Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Controlling/Accountancy
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Fiscaal/juridisch advies ivm oprichting BV / Holding

Opdracht ID: 53290

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 29 jun
Reacties: 3
Locatie: Rijswijk, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 30 jun
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Goedemiddag,
Ik ben op zoek naar een freelancer met veel fiscaal/juridische kennis over de oprichting van een BV / holding structuur. Waar het in essentie om gaat is dat ik binnen mijn eenmansbedrijf een software heb ontwikkeld. Inmiddels is die software nagenoeg klaar voor exploitatie.. Om zowel de rechten van de software veilig te stellen als de exploitatie los te koppelen van prive, wil ik een BV/holding structuur opzetten. De eenmanszaak zal blijven bestaan, maar juridisch en fiscaal gezien moet het eindproduct (de software) op de juiste manier worden overgedragen naar de nieuwe BV. Ook wil ik een aantal anderen zaken in de persoonlijke holding opnemen, waaronder bepaalde inventaris (zoals laptops).

Wie heeft voldoende kennis op dit gebied, om op korte termijn even als sparringspartner/vraagbaak te kunnen fungeren. (bijv. door even een meeting te hebben en door de vragen heen te lopen).. Ik wil op uurbasis / on demand werken. Ik kijk wel ook kritisch naar uurtarieven, omdat er al heel veel kosten hebben gezeten in de ontwikkeling van de software. Ik doe zelf ook freelance activiteiten op het gebied van marketing en bedrijfskunde. Ik werk zelf graag 1 op 1 met freelancers, zonder tussenkomst van bureaus of andere tussenpersonen. Als het prettig werkt, is een langdurige samenwerking een reële optie, omdat er ook na de oprichting nog werkzaamheden zullen zijn m.b.t. de exploitatie.

Freelance accountants die hebben gereageerd (3)

Michiel
Michiel
29-06-2023
8 referenties
Gemiddelde score
10
Abdelouahab
Abdelouahab
30-06-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Peter
Peter
29-06-2023
6 referenties
Gemiddelde score
9.8

Interim opdrachten accountancy

Door accountant ondertekende inkomensverklaring en prognose

Geplaatst: 1 dec
Goedemiddag, Ik heb met spoed een door een accountant ondertekende inkomstenverklaring 2022 en 2021 en een prognose voor 2023 nodig. Deze documenten moet ik morgen ( 1-12-2023) aanleveren bij een verhuurmakelaar. Ik heb een boekhoudprogramma bij Moneybird waaruit ik alle informatie kan doorsturen. Hopelijk kan iemand mij op deze korte termijn helpen! Vriendelijke groeten Marieke

Kwartaal overzicht spoed

Geplaatst: 28 nov
Beste freelancers, Voor mijn VOF heb ik kwartaaloverzicht september/oktober/november nodig door erkende accountant/boekhouder Deze heb ik met spoed nodig voor 4 december  

Prognose ondernemersinkomen '23 ondertekenen door accountant

Geplaatst: 23 nov
Beste, Ik ben gekozen voor een huurwoning en moet nu een prognose ondernemersinkomen 2023 inleveren. Deze moet ondertekend worden door een accountant. Het formulier is al ingevuld. Deze hoeft enkel ondertekend te worden. Ik betaal hier 50,- voor Alvast bedankt!

Financiele administratie voor NL en HK bedrijven

Geplaatst: 12 nov
Beste freelancers, Nederlandse ZZP-er met bedrijf in Hong Kong, zoek boekhouder die zowel de Nederlandse als de HK administratie en aangiftes kan verzorgen, optimaliseert en adviseert.

Verklaring omtrent inkomen zelfstandig ondernemer

Geplaatst: 14 nov
Beste, Voor een aanvraag van een partner visum moet ik een verklaring omtrent inkomen zelfstandig ondernemer aanleveren. Ik ben een ZZP-er en heb een vaste Zwitserse klant. Ik heb een vast inkomen elke maand en ben werkzaam voor deze klant sinds 2021. Ben uiteraard bereid alle informatie aan te leveren die nodig is. Zou u me kunnen laten weten of u mij hiermee kunnen helpen, hoeveel dat kost en op…

Accountant voor rapportages tbv woninghuur

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Mijn opdracht luidt: opstellen rapportages zoals o.a. balans en V/w 2022, 1 oktober -2022 tot 1 oktober 2023, over 2023 en geprognosticeerde resultatenrekening over 2023. Zoals eerder gemeld gebeurt het opstellen adv het inlezen van bankgegevens. Bankgegevens bestaan slechts uit betalingen en uren facturen per 4 weken. privébetalingen en bankkosten. Hoeveelheid gegevens is…

Prognose zzp

Geplaatst: 30 okt
Hallo allemaal! Ik ben met spoed opzoek naar een boekhouder of administratiekantoor die voor mij een erkende prognose van opstellen ivm een huurwoning.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht