Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Financieel Plan voor Vastgoed Project

Geplaatst op:
29 juli 2019 14:05
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
40074
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Lisse, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancers die ons kan helpen met een financieel plan / businessplan.
Het gaat om de uitrol van een vastgoed project in Nederland daarnaast willen we graag een plan voor een camping in Canada.

Heb je interesse dan voorzien wij je graag van meer informatie.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Ewoud Ewoud 29-07-2019
referentiesterren
26 referenties
Jacobine Jacobine 29-07-2019
referentiesterren
23 referenties
Michiel Michiel 29-07-2019
John John 29-07-2019
referentiesterren
5 referenties
Richard Richard 29-07-2019
Danny Danny 02-08-2019
Peter Peter 29-07-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ondernemingsplan voor Autobedrijf
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan kan schrijven voor een autobedrijf.    Kan jij mij hierbij helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
09:25
Ondernemingsplan voor Bestaande App
Beste freelancers,    Voor het verkrijgen van een financiering willen wij ons ondernemingsplan actueel maken. Het gaat om een al bestaande app.     Kan jij ons helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
10 dec
Ondernemingsplan voor Restaurant
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die een ondernemingsplan voor een restaurant voor ons kan maken. Met dit ondernemingsplan willen wij ook de financiering aanvragen.    Kan jij ons hiermee helpen? Dan zien we je reactie graag tegemoet.
10 dec
Ondernemingsplan voor Bemiddeling Telefonische Verkoop
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een ondernemingsplan kan opstellen. Ik wil een onderneming starten die helpt met de bemiddeling bij telefonische verkoop van onder andere energiecontracten. Het ondernemingsplan is in eerste instantie nodig voor een financieringsaanvraag.    Ben je geïnteresseerd?…
5 dec
Ondernemingsplan voor Begeleid Wonen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een uitgebreid ondernemingsplan voor begeleid wonen kan schrijven. Het gaat om 8 bewoners of 2x8 bewoners. De locatie staat nog niet vast. Dit plan zal gebruikt worden voor een grote financiering waarbij we de begeleid wonen locatie kunnen aanschaffen.    We hebben reeds een dagbestedingslocatie…
3 dec
Ondernemingsplan voor Keuken Verkoop Bedrijf
Beste freelancers,    Ik wil volgend jaar een bedrijf gaan starten in regionale keuken verkoop. Hiervoor heb ik een financieel plan en een ondernemingsplan nodig. Alle ideeën en verdere informatie zitten in mijn hoofd maar ik wil graag in contact komen met iemand die dit professioneel op papier kan zetten. Mijn doel is om een krediet…
3 dec
Ondernemingsplan voor Bewindvoerderskantoor
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan kan opmaken voor een eenmanszaak bewindvoering. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het financiële gedeelte, marketing en dergelijke.    Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
3 dec