reacties: 4
Locatie: Enschede, Overijssel
Laatst gewijzigd: 21-12-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die een Stripe Connect Payment systeem kan integreren in een Flutter App en PHP website.

Concreet over de Flutter App
Wij maken een app waarin straatverkopers tickets kunnen verkopen voor bepaalde events. Hierbij selecteren ze een event, vullen de naam, email en nummer in. Vervolgens krijgt de straatverkoper een prijs te zien, als de gene die hij aanspreekt hierop akkoord gaat met deze prijs kan de propper klikken op 'Volledig betalen'.
Hierbij hebben wij hulp nodig. De propper moet op een of andere manier de klant makkelijk kunnen laten betalen d.m.v. stripe connect. Er wordt een link gegenereerd die d.m.v. SMS naar de klant wordt gestuurd of (een idee) er een QR code getoond wordt op de ticketverkoper zijn scherm waarbij je naar dezelfde link gaat als deze gescand wordt. Wordt de stripe link betaalt, is de transactie voltooid en worden er tickets aangemaakt.
Optioneel: Reserveer / queue systeem voor tickets. Zodat niet 2 mensen tegelijk 5 tickets willen bestellen als er nog maar 1x 5 over zijn.

Concreet over de Website
Eigenlijk is dit hetzelfde systeem als hierboven, alleen is er geen straatverkoper. Er is een webshop waar alle events staan, je selecteert een event, je selecteert aantal tickets, naam email en nummer. Je krijgt een prijs, is dit prima, dan ga je betalen. Ook weer met stripe connect. Nu kan je gewoon doorgestuurd worden naar de betaalpagina omdat je toch als klant op de browser zit. Wordt er betaald, worden de tickets aangemaakt. Systeem via PHP.
Optioneel: Reserveer / queue systeem voor tickets te reserveren als meerdere mensen tickets willen bestellen met beperkte aanbod.

Op zich zijn het geen mega indrukwekkende opdrachten, aangezien alle data al mee gegeven wordt, het moet alleen nog maar verwerkt worden in een Stripe checkout en in een MySQL database gestopt worden na succesvolle betaling.

Wie kan mij hiermee helpen? Ik hoor graag hoe je hierover denkt en de prijs die je hiervoor vraagt.

Freelance app developers die hebben gereageerd (4)

Daniyal
Daniyal
21-12-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Bjorn
Bjorn
21-12-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Danny
Danny
21-12-2021
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Onno
Onno
21-12-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6

Opdrachten voor freelance app onwikkelaars

App Bouwen voor Sportstudio

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een app voor mijn sportstudio kan bouwen. Voornamelijk voor het rooster, pushberichten, voorbeelden van work-out et cetera. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.

App Ontwikkelaar Gezocht

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een app ontwikkelaar. De app moet dienen voor deel-auto's. Kan jij ons hier bij helpen? Dan horen wij dit graag.

Aanpassen van Bestaande Code

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het aanpassen van een bestaande code in Flutter. Wij hebben een document opgesteld met een paar punten (spellingfouten,knopjes en interfaces) die anders moeten in de app. Wij verwachten dat dit ongeveer tussen de 10-15 uur zal duren. Interesse? Reageer direct!

Transcriberen App Concept

Geplaatst: 9 sep
Beste freelancers, Ik heb vorig jaar op mijn hbo opleiding verschillende interviews moeten uitwerken. Ik heb verschillende bestaande apps geprobeerd, echter lukt het niet om de uitgesproken tekst goed, volledig en foutloos uit te kunnen werken door middel van een app. Bij de app moet het mogelijk zijn om 'voice' automatisch en goed uit te laten typen in een tekstverwerkingsdocument. Dit levert…

Freelancer Gezocht voor een App

Geplaatst: 8 aug
Beste freelancers, Ik zou graag een app bouwen, soort gelijk aan Class Pass, met een credits systeem, verschillende soorten aanbieders en een abonnementsvorm. Hoor het graag!

Les in Filemaker (Zuid Holland)

Geplaatst: 12 aug
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij een paar uurtjes kan laten zie hoe je o.a. bestanden kan koppelen in filemaker. Ik woon in Moerkapelle en ben mobiel dus kunnen ergens gewoon afspreken.  Als je mij kan helpen hoor ik graag van je.

App van Gezelschapsspel (Playstore en Itunes)

Geplaatst: 28 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het bouwen van een app voor een gezelschapspel met een eenvoudig speler on-boarding systeem. Spel verdeeld vragen uit bestand van 120 vaste vragen over muziek. Spelleider nodigt spelers uit en bediend voorgang met het toebedelen van een random vraag aan de volgende speler. Complexiteit van de app kan zal in later stadium verder worden uitgebreid.…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht