Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Apps
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Flutter App Ontwikkelaar met Spoed Gezocht

Opdracht ID: 50328

Budget: > € 2000
Geplaatst: 7 mrt
Reacties: 5
Locatie: Enschede, Overijssel
Laatst gewijzigd: 15 mrt
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste ontwikkelaars,

Vanwege een beëindigde samenwerking met een van mijn ontwikkelaars zoek ik iemand die op kort termijn een Flutter App kan ontwikkelen die gepubliceerd moet worden op de App & Play Store. Deze licenties heb ik natuurlijk al. Er zit echter wel veel haast achter deze app, 1 April hoop ik een test versie online te kunnen krijgen.

De front-end van de app is al zo goed als klaar. We maken gebruik van een externe API, dus ook die API staat klaar voor gebruik. De wensen van deze app wil ik graag per telefoon / mail bespreken met eventuele geïnteresseerde ontwikkelaars.

Als er een ontwikkelaar is die op korte termijn een leuke opdracht wil uitvoeren, neem dan contact met mij op via Hoofdkraan.nl.

Freelance app developers die hebben gereageerd (5)

Maurice
Maurice
07-03-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.4
Karim
Karim
07-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Bjorn
Bjorn
07-03-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Danny
Danny
07-03-2022
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Roelf
Roelf
08-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Opdrachten voor freelance app onwikkelaars

Web App Developer Gezocht

Geplaatst: 10:25
Beste freelancers, Voor een start-up zoek ik een Web Application Developer voor het opslaan en bijhouden van sportprestaties. Wij werken met een internationaal netwerk met topsporters. Gegevens en afgeleide data van deze sporters moeten via een webapplicatie kunnen worden opgeslagen en worden opgeroepen om ons werk te ondersteunen. Ervaring met: Client/server applicaties, webservices, databases Gewenst:…

Freelancer Gezocht voor App Ontwikkeling

Geplaatst: 5 dec
Beste freelancers, Graag zou ik hulp krijgen bij het ontwikkelen van een app (IOS en een Android) waarbij aanbieder en gebruiker met elkaar in contact worden gebracht, waarbij aanbieder de mogelijkheid krijgt om product/dienst te plaatsen met een tijdvak en gebruiker de mogelijkheid heeft deze te kopen. Gebruiker registreert zich eenmalig met e-mail en telefoonnummer. Is daarna altijd ingelogd bij…

App Bouwen voor Sportstudio

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een app voor mijn sportstudio kan bouwen. Voornamelijk voor het rooster, pushberichten, voorbeelden van work-out et cetera. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.

App Ontwikkelaar Gezocht

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een app ontwikkelaar. De app moet dienen voor deel-auto's. Kan jij ons hier bij helpen? Dan horen wij dit graag.

Aanpassen van Bestaande Code

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het aanpassen van een bestaande code in Flutter. Wij hebben een document opgesteld met een paar punten (spellingfouten,knopjes en interfaces) die anders moeten in de app. Wij verwachten dat dit ongeveer tussen de 10-15 uur zal duren. Interesse? Reageer direct!

Transcriberen App Concept

Geplaatst: 9 sep
Beste freelancers, Ik heb vorig jaar op mijn hbo opleiding verschillende interviews moeten uitwerken. Ik heb verschillende bestaande apps geprobeerd, echter lukt het niet om de uitgesproken tekst goed, volledig en foutloos uit te kunnen werken door middel van een app. Bij de app moet het mogelijk zijn om 'voice' automatisch en goed uit te laten typen in een tekstverwerkingsdocument. Dit levert…

Freelancer Gezocht voor een App

Geplaatst: 8 aug
Beste freelancers, Ik zou graag een app bouwen, soort gelijk aan Class Pass, met een credits systeem, verschillende soorten aanbieders en een abonnementsvorm. Hoor het graag!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht